Vanaisa Vokk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kust saab JAWA STELLA mini mopi juppe??

2 posters

Go down

kust saab JAWA STELLA mini mopi juppe?? Empty kust saab JAWA STELLA mini mopi juppe??

Postitamine by raits12 Püh Märts 20, 2011 7:06 am

Kust saaks mopile juppe. Mul oleks vaja ühte juppi kuid ma ei tia mis selle nimi on. See asub mopile peale minnes vasakul pool külge mootori küljes plastik kopsiku all kaks ketast millele on peale pandud klotsid.

raits12
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 6
Registration date : 29/03/2010

Tagasi üles Go down

kust saab JAWA STELLA mini mopi juppe?? Empty Re: kust saab JAWA STELLA mini mopi juppe??

Postitamine by urmet48 Püh Märts 20, 2011 7:09 am

raits12 kirjutas:Kust saaks mopile juppe. Mul oleks vaja ühte juppi kuid ma ei tia mis selle nimi on. See asub mopile peale minnes vasakul pool külge mootori küljes plastik kopsiku all kaks ketast millele on peale pandud klotsid.

Selline teema käib tehniline alamjaotusesse Wink Kui muud ei aita, siis pilt soovitavast asjast või asukohast, kuhu seda juppi vaja on. Jutt nii segane, et ei saa aru, kas tahad jawat või stellat või veel miskit ketast.
urmet48
urmet48
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009

Tagasi üles Go down

kust saab JAWA STELLA mini mopi juppe?? Empty Re: kust saab JAWA STELLA mini mopi juppe??

Postitamine by raits12 Püh Märts 20, 2011 7:25 am

Pilt siis: http://public.fotki.com/raits12/jawa-stella/2.html
piltide peal on siis näha parempoone sisemine ketas ja vasak poolne millel on praegu kaan peal.

raits12
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 6
Registration date : 29/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles

- Similar topics