Süüde.
2 posters
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Süüde.
Tere. küsimus selline, et kui ma võrri käima jooksen, siis ainult paugub, muud midagi, kas on süütes viga, ning kuidas seda parandada??
lepik-- Kasutaja
- Postituste arv : 37
Registration date : 14/08/2010
Re: Süüde.
Kas sa tead kuidas sisepõlemismootor töötab?lepik- kirjutas:Tere. küsimus selline, et kui ma võrri käima jooksen, siis ainult paugub, muud midagi, kas on süütes viga, ning kuidas seda parandada??
Kui ei, siis küttesegu imetakse kolvile, kolvi jõudmisel süütehetkeni käib süütav säde (diisli puhul teeb seda väga kõrge rõhk), käib pauk ja suureneva rõhu tõttu liigub kolb uuesti alla ja asi kordub konstantselt... Kui seda tead, siis võrr on täiesti loogiline masin, millega alustada.
1)Kas säde on (viga võib olla süütehetke ajastuses, küünlas või hoopis süütepoolis)
Süütemomenti reguleeritakse kontaktidest
eelsüüde 3,2-3,5mm eüss
kontaktivahe 0,3-0,4mm
küünla elektroodivahe 0,5-0,6mm
2)Kas kütet on (viga võib olla mustas karburaatoris, vales reguleeringus) Soovitatavalt hoida õhufilter puhas.
Natuke halvem teooria on see, et vajalikku hõrendust tekitavad kolvirõngad on katki ja küttesegu ei jõua lihtsalt kolvile.
Re: Süüde.
aitäh.! tglt ma avastasin milles viga oli. eelmine aasta sai mootoripooled vahetatud, ning jäi tihend vahele panemata, ning sinna jäi nüüd auk, kust õhk ligi pääses. aga see mure nüüd lahendatud. pean veel süüte õigeks panema ja ss loodan, et hakkab mürtsuma masin:P
lepik-- Kasutaja
- Postituste arv : 37
Registration date : 14/08/2010
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1