MÜÜA VÕI VAHETADA: Kolm poolikut vene ratast
+2
diskett
Condamed
6 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
MÜÜA VÕI VAHETADA: Kolm poolikut vene ratast
Tere.
Müügiks siis kolm poolikut ratast (raamidel on kahvlid ja lenksud, porikad jne. küljes). Kaasa saab veel paar velge (kaheksas ei ole, roosteplekke jagub), hunnikus rehve (enamus lõhenenud kuid on ka korralike) + dünamod ja võtmekotid ja sadul koos sadulapostiga. Kindlasti on midagi veel mida ei mäleta.
Üks rattaraam on ,,homemade'' st. sepp on teinud meestekast naisteka.
PILT: http://www.upload.ee/image/1457832/Picture_232.jpg
HIND 20 EURI või vahetada võrrimootori vms. vastu.
EDIT : Rohkem pilte selles teemas = https://vanaisavokk.forum.co.ee/t1120-kolm-tundmatut-jalgratast-condamed
Müügiks siis kolm poolikut ratast (raamidel on kahvlid ja lenksud, porikad jne. küljes). Kaasa saab veel paar velge (kaheksas ei ole, roosteplekke jagub), hunnikus rehve (enamus lõhenenud kuid on ka korralike) + dünamod ja võtmekotid ja sadul koos sadulapostiga. Kindlasti on midagi veel mida ei mäleta.
Üks rattaraam on ,,homemade'' st. sepp on teinud meestekast naisteka.
PILT: http://www.upload.ee/image/1457832/Picture_232.jpg
HIND 20 EURI või vahetada võrrimootori vms. vastu.
EDIT : Rohkem pilte selles teemas = https://vanaisavokk.forum.co.ee/t1120-kolm-tundmatut-jalgratast-condamed
Viimati muutis seda Condamed (Teis Juul 19, 2011 1:39 am). Kokku muudetud 1 kord
Condamed- Kasutaja
- Postituste arv : 26
Registration date : 29/06/2011
Re: MÜÜA VÕI VAHETADA: Kolm poolikut vene ratast
Kus asud ?
Piirhinnast oleks võinud pakkumist alustadagi, nii teeksid asja veidi lihtsamaks.
Piirhinnast oleks võinud pakkumist alustadagi, nii teeksid asja veidi lihtsamaks.
diskett- Kasutaja
- Postituste arv : 84
Registration date : 16/09/2009
Asun Paide lähistel.
On huvi ?
On huvi ?
Condamed- Kasutaja
Liiga kaugel asud, transpordiga oleks probleeme. Jääb vist ära kahjuks.
diskett- Kasutaja
Condamed kirjutas:
ALGHIND ON 5 EURI.
On ka piirhid (st. kui selleni ei jõuta, ei müü)
OSTA KOHE HIND ON : 50 eurot.
Vabandust OT eest, aga kas Sa tõesti pead foorumi, kuhu Sa just värskelt liitusid, kasutajaid lausidiootideks?
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
Kas Sa mõtled seda, et ma ei avalikustanud kohe piirhinda vms ?
Vabandust siis, kui midagi Su arust valesti on, äkki ütleksid mulle ka ?
Võin ka piirhinna öelda.
Vabandust siis, kui midagi Su arust valesti on, äkki ütleksid mulle ka ?
Võin ka piirhinna öelda.
Condamed- Kasutaja
Asi rohkem selles, et enamusel asjaga mitte kursis olevatel ja seda kõike rohkem kõrvalt vaatanud inimestel on millegipärast arvamus, et osade "hullude" jaoks iga vana ja roostes asi on haruldane ja väärtuslik ja järelikult saab selle eest palju raha küsida. Selle pildil oleva kolmiku kohta ütleks nii, et need asjad on paljudes kordades reaalsest väärtusest üle hinnatud.
Et asi ei tunduks niisama lahmimisena, teeme siis pildil olevale kaubale kerge turuanalüüsi:
Pildil olevad esimene ja teine ratas on mõtekas kohe vanarauda visata, sest mingist ajaloolist väärtust neil pole ja sealt küljest saadavate kasutuskõlbulike varuosade väärtus ei ületa neile rohkem kui 10km kaugusele järgimineku hinda.
See vana ukraina on neist kolmest ainus, mida on võibolla lahe just sellise rotikana ellu äratada, nagu ta on, sest on piisavalt kõbusas säilivuses ja komplektsuses ja foto järgi pole otsest deformatsiooni ja läbivat roostet kuskilt näha. Tuleb alla otsida umbes samasuguse säilivuse/hävingu astmega rattad ja tehniline pool korda teha. Arvestades, et selliste samas seisus komplektsete ja sõitvate jalgrataste hinnaklass on kandis 25-45€, siis mittekomplektse asja eest üle 10€ maksta on puhas hullumeelsus. Kui arvestada juurde ka see, et küljes on ka number, mille turuhind on vahemikus 3-5€, siis kogu selle hunniku eest reaalne hinnaklass mitte 50€ vaid 15€ ja seda ka vaid juhul, kui need asjad satuvad ostja lähedal asuma või on juhuslikult muude asjatoimetuste pärast sobivasse kanti asja.
Et asi ei tunduks niisama lahmimisena, teeme siis pildil olevale kaubale kerge turuanalüüsi:
Pildil olevad esimene ja teine ratas on mõtekas kohe vanarauda visata, sest mingist ajaloolist väärtust neil pole ja sealt küljest saadavate kasutuskõlbulike varuosade väärtus ei ületa neile rohkem kui 10km kaugusele järgimineku hinda.
See vana ukraina on neist kolmest ainus, mida on võibolla lahe just sellise rotikana ellu äratada, nagu ta on, sest on piisavalt kõbusas säilivuses ja komplektsuses ja foto järgi pole otsest deformatsiooni ja läbivat roostet kuskilt näha. Tuleb alla otsida umbes samasuguse säilivuse/hävingu astmega rattad ja tehniline pool korda teha. Arvestades, et selliste samas seisus komplektsete ja sõitvate jalgrataste hinnaklass on kandis 25-45€, siis mittekomplektse asja eest üle 10€ maksta on puhas hullumeelsus. Kui arvestada juurde ka see, et küljes on ka number, mille turuhind on vahemikus 3-5€, siis kogu selle hunniku eest reaalne hinnaklass mitte 50€ vaid 15€ ja seda ka vaid juhul, kui need asjad satuvad ostja lähedal asuma või on juhuslikult muude asjatoimetuste pärast sobivasse kanti asja.
oldmoped- Moderaator
Aga kaasa tuleb ju ka hunnikus velgi, sadul koos postiga, kumme jne.
Vabandust , ma tõesti ei ole kursis asjaga nii palju, aga siin ju müüakse kokukat 50 euri jne. Pmst saaksi ratta kokku , vaja ainult sisekumme ja mõnda pisemat vidinat + kaas ju ka varuosad.
Ma arvan et 15 euri on ka natuke liiga vähe nende eest, kuidas oleks 30 ?
P.
Vabandust , ma tõesti ei ole kursis asjaga nii palju, aga siin ju müüakse kokukat 50 euri jne. Pmst saaksi ratta kokku , vaja ainult sisekumme ja mõnda pisemat vidinat + kaas ju ka varuosad.
Ma arvan et 15 euri on ka natuke liiga vähe nende eest, kuidas oleks 30 ?
P.
Condamed- Kasutaja
Condamed kirjutas:
Vabandust , ma tõesti ei ole kursis asjaga nii palju, aga siin ju müüakse kokukat 50 euri jne.
P.
Mida ilmselt ka poole aasta pärast müüakse kui just hinda alla poole ei lasta. (Ei nimeta kellegi "kaupa" jamaks, ei tea täpselt millisest rattast juttki)
Kauri- Moderaator
- Postituste arv : 141
Registration date : 04/11/2008
Kauri kirjutas:Condamed kirjutas:
Vabandust , ma tõesti ei ole kursis asjaga nii palju, aga siin ju müüakse kokukat 50 euri jne.
P.
Mida ilmselt ka poole aasta pärast müüakse kui just hinda alla poole ei lasta. (Ei nimeta kellegi "kaupa" jamaks, ei tea täpselt millisest rattast juttki)
Ilmselt on jutt minu kokukast, kuigi tegelt on 60-ga asi müügis. Samamoodi ei tea täpselt hinda ja pigem alustan kõrgemalt kui annan niisama ära, 40-ga on ostja olemas igaljuhul.
Aga teemasse, kui sa nägid et keegi (ilmselt mina) müüb täiesti korralikku kokukat 50euriga, siis ei tähenda et 3 kehva mittekomplektset ratast annab sama väärtuse kokku. Sellest meestekast oleks isegi huvitatud kui sa ainult nii kaugel ei elaks. Lähiajal pole asja ka sinnamaale.
diskett- Kasutaja
Nojah, mis me ikka läbustame müügi teemat, aga muidu saaks ma ka panna kokku pmst komplektse ratta.
Condamed- Kasutaja
UUS OSTA KOHE HIND : 40 euri.
Kellelgi ei ole siis soovi ?
Pakkuge , pakkuge
Piirhind on 30 euri.
Kellelgi ei ole siis soovi ?
Pakkuge , pakkuge
Piirhind on 30 euri.
Condamed- Kasutaja
Käisin juuni alguses Tallinna Uuskasutuskeskuse rattalaadal kärutäis omale mittevajalike rattaid kaasas. Hinnad kujunesid selliseks (tegu on reaalsete tehinguhindadega, millega neist ka päeva lõpuks lahti sain, mitte küljes olnud hinnasiltidega):
Kokukas Aist, 1984, läbisõit mõnisada km, seisukord nagu uus. Tuled, dünamo, rattakott, pump jne. 60€
Kokukas Aist, 2002, 24" ratastega, läbisõit mõnikümmend kilomeetrit, seisukord nagu uus. Tuled, dünamo, rattakott, pump jne. Puudusid tagatuli ja ketikaitse 75€
Kokukas Desna-2, 1986, tehasevärvis, komplektne ja sõidukorras, mõned roostelaigud. 25€
Kokukas Desna, 1980, tehasevärvis (välja arvatud esihark) ja embleemidega, komplektne ja sõidukorras, küljes rattakott ja pump. Esimene õhukumm lekkiv. 25€
Skolnik, 1989, tehasevärvis, täiskomplektne ja sõidukorras 15€
Velamos (tsehhi) 26" ratastega naisteratas, 1990, tehasevärvis, väikse läbisõiduga. Alumiinimuporilauad, vedrudel sadul, dünamo+ esituli, rattakott. Heas sõidukorras. 50€
Pean tunnistama, et jah, minu rattad olid teiste müüjate omadest natukene odavamad, samas mina olin ainuke, kes kogu kaubast ka lahti sai.
Kasutatud vanakooli jalgrattaid õnnestub müüa ja olen ka müünud hindadega, sõltuvalt rattast 80-250€, aga seljuhul on tegu juba täiesti renoveritud ratastega, mis on uuesti üle värvitud (ja ma ei räägi siinkohal aerosoolist või pintslist), saanud täieliku tehnohoolde, veljed on üle rihitud, tihti ka enamus uusi laagreid, uued kiilud, keti, tihti ka pedaalid, õhukummid ja rehvid, käepidemed jne.
Päriselt Sinu oksjonimõte oli täiesti õige lligutus, et reaalne hind, millega on keegi seda nõus ostma, kindlaks teha. Viga oli lihtsalt mingi saladusliku piirhinna määramises ja müstilises ostakohe hinnas.
Reaalse selle ajamomendi ja müügikoha turuhinna saad siis, kui paned alghinnaks 1€ ja kujuneb pakkumisel hind selliseks, nagu kujuneb.
Kokukas Aist, 1984, läbisõit mõnisada km, seisukord nagu uus. Tuled, dünamo, rattakott, pump jne. 60€
Kokukas Aist, 2002, 24" ratastega, läbisõit mõnikümmend kilomeetrit, seisukord nagu uus. Tuled, dünamo, rattakott, pump jne. Puudusid tagatuli ja ketikaitse 75€
Kokukas Desna-2, 1986, tehasevärvis, komplektne ja sõidukorras, mõned roostelaigud. 25€
Kokukas Desna, 1980, tehasevärvis (välja arvatud esihark) ja embleemidega, komplektne ja sõidukorras, küljes rattakott ja pump. Esimene õhukumm lekkiv. 25€
Skolnik, 1989, tehasevärvis, täiskomplektne ja sõidukorras 15€
Velamos (tsehhi) 26" ratastega naisteratas, 1990, tehasevärvis, väikse läbisõiduga. Alumiinimuporilauad, vedrudel sadul, dünamo+ esituli, rattakott. Heas sõidukorras. 50€
Pean tunnistama, et jah, minu rattad olid teiste müüjate omadest natukene odavamad, samas mina olin ainuke, kes kogu kaubast ka lahti sai.
Kasutatud vanakooli jalgrattaid õnnestub müüa ja olen ka müünud hindadega, sõltuvalt rattast 80-250€, aga seljuhul on tegu juba täiesti renoveritud ratastega, mis on uuesti üle värvitud (ja ma ei räägi siinkohal aerosoolist või pintslist), saanud täieliku tehnohoolde, veljed on üle rihitud, tihti ka enamus uusi laagreid, uued kiilud, keti, tihti ka pedaalid, õhukummid ja rehvid, käepidemed jne.
Päriselt Sinu oksjonimõte oli täiesti õige lligutus, et reaalne hind, millega on keegi seda nõus ostma, kindlaks teha. Viga oli lihtsalt mingi saladusliku piirhinna määramises ja müstilises ostakohe hinnas.
Reaalse selle ajamomendi ja müügikoha turuhinna saad siis, kui paned alghinnaks 1€ ja kujuneb pakkumisel hind selliseks, nagu kujuneb.
Viimati muutis seda oldmoped (Teis Juul 05, 2011 11:11 am). Kokku muudetud 1 kord
oldmoped- Moderaator
Unustasin mainida, et kaasa tuleb ka rattapump (mis neil sinna raam külge käib), vedrudel sadul koos postiga. (kindalsti midagi veel, mida ei mäleta)
Ja tekib küsimus, kas vanadel ratastel siis ei ole absoluutselt väärtust? Et annaks lihtsalt 5 euriga ära selle krempli ja kõik
Tänu oldmoped'i veenvale jutule:
OSTA KOHE hind : 31 , arvatavasti enam küll alla ei lähe.
Piirhind 25 euri .
Ja tekib küsimus, kas vanadel ratastel siis ei ole absoluutselt väärtust? Et annaks lihtsalt 5 euriga ära selle krempli ja kõik
Tänu oldmoped'i veenvale jutule:
OSTA KOHE hind : 31 , arvatavasti enam küll alla ei lähe.
Piirhind 25 euri .
Condamed- Kasutaja
Condamed kirjutas:Ja tekib küsimus, kas vanadel ratastel siis ei ole absoluutselt väärtust?
Enamus asjadel on kaks võimalikku väärtust - ajalooline väärtus ja tarbimisväärtus (jätame emotsionaalse väärtuse seekord mängust välja, sest tihti on see olemas ainult müüja jaoks ja ostjal on sellest ükspuha). Arvestatavat ajaloolist väärtust antud kaubal ei ole. Tarbimisväärtust ka mitte. Sellest ukrainast on tõesti võimalik teha korraliku tarbimisväärtusega väga lahe retrosõiduk, aga selle ehitusmaksumus läheb korralikult ja korralikke varuosasid kasutades ~100€, kasutatud korralikematest varuosadest rotikana üles ehitades aga nii, et sõiduomadused oleksid ideaalsed, 30-50€.
Kas näiteks Sina ise oleksid nõus omale sellise ratta sõtimiseks saamiseks 80-130€ välja käima?
Loomulikult on selliseid inimesi ka õnneks päris palju olemas. Edasi on see õnnemäng, kas mõni neist just seda konkreetset masinat satub märkama ja just seda tahab. Jääb vaid loota. Igatahes mina soovin Sulle edu ja minu kirjutised ei olenud mõeldud Sinu kauba maha tegemiseks. Lihtsalt proovisin Sind natukene pilvedest maapeale tuua.
oldmoped- Moderaator
Nagu juba öeldud, on olemas sellele alla ka esimene velg (täitsa tip-top) ja tagumine (natuke roostet , muidu ka tip-top) + kett on olemas ka. Ehks siis oleks vaja Ukrainale panna veljed alla, osta sisekummid ja võibolla ka väliskummid (endal on neid hunnikutes, aga ei ole kõikide seisukorda vaadanud. Keskjooks jne on olemas ja töötab korralikult, vaja liht uus määre peale ja läheb. Veel oleks vaja ühte laagrit kaelakaussi (selle saab ka naisteka või homemade'i pealt)
Kui palju maksavad poes siis kaks sisekummi ?
Ja seda ka arvesse võttes, et kaasa saab veel kaks rattaraami koos lenksude ja muu sellisega ( nendelt saab ju edukalt varuosi võtta ), ei ole minuarust see 31 EURI absoluutselt hingehind.
Aitäh.
Kui palju maksavad poes siis kaks sisekummi ?
Ja seda ka arvesse võttes, et kaasa saab veel kaks rattaraami koos lenksude ja muu sellisega ( nendelt saab ju edukalt varuosi võtta ), ei ole minuarust see 31 EURI absoluutselt hingehind.
Aitäh.
Condamed- Kasutaja
Mulle jääb arusaamatuks see, miks on vaja alghinda, kui on teada, et alla piirhinna ei müü. Võiks ju ühe neist ära jätta, oleks pakkujal lihtsam! Alustagi siis kohe piirhinnast või jäta piirhind määramata, et oksjoni kulgu vaadata...
PS. Ka minu arvates on hind liiga kõrge. Arvestades, et ma ise sain hiljuti korraliku sõidukorras vene maanteeratta 40€ eest, siis 30€ praktiliselt vanaraua eest maksta pole mõtet. Kui ostja tahab lihtsalt veerevat ratast saada, leiab ta mõne komplektse natuke roostes isendi tõenäoliselt palju odavamalt. Kui aga tahetakse ratas korralikult korda teha, pole neist kaasasolevatest roostes juppidest absoluutselt mingit kasu!
PS. Ka minu arvates on hind liiga kõrge. Arvestades, et ma ise sain hiljuti korraliku sõidukorras vene maanteeratta 40€ eest, siis 30€ praktiliselt vanaraua eest maksta pole mõtet. Kui ostja tahab lihtsalt veerevat ratast saada, leiab ta mõne komplektse natuke roostes isendi tõenäoliselt palju odavamalt. Kui aga tahetakse ratas korralikult korda teha, pole neist kaasasolevatest roostes juppidest absoluutselt mingit kasu!
risker- Postituste arv : 2
No selge siis, läheb müügist maha.
Kui tõesti Te arvate et see on vanaraud, siis olgu nii, teen vähemalt Ukraina sõitvaks (võibolla ka Pensa) ja ostan talle ise puuduvad jupid (sisekad) ja müün vb siis kuhugi kus ostetakse mõistliku hinnaga. Äkki peaksin ma siis ka need kaks sõitvat ratast vanaraua hinnaga maha müüma ?
Aitäh, P.
Kui tõesti Te arvate et see on vanaraud, siis olgu nii, teen vähemalt Ukraina sõitvaks (võibolla ka Pensa) ja ostan talle ise puuduvad jupid (sisekad) ja müün vb siis kuhugi kus ostetakse mõistliku hinnaga. Äkki peaksin ma siis ka need kaks sõitvat ratast vanaraua hinnaga maha müüma ?
Aitäh, P.
Condamed- Kasutaja
Condamed kirjutas:Nagu juba öeldud, on olemas sellele alla ka esimene velg (täitsa tip-top) ja tagumine (natuke roostet , muidu ka tip-top) + kett on olemas ka. Ehks siis oleks vaja Ukrainale panna veljed alla, osta sisekummid ja võibolla ka väliskummid (endal on neid hunnikutes, aga ei ole kõikide seisukorda vaadanud. Keskjooks jne on olemas ja töötab korralikult, vaja liht uus määre peale ja läheb. Veel oleks vaja ühte laagrit kaelakaussi (selle saab ka naisteka või homemade'i pealt)
Enamus inimesi ei saa aru sellest, et hunnik osi on hunnik osi ja ei võrdu kunagi komplektse ja sõiduvõimelise jalgrattaga.
Kui tahad tõesti oma asjadest lahti saada, ehita neist osadest üks sõidukorras ratas valmis ja müü see maha ning mõistliku hinna puhul saad sellest tõenäoliselt lahti ka. Välimust ära tegema hakka, las olla selline "omas mahlas" ajahamba poolt puretud välimus, aga sõiduosa peab olema korralik, laagrid ilma loksude ja raginateta, rehvid/kummid terved, kett ei tohi olla veninud jne.
edit: ära selle punaka naistekaga küll vaeva nägema hakka - see ei ole sõidukorda aetav sest nii esihark kui ka raam on kõverad.
oldmoped- Moderaator
No okei, aitäh, hark oli mul võtta aga raamist jah ei tea.
Eks lähme siis jälle sõbralikult lahku.
P.
Eks lähme siis jälle sõbralikult lahku.
P.
Condamed- Kasutaja
Muide, see soovitus, et tee sellest Ukrainast valmis jalgratas, oli antud täiesti tõsiselt.
Seljuhul on võimalik selle eest ka Su soovitud 30-50€ vahel olev hind saada.
Seljuhul on võimalik selle eest ka Su soovitud 30-50€ vahel olev hind saada.
oldmoped- Moderaator
pane osta.ee oksjonile
iksplanet- Postituste arv : 2
Registration date : 25/06/2011
Alles veel kogu kraam, pakkuge vahetuseks ntks võrri mootorit. Mootor võiks olla sõidukorras. Võite ka võrriraame ja asju pakkuda vahetuseks.
Või siis osta 20 Euri, kuna teise numbrimägi leidsin ka veel (paindunud ja roostes, aga sellest saaks asja).
P.
Või siis osta 20 Euri, kuna teise numbrimägi leidsin ka veel (paindunud ja roostes, aga sellest saaks asja).
P.
Condamed- Kasutaja
Palun kustutada liigne vaidlus teemast !
Aitäh.
Aitäh.
Condamed- Kasutaja
SUUR ALE VIIGE KOGU KRAAM 12 EURI MINEMAA !
Condamed- Kasutaja
Similar topics
» V:M. Vahetada või müüa MP-046 ketikaitse.
» Müüa või vahetada korraliku kokuka vastu jalgratas Saljut (müüdud)
» Müüa Vene ratta jäänused
» M: 2 poolikut minimopeedi
» Kolm tundmatut jalgratast.
» Müüa või vahetada korraliku kokuka vastu jalgratas Saljut (müüdud)
» Müüa Vene ratta jäänused
» M: 2 poolikut minimopeedi
» Kolm tundmatut jalgratast.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1