värv
5 posters
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
värv
kas keegi oskab öelda selle värvi koodi, kuna seda värvi on üsna palju kasutatud võrridel, ise ei saa seda lasta enam määrata kuna ei ole ühtegi detaili milllel oleks orig värvi peal.
http://public.fotki.com/hendri32/vrr/
kui keegi saab aidata oleks väga tänulik
http://public.fotki.com/hendri32/vrr/
kui keegi saab aidata oleks väga tänulik
hendri32- Postituste arv : 2
Registration date : 28/04/2009
Re: värv
Soovitus sulle.. Võta mingi pisem jupp poodi kaasa nt paagi hoidiku plaat ja siis poemüüja pajatab sulle sellise värvi kohta nii palju kui ta teab.
Kui juba jupp kaenlas poodi lähed, saad ju värvikaardilt ise valida sellele enim vastava värvitooni. Ise kavatsen varsti sedasama Pensa tehase naisterattaga teha. Ma ei oska öelda, kas mõne eriti spetsiifilise tooni leidmisel võib raskusi tekkida, aga põhimõtteliselt peaks nii olema.
Igatahes hiljuti käisin Ukraina jalgrattale värvi valimas ja mulle visati ette kolme firma värvikaardid. Tõsi, selle ratta puhul polnud mul eesmärgiks originaaliga identset tooni taga ajada, kuna see oli kord juba varem üle värvitud.
Igatahes hiljuti käisin Ukraina jalgrattale värvi valimas ja mulle visati ette kolme firma värvikaardid. Tõsi, selle ratta puhul polnud mul eesmärgiks originaaliga identset tooni taga ajada, kuna see oli kord juba varem üle värvitud.
ainke jama on see et jupid on lastud liivapritsiga üle ja ma ei tea et oleks mõnda juppi millelt saab org värvi tooni kätte. ma lootsin et kegi on sama värvi tarast värvinud ja tal on kood alles sest see üsna levinud värv
hendri32- Postituste arv : 2
Registration date : 28/04/2009
Aga on Sul need pildid veel kuskil olemas(mälukaardil vms)? Mine poodi ja näita neid pilte. Kui on vähegi targemad inimesed leti taga, siis küll nad selle värvi üles leiavad
Viimati muutis seda reymo1995 (Teis Apr 28, 2009 11:57 pm). Kokku muudetud 1 kord
Värviga on selline nali, et kui tahad õiget tooni saada, siis võta ikka detail kaasa. Siis leitakse sulle ka õige värv kaartide pealt ja segatakse valmis.
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Nojah, värvi oleks muidugi pidanud varem ära tooma, kui detailid olid alles originaalvärvi all. Aga äärmine võimalus praegu on tõesti valida värv piltide järgi. Ega tänapäevased digipildid vast värvi teab mis olulisel määral ei moonuta ikka.
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1