Foorumi logo
+5
canyondrift
indrek06
Kevin68
guits
reymo1995
9 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Foorumi logo
Selline küsimus, et ega foorumi praegune logo liiga suur pole? Mul suur monitor ja pole probleemi, aga kasutajatel kellel on väiksemad kuvarid, kuidas teile tundub?
Re: Foorumi logo
Ega nüüd vist enam logoga probleemi nagu pole, sai see Kevini isikliku vastu ära vahetatud tema palvel.
Viimasel ajal päris palju oleme seda muutnud, eks ikka selle jaoks et seda "õiget" leida. Nüüd sai jah päris hea, vähemalt minu arust.
Teeme järgmine suvi kokkusaamise, kus kõik omade masinatega tulevad. Teeme ühispildi masinatest koos meestega ja paneme selle foorumi logoks
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Täpselt minu mõte Urmet! See aasta jäi kahjuks kokkutulek ära, küll toimus aga "pisemaid" kokkutulekuid, kus kolmekesi sai nii rataste kui võrridega sõidetud! Aga nüüd on meie foorumlaskonna arv kasvama hakkanud ning loodame järgmine aasta midagi vingemat korraldada!
Jah! Sajaga nõus, ainult et asi peaks toimuma suve keskel või lõpus. Tulevad eksamid jne.
Soovitan teha uue teema selleks puhuks kus saaks paika panna asukoha jne. Ajad ja kuupäevad arvan et tulevad mingil muul ajal.
Soovitan teha uue teema selleks puhuks kus saaks paika panna asukoha jne. Ajad ja kuupäevad arvan et tulevad mingil muul ajal.
Logo on minu arusaamise koha pealt siiski miskit muud, kui lihtsalt punnvõrride massidemonstratsiooni pilt...
Soobel- Kasutaja
- Postituste arv : 120
Registration date : 12/05/2009
Õigus.
Olen veidi photoshoppimist teinud. Võin logo teha, aga milline see välja peaks nägema?
Ainult kiri või näiteks jalgratta / Võrri detailiga koos? Või terve kaadervärk?
Olen veidi photoshoppimist teinud. Võin logo teha, aga milline see välja peaks nägema?
Ainult kiri või näiteks jalgratta / Võrri detailiga koos? Või terve kaadervärk?
Kõige õigem oleks disainida midagi tõsise logo taolist. See seal lehe ülaosas polegi nagu logo, see on iga aastaajaga vahetuv pilt foorumi ilme kaunistamiseks.
Pangem oma kunstianded tööle ja tehke midagi, mis just sulle meelde tuletaks vanaisavoki foorumit.
Pangem oma kunstianded tööle ja tehke midagi, mis just sulle meelde tuletaks vanaisavoki foorumit.
Need pildid sobivad sinna üles väga hästi. Need võikski jääda vahetuma.
Logo võiks olla kleepsudel vms.
Ma arvan, et igav oleks, kui koguaeg on foorumi lehel sama pilt.
kuivati- Moderaator
- Postituste arv : 258
Registration date : 15/11/2008
Kokkutuleku plaanidest võiks hakata rääkima uue aasta alguses ja seda loomulikult uue teemana
Selle pildi kõrval või kohal või misiganes peaks ikkagi olema originaal logo ja vahetuvate piltidega saab teha samamoodi GIF faili nagu seda on teinud MK foorum.kuivati kirjutas:Need pildid sobivad sinna üles väga hästi. Need võikski jääda vahetuma.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1