Sidur libiseb, kas võin...
3 posters
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Sidur libiseb, kas võin...
Esiteks tere foorumlastele.
Probleem on siis selline, et Käima lükates hakkab sidur libisema. Ma siis mõtlesin et kas ma võin need klotsid sealt välja noppida ja võtta klotsiketta ja siduriketta vm. Ja need kokku keevitada? Sidur ei tööta naguinii enam kuna ketipoolsel võllil on Pealt mootori plokki kaane osa vm, puruks.
Sidur jamab ja libiseb seepärast et mootorist lüüakse talle õli sisse.
Pole ka ime kuna mootor on 6 aastat seisnud. Sai siis paar nädalat tagasi välja kärutatud ja käima aetud. Müdiseb ilusti ja läheb üsnagi kiirelt edasi. Sõbral on täiesti uus Hiina mootoriga Võrr, ja jääb mu vanale vene D6'ele sajaga alla.
Probleem on siis selline, et Käima lükates hakkab sidur libisema. Ma siis mõtlesin et kas ma võin need klotsid sealt välja noppida ja võtta klotsiketta ja siduriketta vm. Ja need kokku keevitada? Sidur ei tööta naguinii enam kuna ketipoolsel võllil on Pealt mootori plokki kaane osa vm, puruks.
Sidur jamab ja libiseb seepärast et mootorist lüüakse talle õli sisse.
Pole ka ime kuna mootor on 6 aastat seisnud. Sai siis paar nädalat tagasi välja kärutatud ja käima aetud. Müdiseb ilusti ja läheb üsnagi kiirelt edasi. Sõbral on täiesti uus Hiina mootoriga Võrr, ja jääb mu vanale vene D6'ele sajaga alla.
Re: Sidur libiseb, kas võin...
Kui keegi sinu teemale ei vasta, kas siis hakkad igapäevaselt upitama?
Kui sul võrril pole küljes enam keti poolset siduri hoovaga kaant, siis võid viga siduriketastest otsima hakata. Alusta siduri pealmise plaadi kontrollimisega. Kas on ikka korralikult kinni. KUi on korralikult kinni, siis vaata sidurikettad üle. Kui kettaklotsid on kulunud klotsiraamiga tasaseks, siis aeg uued kettad panna.
Kui sul võrril pole küljes enam keti poolset siduri hoovaga kaant, siis võid viga siduriketastest otsima hakata. Alusta siduri pealmise plaadi kontrollimisega. Kas on ikka korralikult kinni. KUi on korralikult kinni, siis vaata sidurikettad üle. Kui kettaklotsid on kulunud klotsiraamiga tasaseks, siis aeg uued kettad panna.
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Ma vahetasin nii kettaid kui ka klotse. Asi on selles et ta libiseb lihtsalt üle, kuna on õline. Klotsid on üsnagi mitte kulumata. Ilusti ulatuvad välja.
Ma tahtsin lihtsalt teada kas ma võin selle kama kokku keevitada? Midagi hullu ei juhtu?
Ma tahtsin lihtsalt teada kas ma võin selle kama kokku keevitada? Midagi hullu ei juhtu?
Ei juhtu.. Kui ise pidama saad, siis pole hullu. Näinud küll neid kokkukeevitet asju, sõidavad mis hirmus.
Parem lahendus oleks ikkagi see pealmine plaat korralikult kinni keerata ja ära kärnida. Takistamaks lahti keeramist töötaval mootoril.
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Ma keerasin pealmise plaadi vindi niikaugele kui vähegi sain.
Mul Varuks olemas jupid kui peaks midagi hullu juhtuma.
Mul Varuks olemas jupid kui peaks midagi hullu juhtuma.
Sidurivõlli ja seda plaati kõike mõjutab mõlema poole sidurivõllimutrite kinni olek. Üks mutter on plaadi taga, teine on ketihammasratta otsas. Kui palju libiseb, siis sidurivõllivedru annab ka ju peale keerata.
Mõlemalt poolt on niikinni kui vähegi saab olla. Muud probleemi polegi kui et kui käima lükkad siis hakkab libisema lihtsalt.
Tahan varsti uue mootori teisele raamile naguinii osta, aga praegu tahaks niisama rallida millegagi
Tahan varsti uue mootori teisele raamile naguinii osta, aga praegu tahaks niisama rallida millegagi
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1