Vanaisa Vokk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vene Liiga

4 posters

Go down

Vene Liiga Empty Vene Liiga

Postitamine by Kevin68 Reede Aug 14, 2009 9:00 am

Tervist!

Umbes 4-5 aastat tagasi sai kahe sõbraga venekatega "pulli" tehtud ning et asi vägevam välja näeks sodisime igale venekale peale Vene Liiga. Õhtuti käis kohalik "streetrace" ning seejärel kruisiisime niisama ringi. Very Happy Rattad olid võimalikud lihtsad, koledad ning kõige säästlikumad. Täna, rääkisin ühe neist sõbraga, kelleks on kaasfoorumlane Kauri, tuli taaskord jutuks Vene Liiga ning otsustasime asja "taaselustada". Asi näeb välja järgmine, otsime välja suvalised vene jalgratta raamid ning paneme need kokku võimalikult lihtsalt, kiiresti ning kättesaadavatest asjadest. Välimus seal juures absoluutselt tähtsust ei oma! Olge mureta, rattaid seina me ei saada ning midagi seesugust korraldama ei hakka.. lishalt, kuna rattad tulevad parajad "logud", siis piisab nendega isegi niisama sõitmisest, et need laiali laguneksid. Very Happy

Aga, eks me pajatame siia edasi kui miskit toimuma hakkab!
Kevin68
Kevin68
Lehekülje haldaja
Lehekülje haldaja

Postituste arv : 1084
Registration date : 04/11/2008

http://www.vanaisavokk.forumotion.com

Tagasi üles Go down

Vene Liiga Empty Re: Vene Liiga

Postitamine by Soobel Reede Aug 14, 2009 10:21 am

Looge parem rotikate ehk ratbikede gäng. Rõhuks räige välimus, vastukaaluks töökindlus ja väledus. Ehkki konkreetne isend klapiks ka vene liigasse.
Soobel
Soobel
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 120
Registration date : 12/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine by kuivati Esm Aug 31, 2009 6:11 am

Mina seda vene liigat eriti raamidesse ei topiks. Võib ka kaasaegsem ratas olla. Peaasi, et võimalikult romu oleks. Käiguvaheti võiks keelatud olla.

Nädalavahetusel teen enda jaoks otsa lahti sobiva ratta hankimisega. Ilmselt hakkan ma sõitma saljutiga. Esialgu ma plaanin asja arendada kohalike sõpradega. Ilmselt teeme metsa sisse korraliku raja jne. Muda saab palju olema. Üle-eestilist asja ei hakka nagunii niipea toimunud.

Viimati muutis seda kuivati (Reede Sept 04, 2009 9:05 pm). Kokku muudetud 1 kord (Muutmise põhjus : Sidekriips oli vist puudu:D)

kuivati
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 258
Registration date : 15/11/2008

Tagasi üles Go down

Postitamine by Corpy Reede Sept 04, 2009 9:41 am

Mul üks nn. rotikas ka Very Happy Vana lääne ratas. Käike pole ja muu ebavajalik (pidurid käiguvahetitrossid jne) maha visatud
siiski Tagumine pidur on alles, igaksjuhuks Smile
Peaks sel kummid täis pumpama Very Happy
Corpy
Corpy
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 135
Registration date : 06/08/2009

https://www.youtube.com/user/friik100

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kevin68 Teis Okt 20, 2009 6:19 am

Nonii.. tundub, et esimene Vene liigakas on olemas..

Selleks sai siis minu sinine 1978 aasta Minsk - kui kellegil tekib küsimus, miks just see ratas? Siis põhjuseid on mitmeid.. täna peale kooli läksin keldri, kuna tahtsin selle rattaga väljas ühe proovi ringi teha, minu avastuseks oli esimene kumm puruks ( õhtul pidas veel täitsa edukalt scratch ) . Sai see vahetatud ning siis sai Kauri garaaži sõidetud. Sõidu ajal hakkas midagi "vilisema" (arvatavasti esiratas) ning tagumine ratas poos kinni (kuigi loks on päris suur sees) , garaaži juurde jõudes mõistsin, et sellel rattal puuduvad ka sellised pisiasjad nagu pidurid.. Smile Võtsin Kauri garaažis esiratta alt ära, sai määritud ning alla tagasi, vilin kadus kuid loks tekkis. Tegin pisikese prooviringi ning ratas viskas keti maha, mille tulemusel ma hellama poolega vastu ülemist raamitoru lendasin.. siis oli asi selge - Vene liiga, mis vene liiga.. koju minnes sai külge poogitud ka pakiraam, kuna 17 võti on selle ratta puhul kohustuslik, ning pakiraamil on seda vast kõige mõistlikum vedada ning T-25 punase helkuri..

üldiselt, omapärane ratas, omapäraste vigadega.. ning kuna selle ratta ajalugu on niigi kirju, siis võiks ju rattal olla ka kirju tulevik! Smile

Vene Liiga 06034377594bf6
Kevin68
Kevin68
Lehekülje haldaja
Lehekülje haldaja

Postituste arv : 1084
Registration date : 04/11/2008

http://www.vanaisavokk.forumotion.com

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content