Pedaal
+3
wex
kuivati
henri115
7 posters
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Pedaal
Ühelpool teeb pedaal kindlasse kohta jõudes sellis nõksu, vändates käib nõks nõks nõks, mis seda põhjustab?
henri115- Kasutaja
- Postituste arv : 73
Registration date : 16/01/2009
Re: Pedaal
Kõige lihtsam on sul see pedaal lahti võtta. Vatta, kas laagrikestad on terved ja kuulid kõik olemas.
Arvatavasti on laagritega midagi lahti. Või on koonus lihtsalt end lahti kruvinud ja pedaal liigub palju ja jääb kuskile korraks kinni.
Arvatavasti on laagritega midagi lahti. Või on koonus lihtsalt end lahti kruvinud ja pedaal liigub palju ja jääb kuskile korraks kinni.
kuivati- Moderaator
- Postituste arv : 258
Registration date : 15/11/2008
Mu kokukas teeb sama moodi, laagril on üks kuul puudu(võrri sidur vajas rohkem seda kuuli ja enne ta ei teinud seda häält) ja vb ka see tõttu et kulunud kausid(Uuel kausil läks põhi alt ära )
wex- Kasutaja
- Postituste arv : 115
Registration date : 13/06/2009
Vanasti hakkasid osadel jalgratastel peale ümberkukkumist pedaalid käima vastu raami-lihtsalt materjal oli pehme ja pedaalivarred paindusid sellevõrra. Desna ja Aist jalgratastel eriti.
Qubik- Kasutaja
- Postituste arv : 24
Registration date : 14/01/2010
Oled kindel, et pedaal teeb selle nõksu, mitte ei ole vänt lõdvalt pingutatud kiilu tõttu võllil kerkelt loksuv ja oma asendit ei vaheta?
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
Mul oli kunagi sama jama. Tegi vändates teatud kohas nõks, nõks, nõks. Probleem oli liiga pingul ketis, mitte pedaalis.
viskoossus- Kasutaja
- Postituste arv : 113
Registration date : 10/12/2008
Mul pole sellist jama õnneks veel olnud. Ja õnneks pole ka kokukat! Aga muidu on kole lugu küll, ei julgegi enam eriti oma jalgrattaga sõita, äkki hakkab ka tegema nõks - nõks -nõks! Kas see on ikka normaalne, et peaaegu kõigil teeb niimoodi nõks - nõks, aga minul ei tee?
kass- Kasutaja
- Postituste arv : 144
kass kirjutas:Kas see on ikka normaalne, et peaaegu kõigil teeb niimoodi nõks - nõks, aga minul ei tee?
Ei ole üldse normaalne ja sa ei sobi ka siinsesse seltskonda. Sul on viimane võimalus kõigi oma erakogus masslademes vedelevate pedaalidega midagi ette võtta ja need üle kontrollida, ehk mõni ikkagi teeb nõks-nõks-nõks.
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Seda ma kartsingi! kui nüüd tagant-järele tark olla, siis tundus see pedaali asi juba ammu mulle kahtlane - et miks nad seda nõka - nõka`t ei tee Aga päris kindel ei olnud ka eneses
Loodan ikkagi paremat ja ehk leian oma pedaali - erakogust mõne normaalse isendi. Aga ei luba midagi kindlat enne, kui lumi sulab ja pääsen oma laoruumidele ligi
Loodan ikkagi paremat ja ehk leian oma pedaali - erakogust mõne normaalse isendi. Aga ei luba midagi kindlat enne, kui lumi sulab ja pääsen oma laoruumidele ligi
kass- Kasutaja
- Postituste arv : 144
Pedaal tegi seda kindlasti, võtsin pedaali küljes, üritasin õli sinna vahele lasta mille ümber pedaal ringikäib ja kadus ära see nõksumine.
henri115- Kasutaja
* üritasin õli sinna vahele lasta mille ümber pedaal ringikäib *
Sinna, mille ümber miski käib??
Kurat kas olen mina loll või on sõnastus väheke kiivas.
Sinna, mille ümber miski käib??
Kurat kas olen mina loll või on sõnastus väheke kiivas.
Qubik- Kasutaja
- Postituste arv : 24
Registration date : 14/01/2010
Sõnastus halb jah võlli ja pedaali vahele, selle võlli mille ümber pedaal ringi käib. Paremini seletada ei oska
henri115- Kasutaja
Pedaalivõllile ja laagritele pannakse ikka määret, õli laseb sealt ruttu jalga.
viskoossus- Kasutaja
- Postituste arv : 113
Registration date : 10/12/2008
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1