Vanaisa Vokk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mitte väga vana jalgratas

3 posters

Go down

Mitte väga vana jalgratas Empty Mitte väga vana jalgratas

Postitamine by tiitk Teis Sept 29, 2009 10:55 pm

Tere!
Uunikumiks praegu veel ei kvalifitseeru, kuid koristusaktsiooni käigus tekkis küsimus, kas saata prügimäele või on sel asjal mingi väärtus ja mõtet veidi korrastada. Ostsin ta turult ca 15 aastat tagasi, asfaldil päris mõnus kruisida. Eriti meeldis see rummusisene käiguvahetus, tundus mugavam kui tavaline. Kummid on poolkatkised ja taga üks hammasratas puudu, muu osa töökorras. Rattalt ei leidnud mingit muud infot peale lukul oleva made in Denmark. Raami oli keegi mingi paksu värviga üle plätserdanud ja raamil mingit numbrit ei leidnud.
http://img403.yfrog.com/gal.php?g=p1030666.jpg

tiitk

Postituste arv : 1
Registration date : 29/09/2009

Tagasi üles Go down

Mitte väga vana jalgratas Empty Re: Mitte väga vana jalgratas

Postitamine by kuivati Kolm Sept 30, 2009 12:20 am

Ärge vanarauda seda küll viige. Ma arvan ,et sellele leiab uue omaniku. Juppideks kõlbab ka seda kasutada. Ma teen pakkumise 100 krooni, kui te asute Tallinnas. Kuusakoski pakkumisest on minu pakkumine vähemalt poole parem. Tulen ise rattale teile sobival ajal järgi ka.

kuivati
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 258
Registration date : 15/11/2008

Tagasi üles Go down

Postitamine by oldmoped Nelj Okt 01, 2009 5:35 am

Väärtus on alati väga suhteline mõiste. Kuna marki ja mudelit ei tea, siis tõenäoliselt keegi siin, ega võibolla ka eestis üldiselt ei oska lihtsalt välimuse järgi öelda, kas tegu on mingi vinge tehase omaaegse ja hinnatud eliitmudeliga või mingi suvalise tootja tavalise sõidukiga... aga ainuüksi tarbimisväärtus on sellel ju apraegu täiesti mõistlik olemas, mis peaks selle kilohinna vähemalt 10-20kordselt ületama
oldmoped
oldmoped
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Tagasi üles