mopeedide võidusõit
+2
motorist
virgor
6 posters
Vanaisa Vokk :: Muu :: Vaba teema
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
mopeedide võidusõit
Vaadates müügi rubriiki tuli mõte varakult hoiatada,et ärge müüge vene mopeede maha.Hiljemalt kevadel võtame kahekäigulised vene mopeedid ka võrrivõidusõidu punti.Kui tuleb normaaalne talv ja saab jäärada korraldada siis juba talvel kutsume ka mopid.Huvitav palju oleks huvilisi??Teeks siia väikse küsitluse.
Re: mopeedide võidusõit
Olen viimasel ajal vaikselt nikerdanud ühe V-50 mootoriga vanakooli "ringraja" mopeedi kallal. Väike plaan oli mõnest Lätis toimuvast mopeedide võistlusest osa võtta.
Kui niinimetatud Open(Bing karbuss, sae süüde ja resonaator) klassi 2-käigulist rajale ka lastakse, siis huviline.
Kui niinimetatud Open(Bing karbuss, sae süüde ja resonaator) klassi 2-käigulist rajale ka lastakse, siis huviline.
motorist- Postituste arv : 3
Registration date : 17/10/2009
Tere
Alguses oli plaan standarditega tegeleda.Nii palju kui ma olen lätlaste käest uurinud on neil ka ikka enamus standardid.Usun,et standardeid on rohkem.Standardi reeglid on nagu võrridel,väljast peab olema mootor originaal,seest on lubatud tuunida.Eks plaan on alguses selline,paistab kui on openeid palju siis teeme ka open klassi.Moppide tuunimisel enamvähem samad reegkid nagu võrridel,vaata www.abjatehnikaring.com
Huvi on täitsa olemas. Aretan hetkel ühte masinat aga mootor on ka juba suht open, kuna on sae süüde, resonaator ja sae karbuss. Aga kas keegi oskab õelda seda , et kas tehti ka v-50 mootorile vesijahutus silindreid? Küsin seda sellepärast et sõbral on seda laadi silinder olemas. Kinnitused , läbimõõt ja kõrgus on sellel samad mis V-50 silindril aint aknaid on suuremaks aetud.
süüteküünal- Kasutaja
- Postituste arv : 26
Registration date : 30/09/2009
Standard klassis peavad (võrridel) olema silinder ja silindripea originaal, kuid kuidas standard klassis suhtutakse tahase võidusõidumootorite detailidesse? Minu valduses on sellised "tiivad", mis käivad silindri külge, suurendades jahutuspida ja parandades ka mingil määral õhuvoolu silindriribidele. Kust need pärit on, täpselt ei tea. Tõenäoliselt on selliseid detaile kasutatud liidu ajal kardispordis, kus mootori jahutus võrreldes tavatingimustega on teinekord puudulik.
Antud mootor on originaal, välditud vaid uustoodangu mõõdust väljas juppe, silutud silindris valujääke, siduris kasutatud ülikergeid alumiiniumist hõõrdkettaid.
Antud mootor on originaal, välditud vaid uustoodangu mõõdust väljas juppe, silutud silindris valujääke, siduris kasutatud ülikergeid alumiiniumist hõõrdkettaid.
karpaadid- Kasutaja
- Postituste arv : 6
Registration date : 27/09/2009
Kas 2010 aasta on võidusõit ka taas Hiiumaal toimumas? Ehk saan enda ehitatava Miniga osa võtta, kui ei siis võrriga olen ikka kohal.
Huvi olemas ja mida varem saaks proovida, seda parem.
Extinction- Kasutaja
- Postituste arv : 31
Registration date : 03/11/2009
Tere
Ma usun küll,et toimub.Kevin68 kirjutas:Kas 2010 aasta on võidusõit ka taas Hiiumaal toimumas? Ehk saan enda ehitatava Miniga osa võtta, kui ei siis võrriga olen ikka kohal.
Similar topics
» M: Palju vene mopeedide osi
» Veskisilla võidusõit
» Võrrid,rollerid ja mopeedid, koos võidusõit
» Võrrid,rollerid ja mopeedid, koos võidusõit 17.04.2010 Veskisilla
» Veskisilla võidusõit
» Võrrid,rollerid ja mopeedid, koos võidusõit
» Võrrid,rollerid ja mopeedid, koos võidusõit 17.04.2010 Veskisilla
Vanaisa Vokk :: Muu :: Vaba teema
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1