Petturid
+15
Kevin68
Raiks
riGa13
Minimx38
virgor
urmet48
reymo1995
oldmoped
niisamamees
guits
canyondrift
diskett
Extinction
PCYX
kuivati
19 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Petturid
Kui saite kellegi käest petta, siis siin on õige koht oma mure jagamiseks.
Kirjeldage oma juhtumit võimalikult täpselt, et pettus oleks tõendatud.
Soovitatav on lisada ka petturi nimi msn või e-mail, et teistel inimestel oleks võimalik tulevikus nende isikute eest hoiduda.
Ärge laske petturitel niisama tegutseda. Andke neist siin teemas teada.
Petturid:
1) Kain Saar - fooruminimega Rigaraider
2) Motokuuris kasutaja enter
Kirjeldage oma juhtumit võimalikult täpselt, et pettus oleks tõendatud.
Soovitatav on lisada ka petturi nimi msn või e-mail, et teistel inimestel oleks võimalik tulevikus nende isikute eest hoiduda.
Ärge laske petturitel niisama tegutseda. Andke neist siin teemas teada.
Petturid:
1) Kain Saar - fooruminimega Rigaraider
2) Motokuuris kasutaja enter
kuivati- Moderaator
- Postituste arv : 258
Registration date : 15/11/2008
Re: Petturid
Pettur number 1:
Kain Saar (msn kain_saar@hotmail.com)
Saare talu, Palamuse vald, 49203
Asi oli niiviisi, et otsisin endale gaasirulli. Siis saatis PS'i et ma lisaks ta MSNi. Diil sai kokku lepitud. Siis pakkus igasuguseid juppe, ka forsitud silindrit.
Siin on väljavõte MSNi logist:
Mina: Milles see võrri silindri "tuuning" seisneb?
Kain: kanalid suuremad
Kain: ja pealt üks asi 1mm maha viilitud
Ja edasi:
Kain: posdikulu maksan mina
Mina: Ega sa mind petta ei taha?
Kain: nalja teed v
Kain: Ma rikkuks oma maine ära
Kain: siis oleks kõik... ses
Kain: aga nuh kui te ei usalda siis pole midagi teha
Kain Saar (msn kain_saar@hotmail.com)
Saare talu, Palamuse vald, 49203
Asi oli niiviisi, et otsisin endale gaasirulli. Siis saatis PS'i et ma lisaks ta MSNi. Diil sai kokku lepitud. Siis pakkus igasuguseid juppe, ka forsitud silindrit.
Siin on väljavõte MSNi logist:
Mina: Milles see võrri silindri "tuuning" seisneb?
Kain: kanalid suuremad
Kain: ja pealt üks asi 1mm maha viilitud
Ja edasi:
Kain: posdikulu maksan mina
Mina: Ega sa mind petta ei taha?
Kain: nalja teed v
Kain: Ma rikkuks oma maine ära
Kain: siis oleks kõik... ses
Kain: aga nuh kui te ei usalda siis pole midagi teha
Viimati muutis seda PCYX (Püh Nov 29, 2009 11:27 pm). Kokku muudetud 2 korda
PCYX- Kasutaja
- Postituste arv : 79
Registration date : 13/10/2009
Foorumikasutaja Rigarider siis.
Seesama tüüp ei öelnud mulle kes silindri tegi, gaasijaotusfaase ei avaldanud ja tahtis postiga saata, kuigi ma ise ka Jõgevamaal elan ja poleks mingi asi see ise üle vaadata ja osta, kui meeldib.
Seesama tüüp ei öelnud mulle kes silindri tegi, gaasijaotusfaase ei avaldanud ja tahtis postiga saata, kuigi ma ise ka Jõgevamaal elan ja poleks mingi asi see ise üle vaadata ja osta, kui meeldib.
Extinction- Kasutaja
- Postituste arv : 31
Registration date : 03/11/2009
äkki võiks teha teema, siiasamma, "usaldusväärsed kasutajad", nagu mujal foorumiteski.
igaüks kirjutaks sinna kasutajanime kellega ta on äri teinud ja lisab sinna siis vastavalt + või - ?
igaüks kirjutaks sinna kasutajanime kellega ta on äri teinud ja lisab sinna siis vastavalt + või - ?
diskett- Kasutaja
- Postituste arv : 84
Registration date : 16/09/2009
On mindki kasutaja Rigarideri poolt putsi ja puuotsa kotte lappama saadetud, aga elan siiski.
Extinction, mine käi uuri asja, äkki leiad eest "ccm'i"
Extinction, mine käi uuri asja, äkki leiad eest "ccm'i"
Nimi olemas, saab ju avalduse teha , kelmuse kohta! Las uurivad organid selle vennikse taustaga tegelevad!
Ise ossin talt sadula,siduritrossi ja pakiraami, Kõik kaup tuli ilusti kohale.
Te ei saanud siis asju kätte?
Te ei saanud siis asju kätte?
niisamamees- Postituste arv : 2
Registration date : 25/11/2009
niisamamees kirjutas:Ise ossin talt sadula,siduritrossi ja pakiraami, Kõik kaup tuli ilusti kohale.
Oled kindel, et tuli kohale, mitte ei olnud juba kohal ja tõstsid raha oma ühest püksitaskust teise?
Vaadates natukene logfaile, siis millegipärast on uue kasutaja Niisamamees postituse ip sama kasutaja Rigarider omaga:
Selle postituse IP 90.191.108.54 [ 1 Postitamine ]
Teised kasutajad, kes on sellelt IP-lt postitanud
Rigarider [ 6 Postitusi ]
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
Ma ei saa pihtsa mille pihta te kaebate?, inimesed on ostnud ja asjad kõik kätte saanud.!
niisamamees- Postituste arv : 2
Registration date : 25/11/2009
Kui aus olla, siis ei saanud mina ka aru, et miks on siin sellist nõiajajahti vaja korraldada ja milles täpselt probleem on - ei ole siiani kurtja poolt tehtud ühtegi konkreetset kirjeldust, et milles see väidetav pettasaamine siis ikka seisnes ja mis põhjusel klient ostetud kaubaga rahul ei ole.
Aga vend, kes teeb juurde omale teise kasutaja, et iseenast kiitma hakkata, tuleks küll puuotsa tõmmata ka seljuhul, kui ei ole mingit problemei temaga reaalselt enne seda olnudki.
Aga vend, kes teeb juurde omale teise kasutaja, et iseenast kiitma hakkata, tuleks küll puuotsa tõmmata ka seljuhul, kui ei ole mingit problemei temaga reaalselt enne seda olnudki.
oldmoped- Moderaator
Annan veel väikese vihje: telefoni teel tehke ainult näost-näkku ärisid ja postipaki äride jutuajamised on äärmiselt soovitav alles hoida kuni diili korraliku lõpuni. Siis oleks vajadusel olemas igasugune tõendusmaterial Politseile, millest võib abi olla.
Enne raha üle kandmist katsuge natukenegi uurida, kellega on tegemist ja vajadusel kasutage skeemi "kaup ees-raha järgi" või "50% - kaup - 50%". Nimi Googlesse ja niimõndagi tuleb välja.
Enne raha üle kandmist katsuge natukenegi uurida, kellega on tegemist ja vajadusel kasutage skeemi "kaup ees-raha järgi" või "50% - kaup - 50%". Nimi Googlesse ja niimõndagi tuleb välja.
Extinction- Kasutaja
- Postituste arv : 31
Registration date : 03/11/2009
Selle müüja puhul on probleem selles, et ta müüdav kaup ei vasta kirjeldusele. See on sama hea, kui pettus. Ta müüs asja, mida tal tegelt polnud.
Sama lugu juhtus ka urmet48-ga, kes sain ka selle rigaraideri poolt petta.
Aga jah, tuleb ise ka tark olla. See teema on selleks, et ostjate elu lihtsamaks teha.
Sama lugu juhtus ka urmet48-ga, kes sain ka selle rigaraideri poolt petta.
Aga jah, tuleb ise ka tark olla. See teema on selleks, et ostjate elu lihtsamaks teha.
kuivati- Moderaator
- Postituste arv : 258
Registration date : 15/11/2008
Ärge võtke isiklikult, aga kas te tõesti arvasite naiivselt, et inimene, kes ei tea isegi kuidas süüdet õigeks pannakse ja misasi on üss, on võimeline mingilgi tasemel 2t silindreid forseerima? Kui jutu sees juba ka öeldakse kirjelduseks, et "pealt üks asi 1mm maha viilitud" ja ikka ostate, siis ei ole mittekedagi teist küll süüdistada.
Tuleb tehingukulud lihtsalt omale koolirahaks korstnasse kirjutada ja järgmine kord natukene rohkem mõelda.
Tuleb tehingukulud lihtsalt omale koolirahaks korstnasse kirjutada ja järgmine kord natukene rohkem mõelda.
oldmoped- Moderaator
Minu kooliraha tuleb tagasi pooles ulatuses. Kurjaks teeb muidugi see, et kaup ei vasta kirjeldustele. Samas tuli kaup kohale nagu lubas. Pigem suhtuda ettevaatlikumalt ja paluda detailsemaid pilte. Alati on võimalik ju mingi kompromiss leida.
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Extinction kirjutas:Annan veel väikese vihje: telefoni teel tehke ainult näost-näkku ärisid ja postipaki äride jutuajamised on äärmiselt soovitav alles hoida kuni diili korraliku lõpuni. Siis oleks vajadusel olemas igasugune tõendusmaterial Politseile, millest võib abi olla.
Eesti on ju nii väike,et pole probleemi kohale minna kui asi kahtlane tundub.Ega ikka viilitud silindrist küll midagi aru ei saa foto pealt (see ikka väga peen värk) Mina näiteks enne ei pane midagi posti kui on raha arve peal.Miks ma pean kindel olema ,et see raha pärast laekub??Kas siis tõesti ostjad on ausamad kui müüad??Politseil on küll savi,kas sa said viilitud silindri või viilimata silindri.Jama jutt.
Jõudu teile.
www.sakusaaruklubi
Viimati muutis seda virgor (Esm Nov 30, 2009 7:40 pm). Kokku muudetud 1 kord
Avaldus avalduseks. Näiteks lõpetas (!) politsei suvel menetluse asjas kus sain petta Mosse plokikaanega. Lihtsalt tuli kiri ja asi ants. Neid vist eriti ei huvitanud see keiss, ladusin ette sõnumid kus lubati samuti korralikku asja, müüa kontaktid jms. Liiga keeruline vist nende jaoks
Liiga vara kilkasin: gaasitrossi kõri oli liiga lühike (parandasin puudujäägi), nn "forsseeritud" silindril on väljalase keermesliide murdunud 90% ulatuses.
Liiga vara kilkasin: gaasitrossi kõri oli liiga lühike (parandasin puudujäägi), nn "forsseeritud" silindril on väljalase keermesliide murdunud 90% ulatuses.
PCYX- Kasutaja
PCYX kirjutas:Näiteks lõpetas (!) politsei suvel menetluse asjas kus sain petta Mosse plokikaanega. Lihtsalt tuli kiri ja asi ants. Neid vist eriti ei huvitanud see keiss, ladusin ette sõnumid kus lubati samuti korralikku asja, müüa kontaktid jms. Liiga keeruline vist nende jaoks
Mitte liiga keeruline vaid selliste asjadega peavad lihtsalt müüja ja ostja omavahel ise hakkama saama ja see ei ole mittekuidagi mittekuskiltotsast politsei asi. Tihti on ostja ise loll, et kaupa ostes korralikult ei kontrollinud. Kui avastad mõne hilisema varjatud defekti, siis võid ju proovida müüjaga rääkida, et näe, seal seespool, mida kohe väljast näha ei olnud, on asjad niimoodi ja siis võibolla ta hea tahte avaldusena tuleb müüja sulle vastu ja jõuate mingile kompromissile aga mittemingit kohustust tal selleks ei ole.
Kui sa tunned ennast ikka väga puudutatuna ja arvad, et sind on petetud, siis ainus võimalus on pöörduda mitte politsei vaid tsiviilhagiga kohtu poole aga pead olema valmis ka selleks, et maksad lõpptulemusena veel ka kopsakad kohtukulud ja teise poole advokaaditasud kinni, sest ise sa ju selle asja ostsid ja vabatahtlikult.
oldmoped- Moderaator
Ei tunne puudutatuna ennast enam. Lihtsalt oleks hea teada kellega enam MITTE äri ajada. Peace.
PCYX- Kasutaja
Olge ettevaatlikud motokuuris sellise kasutajaga nagu ''enter''(müüs ta seal vahepeal Muravei juppe jne)
Nimelt postitasin motokuuri tükk aega tagasi teate, et soovin osta gaasirutskat. Tuli pakkumine, mis sobis. Tegin erandi ja kandsin raha enne üle kui pakk posti pandud oli ja no poleks pidanud seda tegema. Nüüd tüüp juba umbes 2 kuud väitnud, et raha pole kohale tulnud ja igasugust muud jama ajanud.
P.S. Tegelikult vist oleks mõtekam panna kõik inimesed kellelt on keegi midagi ostes/müües petta saanud kirja ühte postitusse, muidu tekib siia lõputu joru ja keegi jääb alati kahe silma vahele. Samuti ei ole ilmselt väga hea mõte petturite aadresse siia kirja panna, aga eks see on juba kahe otsaga asi.
Nimelt postitasin motokuuri tükk aega tagasi teate, et soovin osta gaasirutskat. Tuli pakkumine, mis sobis. Tegin erandi ja kandsin raha enne üle kui pakk posti pandud oli ja no poleks pidanud seda tegema. Nüüd tüüp juba umbes 2 kuud väitnud, et raha pole kohale tulnud ja igasugust muud jama ajanud.
P.S. Tegelikult vist oleks mõtekam panna kõik inimesed kellelt on keegi midagi ostes/müües petta saanud kirja ühte postitusse, muidu tekib siia lõputu joru ja keegi jääb alati kahe silma vahele. Samuti ei ole ilmselt väga hea mõte petturite aadresse siia kirja panna, aga eks see on juba kahe otsaga asi.
Pooldaksin siiski petiste kontaktandmete avaldamist. Siis saaks kontaktandmete järgi vaadata kah, et uus kasutaja tuntud kontaktidega!
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
kui kellelegi huvi pakub, siis on siuke inimene olemas nagu Marti Rammul. Tema swedbank on 4278625678603 ja msn tonkboy@hotmail.com: Ma tahtsin ta käest minski kolbi osta, ta ütles, et on, siis hakkas ta ajama et saada raha nii kiiresti ära kui võimalik. Lõpuks hakkas ta ajama ,et sa käigukasti juppe ei taha- ma ütlesin et saada pildid siis saadan ma raha ära, küsisin ka ,et kust saad neid juppe- ta ütles venemaalt. Siis jahvatas, et tal ei ole digikat aga järgmine päev tuli uus kuulutus, et müüb mingit lääne karpat ja see oli koos pildiga: saadsin ta pikalt. Mingi järgmine nädal panin kuulutuse üless, et ostan K-70 karpat. Mul oli juba ostja olemas kui jälle hakkas tonkboy jahvatama ,et osta mult mul on parem( mis asi on parem? karpa on ju karpa??). saatsin ta veel pikalt ja blokkisin ta ära. Lisaks on ta scammar runes.- (http://www.rsblackmarket.eu/forum/index.php?f=6&t=60&rb_v=viewtopic) MA EI MÄNGI RUUNI!!
Minimx38- Postituste arv : 1
Registration date : 21/05/2010
Mul sõber ostis talt mopi käimalöömisvända ja hakkas ka ajama, et saada ruttu üle jne. Ütles, et tuleb kohale umbes 2 päevaga, aga läks 3 nädalat :O Vähemalt tuli kohale, aga suure viivitusega. Igastahes rohkem ma talt juppe ei ostaks. See vend on mingi idikas.Minimx38 kirjutas:kui kellelegi huvi pakub, siis on siuke inimene olemas nagu Marti Rammul. Tema swedbank on 4278625678603 ja msn tonkboy@hotmail.com: Ma tahtsin ta käest minski kolbi osta, ta ütles, et on, siis hakkas ta ajama et saada raha nii kiiresti ära kui võimalik. Lõpuks hakkas ta ajama ,et sa käigukasti juppe ei taha- ma ütlesin et saada pildid siis saadan ma raha ära, küsisin ka ,et kust saad neid juppe- ta ütles venemaalt. Siis jahvatas, et tal ei ole digikat aga järgmine päev tuli uus kuulutus, et müüb mingit lääne karpat ja see oli koos pildiga: saadsin ta pikalt. Mingi järgmine nädal panin kuulutuse üless, et ostan K-70 karpat. Mul oli juba ostja olemas kui jälle hakkas tonkboy jahvatama ,et osta mult mul on parem( mis asi on parem? karpa on ju karpa??). saatsin ta veel pikalt ja blokkisin ta ära. Lisaks on ta scammar runes.- (http://www.rsblackmarket.eu/forum/index.php?f=6&t=60&rb_v=viewtopic) MA EI MÄNGI RUUNI!!
riGa13- Kasutaja
- Postituste arv : 25
Registration date : 06/06/2010
Ta mulle ütles, et tellib juppe Venemaalt, aga ei tea midagi. Ta ütles mulle veel, et tal igasuguseid juppe, Võrrist kuni Jawadeni, Kuivati võib seda juttu ka kinnitada, sest ta oli ka konvekas, kui ma selle tonkboy´ga rääkisin.
Viimases kolmes postituses on räägitud siis nii www.motors24.ee kui ka www.motokuur.ee oma idiootsuse poolest tuntuks saanud "j2pe".
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2