Mida kõike meil Eestimaal leidub.
+13
Raiks
Ytram
jukuftw
oldmoped
Kauri
Soobel
PCYX
indrek06
Sillu
regardman
Kevin68
reymo1995
kuivati
17 posters
Vanaisa Vokk :: Muu :: Vaba teema
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Mida kõike meil Eestimaal leidub.
Selline masin seisab ühe tööstuse hoovis ning arvatavasti ootab seda MAZ'i vanaraud. Kuna seal nad neid masinaid tükkideks lõiguvad. Täna oli masinat umbes 30 meetrit liigutatud ka, arvatavasti homme, ülehomme on gaasiseadmega selle auto kallal.
Vabandust kvaliteedi pärast, kaamera aku oli tühi ning hämar oli ka juba.
Vabandust kvaliteedi pärast, kaamera aku oli tühi ning hämar oli ka juba.
MAZiga on tegelikult palju paremad lood. Ma vähemalt loodan. Nimelt paar päeva tagasi koolist tulles oli kuulda vägevat turbo vilinat ja näha sinist tossupilve. MAZ töötas ja selle koha peale sõitis ta omal jõul. Mine sa tea, ehk läheb sel korral siiski teisiti.
MAZ on kadunud, kuhu?! Vaevalt, et see nii kiiresti rauaks lõigati.. hommikul oli veel olemas.
Ehk läks siis nii nagu ma arvasin - masin viidi miski ehitus, kanalisatsooni ja kaabli paigaldus (midagi taolist oli MAZi kõrval seisnud autole kirjutatud) firma käsutusse. Ilmselt üritati ka teisi liikureid müüa, enne kui need tükkideks lõigati.
Esimese pildi kvaliteet annab soovida, kojamees tahtis ka vist vaest MTZ'i kõrvaldada pildilt.
Täna sai võrriga jälle Männamaal käidud ning masinaid on seal ikka väga palju. Kuid vähemalt pooled jäid pildile saamata.
Vabandust piltide kvaliteedi pärast, kuna kõik masinad oli teest üsna kaugel tuli mul kasutada väga suurt zuumi, statiiviks oli sääreväristaja sadul.
Vabandust piltide kvaliteedi pärast, kuna kõik masinad oli teest üsna kaugel tuli mul kasutada väga suurt zuumi, statiiviks oli sääreväristaja sadul.
Oleksid Sa sellele E-280 hekseldile lähedal olevast teeotsast veel alla keeranud, siis mõnesaja meetri pärast oleks Sa saanud klõpsida nagu segane ja teatud masinatele väga lähedalt
Kuram, kus teil on alles rariteetsemat tehnikat Hiiumaal.
PCYX- Kasutaja
- Postituste arv : 79
Registration date : 13/10/2009
Hmm...
Ühes teises vanatehnikafoorumis ka samasugune teema üleval, aga - see foorum on ka vastavalt laia proiiliga. Mulle jääb mõnevõrra mõistetamatuks see, et mida teevad vanarattafoorumis, kus tuuningutestki pole ilus rääkida, motoriseeritud nostalgialiikurite pildid?
Mitte et ma nüüd nostalgiatehnika fännamist vähimalgi määral pahaks paneks...
Ühes teises vanatehnikafoorumis ka samasugune teema üleval, aga - see foorum on ka vastavalt laia proiiliga. Mulle jääb mõnevõrra mõistetamatuks see, et mida teevad vanarattafoorumis, kus tuuningutestki pole ilus rääkida, motoriseeritud nostalgialiikurite pildid?
Soobel- Kasutaja
- Postituste arv : 120
Registration date : 12/05/2009
Huvitav-huvitav. Olen sama mõelnud, aga mina ei "riskinud" seda välja õeldaSoobel kirjutas:Hmm...
Kauri- Moderaator
- Postituste arv : 141
Registration date : 04/11/2008
Ära muretse, küll jõutakse ka busside loendamiseni.
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
Asi nii hull ka pole, selliseid teemasi nagu "mis liinil sõitis tänavu buss, millisel liinil ta tavaliselt ei sõida" siia foorumisse ei tule, ühesõnaga bussid on igati over and out. Minuarust pole probleemiks, teema on ju iseenesest vaba teema all.. kuid kui kellegile see väga vastu on siis foorumi probleemite alla postitus ja kaalume teema kustutamist - lihtne.
Kui mina olin veel väikene mees,Kevin68 kirjutas:Asi nii hull ka pole, selliseid teemasi nagu "mis liinil sõitis tänavu buss, millisel liinil ta tavaliselt ei sõida" siia foorumisse ei tule, ühesõnaga bussid on igati over and out. Minuarust pole probleemiks, teema on ju iseenesest vaba teema all.. kuid kui kellegile see väga vastu on siis foorumi probleemite alla postitus ja kaalume teema kustutamist - lihtne.
üks helin mul helises rinna sees.
Ja kui mina sirgusin suuremaks,
läks helingi rinna sees kangemaks.
Ära parem välista midagi
Kauri- Moderaator
- Postituste arv : 141
Registration date : 04/11/2008
Eile avanes köögiaknast huvitav vaatepilt, üks MTZ läks ees ja teine MTZ oli nn. sleppis järgi. Oli teisel seal õlisurvega probleeme.
Nähtud sai ka sellist masinat.
Nähtud sai ka sellist masinat.
Sai siis selliseid masinaid Vohnja sigalas nähtud:
Juku.
Juku.
jukuftw- Kasutaja
- Postituste arv : 289
Registration date : 13/12/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Vanaisa Vokk :: Muu :: Vaba teema
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3