jukuftw - Pensa 1967 .
+5
reymo1995
Kevin68
Kauri
Raiks
jukuftw
9 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: jukuftw - Pensa 1967 .
jukuftw kirjutas:ma ju võtsin pakika täiesti lahti
Võibolla on tõesti asi selles olematus pildikvaliteedis ja päriselt oled asja korralikult teinud ja ratas on ilus. Tõesti ei oska öelda.
See, mis seal momendil nendelt piltidelt näha on, on see, et vedru ja kinnitusklamber on kuidagi laiguliselt ja osaliselt värviga koos ja ka pakiraami tagaotsast kumab paari koha pealt mingit muud tumedamat tooni alt läbi.
See, et mitte ainult ei kiideta, kui oled enda arvates millegi suure ja ilusaga hakkama saanud vaid ka kritiseeritakse, kui kuskil kellelegi miskit ei meeldi või kritiseerija suhtumisega ja maailmavaatega kokku ei lange, sellega pead igasuguses avalikus keskonnas oma tegemiste teistele näitamiseks välja panemisel alati arvestama. Selliseid asju ei tule alati niiväga hinge võtta. Võibolla, kui kunagi saad masinast natukene paremad pildid tehtud ja need välja riputatud, tuleb ka kiidusõnu (või siis kriitikat) rohkem - momendil on lihtsalt peaaegu võimatu aru saada, mida ja kuidas tehtud on.
Ja kõige tähtsam on alati ja ikka vaid see, et ise oma tehtuga rahul oled!
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
Juku sa peaksid OldMopedi ees vabandama, et sa karjusid ta peale, ta on täiskasvanud ja sa alles alaealine, võiks natuke lugupidamist ka olla...
Olgu, vabandust Oldmoped. Olen muidu ise oma tööga rahul, ja eks see pildikvaliteet on ka nagu ta on. Aga eks millalgi saab paremaid pilte.
Vabandades Juku.
Vabandades Juku.
jukuftw- Kasutaja
- Postituste arv : 289
Registration date : 13/12/2009
Täna sai ka juba teist korda selle rattaga koolis käidud, minujuures kooli on 8 km, seega 2 päevaga juba 32km . >Üldiselt on väga mugav sõita ja olen rahul .
jukuftw- Kasutaja
Installisin Pensale ka korvi peale, aga pilte saate siis, kui lähen Raiks'i juurde, ja ta teeb pilte, ja siis paneb need Foorumlaste tegevuste teemasse, sest meil on plaanis ette võtta natuke pikem sõit .
jukuftw- Kasutaja
Praeguseks olen rattale peale pannud korvi, ja ette ühe suurema helkuri. Mul nüüd olemas ka dünamo ja tagatuli, vaja saada ainult esituli, ja siis installin ka need peale .
Täna käisin sõitmas, ja oli suht mõnus, v.a. kui 2 külakoera mind taga ajasid, aga õnneks, nende peremees kutsus nad tagasi. Sai siis umbes 8 km sõidetud.
Mõned pildid ka : (ei ole just väga kvaliteetsed, aga telfiga tehtud) .
Juku.
Täna käisin sõitmas, ja oli suht mõnus, v.a. kui 2 külakoera mind taga ajasid, aga õnneks, nende peremees kutsus nad tagasi. Sai siis umbes 8 km sõidetud.
Mõned pildid ka : (ei ole just väga kvaliteetsed, aga telfiga tehtud) .
Juku.
jukuftw- Kasutaja
Kas see ratas on tõesti 1967. aasta isend?
Ja need korvid, mis vene ratastel pakiraamil on - kas need on kaubandusvõrgus kasutusel olnud ostukorvid, millelt on sang eemaldatud? Küsin sellepärast, et mul endal on garaažis täpselt samasugune korv aga sang on küljes. Ja seda ka, et millega te neid korve kinnitate? Nipukatega?
Ja need korvid, mis vene ratastel pakiraamil on - kas need on kaubandusvõrgus kasutusel olnud ostukorvid, millelt on sang eemaldatud? Küsin sellepärast, et mul endal on garaažis täpselt samasugune korv aga sang on küljes. Ja seda ka, et millega te neid korve kinnitate? Nipukatega?
viskoossus- Kasutaja
- Postituste arv : 113
Registration date : 10/12/2008
Leistangi ning raami esimese osa kõrguse järgi võib küll oletada, et tegu on 60ndate lõpu poole valmistatud PVZ'ga. Raaminumber koos aasta arvuga on sadulatoru juures. Ostukorvid on nad jah, samas sangade kinnitus viise on neil erinevaid. Tavaliselt kinnitatakse need vasktraadiga või siis plastik klambritega.
Kahjuks ma raaminumbrit sadulatoru, ega ka muudest kohtadest leidnud pole . Äkki on see tugeva värvkatte all peidus, sest kui ma selle ratta sain, polnud ka siis kuskil raaminumbrit .
Ise eelistan kinnitusteks panna plastikklambreid, sest neid on hea kerge ära võtta, aga seeest vasktraadikestega on jälle tugevamini kinni see korv, aga neid on pärast halb ära võtta.
Ise eelistan kinnitusteks panna plastikklambreid, sest neid on hea kerge ära võtta, aga seeest vasktraadikestega on jälle tugevamini kinni see korv, aga neid on pärast halb ära võtta.
jukuftw- Kasutaja
Täna sai jälle sõitmas käidud, sest ilus ilm oli, ning ei viitsinud toas ka passida. Ajasin siis Pensa kuurialt välja ja läksin sõitma. Käisin naabrimehe juures, ajasime umbes 15 minutit juttu ja läksin edasi sõitma, siis käisin Kullaarus, ning tulin tagasi. Praguseks olen rattale külge pannud numbrimärgi, korvi võtsin ära. Tegin mõned pildid kah :
Juku .
Juku .
jukuftw- Kasutaja
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» jukuftw - naisterahva jalgratas Pensa, 1990
» jukuftw: Riga-13 19??
» jukuftw - Naisterahva jalgratas , Wanderer .
» jukuftw - Saljut 1987
» jukuftw . (Neumann) , 19xx .
» jukuftw: Riga-13 19??
» jukuftw - Naisterahva jalgratas , Wanderer .
» jukuftw - Saljut 1987
» jukuftw . (Neumann) , 19xx .
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2