Siduri pulk vms
3 posters
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Siduri pulk vms
Probleem selles et kadunud on nn " siduripulk " et kui sa tõmbad trossist siis see
sidurivänt lükkab pulgaga hammaka eemale....
Tean segane jutt, aga ma ei tea mis selle pulga õige nimi on, ja kui kellelgil on seda müüa siis andke teada, kohe panen pildid ka
http://fotoalbum.ee/photos/sisaspoiss/sets/967341/?page=lastpage
sidurivänt lükkab pulgaga hammaka eemale....
Tean segane jutt, aga ma ei tea mis selle pulga õige nimi on, ja kui kellelgil on seda müüa siis andke teada, kohe panen pildid ka
http://fotoalbum.ee/photos/sisaspoiss/sets/967341/?page=lastpage
SisasPoiss- Kasutaja
- Postituste arv : 9
Registration date : 14/04/2010
Re: Siduri pulk vms
Ja milles on probleem? Tahad uut, siis jääb üle vaid üks ise teha. Mul on täpselt sama probleem, aga pulk on alles kuid kipub koguaeg lühemaks jääma, siis soovitan igati valida materjal mis ei kulu. Mingi pask teras ja tavalised M8 poldid pole selle töö jaoks.
Eriti head on kaarutaja pii otsad või mõni muu karastatud teras, näiteks autovedru, mille kuumast peast sirgeks ajad.
Pulga alla käib ka kuul.
Mõnedel kordadel on see pulk kahest osast, on väiksem osa, kuul ja siis pikem osa, mul on see pikem osa isegi kodus alles, aga väiksem osa on kadunud. Kui sul see alles on, siis äkki saab aidata.
Eriti head on kaarutaja pii otsad või mõni muu karastatud teras, näiteks autovedru, mille kuumast peast sirgeks ajad.
Pulga alla käib ka kuul.
Mõnedel kordadel on see pulk kahest osast, on väiksem osa, kuul ja siis pikem osa, mul on see pikem osa isegi kodus alles, aga väiksem osa on kadunud. Kui sul see alles on, siis äkki saab aidata.
Re: Siduri pulk vms
Ma ise tegin selle pulga õige jämusega klapi säärest. Pole siiani ära kulunud veel!
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1