Tahaks teada kes ta on.
2 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Tahaks teada kes ta on.
Suutsin endale leida sellise ratta. Raamil ega kuskil mujal ei ole mingeid numbreid ja märke . Firmamärk ja mudel on ka maha kistud.
Selle rattaga esimest korda sõites tekkis mul mõte see ära korda teha või siis lausa restaureerida.
Ehk siis keegi teab midagi selle ratta kohta. andke teada
Uploaded with ImageShack.us
Selle rattaga esimest korda sõites tekkis mul mõte see ära korda teha või siis lausa restaureerida.
Ehk siis keegi teab midagi selle ratta kohta. andke teada
ammerich- Kasutaja
- Postituste arv : 6
Registration date : 17/05/2010
Re: Tahaks teada kes ta on.
sorri et pildid nii suured ja halva kvaliteediga
ammerich- Kasutaja
Rootsi või soome ratas, ilmselt ikkagi rootsi oma. Ja paistab nagu pealesõja toodang olema. Kas on teada saamislugu ? (kas saadus 10-20 aastat tagasi või vanaema lapsepõlveratas). Kas rehvidel on kiri 635 x .. või 622 x .. (28 x nagunii) ? Iseloomulikud raamikaela ja kahvlipea kaunistused võimaldaksid identifitseerida aga vähelevinud variant, ei tunne.
kass- Kasutaja
- Postituste arv : 144
Registration date : 05/07/2009
Rootsist on ta seda ma isegi tean. leidsin ühe kuuri katuse alt .. rehvid peaksid olema välja vahetatud mingi hetk kunagi aega tagasi. hiljem saan lähemalt vaadata mis seal rehvidel on.
ehk oskate ka aastat öelda nt
ehk oskate ka aastat öelda nt
ammerich- Kasutaja
Kui on Rootsist (leitud)?, siis on rehvid kindlasti 635 mm, see on rootsi mõõt. Kuna ei tea isegi, millise tootja toodanguga tegu, ega siis aastat ka ei oska öelda. Mõningad detailid viitaksid nagu alates 40-ndate lõpp - 50-ndad, vb ka 60-ndate algus, st mitte EW ajal siia tulnud ratas, st 30-ndatel. Kui tagaratta rumm on saksa Torpedo, siis võib seal olla aastaarv aga sellel rattal ilmselt mingi muu rumm ?
kass- Kasutaja
aga ma vaatan rummud on veidi mustad... üritasin kergemalt puhastada kuna hetkel ei ole selleks mingeid võimalusi .. aga ma vaatan täpsemalt .. mis seal tagumisel rummul kirjas .
ammerich- Kasutaja
Jäi ennist tagatuli märkamata, selle tulega ratas jah enne sõda eestisse jõuda ei saanud, ikka hilisem asi, Rootsist iseseisvuse algul (90-ndatel ) siia jõudnud.
kass- Kasutaja
Tagumise rummu peal on kirjas firma selline nagu Torpedo
ammerich- Kasutaja
Visalt aga kindlalt liigume. No katsu nüüd veel vaadata, mis seal peale Torpedo veel kirjas on. Kui on kaks nr kusagil, siis võib olla tegu rummu valmistamise aastaga, 19xx , sealt lähedalt võib ka ratta valmistamise aastat hakata tuletama. Ei tea täpselt kuidas pealesõja lääne poolsetel Torpedodel nende aastaarvudega seal rummu peal lood on, kas ja kuidas ja millal kadusid ära.
kass- Kasutaja
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1