riga13
+12
Aloke
tumbleweed
jukuftw
Raiks
raits121
canyondrift
indrek06
Kevin68
tüübel
menuauto
reymo1995
viljovalk
16 posters
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: riga13
Ma võin rääkida vennaga et talle saata et ta tooks ära kui soome on tulemas palju sa osadest küsid hinnaks ja mis osi sul pakkuda on?
viljovalk- Kasutaja
- Postituste arv : 90
Registration date : 24/07/2010
30.10
sõitsin siis rigaga taas ringi ning oli taas selline jama et vahepeal toimib ilusti ja siis taas mootor pidurdab hoogu ja ülesse mäkke ie jaksa eriti hästi minna.
31.10
Täna sai siis taas käidud rigaka sõitmas,alguses kui ma läksin sõitma siis toimis riga korralikult,sain umbes 4 kilomeetris sõitetud siis riga suri välja ja ei käivitunud enam. Milles võib olla probleem puhastasin tüüsi ja küünla ära, aga ei juhtunud midagi?
sõitsin siis rigaga taas ringi ning oli taas selline jama et vahepeal toimib ilusti ja siis taas mootor pidurdab hoogu ja ülesse mäkke ie jaksa eriti hästi minna.
31.10
Täna sai siis taas käidud rigaka sõitmas,alguses kui ma läksin sõitma siis toimis riga korralikult,sain umbes 4 kilomeetris sõitetud siis riga suri välja ja ei käivitunud enam. Milles võib olla probleem puhastasin tüüsi ja küünla ära, aga ei juhtunud midagi?
viljovalk- Kasutaja
Just enne välja suremist väikest krõksu ei olnud kuulda?
Minul igatahes sama viga, ei jõua minna, künkasse üles ronis väga vaevaliselt, vahest jooksis nagu linnuke, vahest löristas nagu vanamees.
Minu viga oli selles et kolvirõngad murdis otsast maha ja ajas vahed kohakuti.
Minul igatahes sama viga, ei jõua minna, künkasse üles ronis väga vaevaliselt, vahest jooksis nagu linnuke, vahest löristas nagu vanamees.
Minu viga oli selles et kolvirõngad murdis otsast maha ja ajas vahed kohakuti.
Ei teinud aga mul on nii et kui lasin siduri mäest alla tulles lahti ,siis tõõtas umbes 20 meetrit ja suri välja peale 2 minutilist seismist proovisin uuesti aga ei jutunud midagi vaatasin paaki siis umbes pool liitrit bensiini oli põhjas kas see võib ollagi viga ? Just seda ta tegiki et künkasse ei jaksanud minna eriti hästi ja alla mäkke ainult löristab ja ei taha võtta põõrdeid hästi ülesse ja vahel ta teeb nii et kui pikalt sõitnud olen siis järsult akkab lõrisema ja ei jaksa vedada millest see võib juhtuda?
viljovalk- Kasutaja
Võta silinder lahti, vaata järele. Võrril on tuntud asi kolvirõngaste aknasse jooksmine, neil ju tifte pole ja rõngas käib töötamisel vabalt mööda kolbi ringi, vahest on vahed kohakuti ja hõrendus ei ole nii hea. Minul ei läinud asi enam üldse käima, kaks rõngast olid ära murtud enamvähem sama pikalt ja mõlemate suhteliselt pikk vahe oli kohakuti sattunud, käega juba katsuda, et tõugates on kompresioon vähene ja lahkamisel tuligi välja, et rõngad läksid.
Ma sain siis veast jagu täna kallasin kütet sisse ja puhastasin karburaatori ära ja läks ilusti tõõle .
viljovalk- Kasutaja
Tänaseks on riga pandud seisma ja ei ole enne kevadet välja võtmisele kuuluv,kuna ei ole osi ja ei taha sõitta kah sellise ilmaga.
viljovalk- Kasutaja
Oma tegemistest oleks parem rääkida enda võrri teemas.
jukuftw- Kasutaja
- Postituste arv : 289
Registration date : 13/12/2009
Tere ma pakun et kolb ja rõngad on õhtal kuna endal oli sama jama.
tumbleweed- Kasutaja
- Postituste arv : 321
Registration date : 18/10/2010
Mul oli aiult see jama et karbuss oli sodi täis. Eakka torkkima kui masin tõõtab ainult kontaktid tuleks uued hankkida kuna üsna otsas juba teised.Teine praegu seisab kuna ei ole aega tegeleda temaga.
viljovalk- Kasutaja
mul oli ka see jama vahepeal... Kontrolli, et sul sidurikaane all tihend peab ja kaan ilusti ühtlaselt pingutatud oleks. Mul sai lisaõhku ja kohe hakkas sedasi käima et turts turts turts. Veel vaata kindlasti üle oma kontaktivahe (seda on juba mitmed sulle maininud).
Aloke- Kasutaja
- Postituste arv : 75
Registration date : 10/01/2011
kontakti vahe on korras aga ma pole veel vaadanud seda siduri kaane värkki et järsku see võib olla probleemiks ja siis ei ole mul kogu gaasi süsteemi küles kuna gaasi rutska on pooleks
viljovalk- Kasutaja
Gaasirull vaata omale. Mul on üldse sportgaas, seda saab keerata aind mingi 1/4 ringi. Sidurikaane all vaata tihend üle, et see terve oleks! Kui tihend terve ei ole, siis vaata kas kuskilt poest saad tihendite komplekti või tee ise tihendipapist. Ja siis pinguta ühtlaselt üle.
Aloke- Kasutaja
Kas on võimalik üldse ise mingise silikooniga teha see tihend kuna ma ei ole leidnud soomest selliseid tihendi pappi või tihendteid.
viljovalk- Kasutaja
niiet tihendit ei olnud? Ma ei tea kui õige soovitus see on, aga silikooni pole ma kunagi sidurikaane jaoks kasutanud... ainult siis, kui kontaktikaant oli vaja lõigata ja sinna peale vaja plastmassi panna (kui kontaktid käisid vastu kaant), panin ma sissepoole silikooni et sealt vesi vahele ei roniks. Silikooni võid ka panna silindripea ja silindri vahele, aga sidurikaane jaoks pead ikkagi vist leidma tihendipappi...
Aloke- Kasutaja
Silindrikaane ja silindri vahele mina silikooni ei paneks. Miks? Asi on silikooni temperatuuri kindluses, õhkjahutusega mootoril põleb see lihtsalt vahelt ära.Aloke kirjutas:niiet tihendit ei olnud? Ma ei tea kui õige soovitus see on, aga silikooni pole ma kunagi sidurikaane jaoks kasutanud... ainult siis, kui kontaktikaant oli vaja lõigata ja sinna peale vaja plastmassi panna (kui kontaktid käisid vastu kaant), panin ma sissepoole silikooni et sealt vesi vahele ei roniks. Silikooni võid ka panna silindripea ja silindri vahele, aga sidurikaane jaoks pead ikkagi vist leidma tihendipappi...
Kauri- Moderaator
- Postituste arv : 141
Registration date : 04/11/2008
neid silikoone on erinevaid. Mul on mingi punane plöga seal, mitte se läbipaistev. Igatahes, see aitab vähendada võimalust, et mootorilt hakkab peavahelt õli jooksma... (isegi siis juhtub seda kui on silindripea ühtlaselt pingutatud
Aloke- Kasutaja
Aloke kirjutas:Silikooni võid ka panna silindripea ja silindri vahele
Aloke kirjutas:Igatahes, see aitab vähendada võimalust, et mootorilt hakkab peavahelt õli jooksma... (isegi siis juhtub seda kui on silindripea ühtlaselt pingutatud
Küll see kõik ajaga tuleb, nii teadmised, kui kogemused... aga palun ära hakka teisi õpetama, kui endal asjast eriti veel arusaamist ei ole.
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
Ma tean seda. Kust sa võtad, et ma ei tea mida ma räägin? Kui ma ei teaks mida ma räägiks, siis ma ei annaks soovitusi.
Aloke- Kasutaja
Aloke kirjutas:Ma tean seda. Kust sa võtad, et ma ei tea mida ma räägin? Kui ma ei teaks mida ma räägiks, siis ma ei annaks soovitusi.
a) Sa ise ütlesid:
Aloke kirjutas: Olen alles uus sel alal ja õpin suht seda tehnikat
b) vanus
...................................
Saa aru, et mõned korrad tehnikaringis käimist ei tee kedagi veel mingiks spetsialistiks. Võta natukene oma teiste õpetamisega hoogu maha.
Ma ei räägi kõike seda mitte halva pärast, vaid teiste foorumlaste kaitseks, et keegi kogemata neid õpetusi absoluutse tõena ei võtaks.
oldmoped- Moderaator
Kahjuks see soovitus, aga vett pidav pole. See sama eelpool nimetatud punane silikoon mitte ei armasta sellist kuumust, nagu silindrikaan endale saab. Tavaliselt on alguses kõik ilus (masin käib normaalselt), hiljem aga hakkavad erinevad anomaaliad tekkima.Aloke kirjutas:Ma tean seda. Kust sa võtad, et ma ei tea mida ma räägin? Kui ma ei teaks mida ma räägiks, siis ma ei annaks soovitusi.
Kauri- Moderaator
- Postituste arv : 141
Registration date : 04/11/2008
Kuumus ei ole antud situatsioonis niiväga probleemiks. Häirivaks teguriks on põhiliselt surve.
oldmoped- Moderaator
noo tehnikaringis panevad kõik seda punast silikooni sinna vahele... siiamaani on kõik vinks-vonks olnud ja võrri võidusõidus on suht edukalt neil läinud.
Aloke- Kasutaja
kuule jutt käib nagu siduri kaanest mitte silindri peast ega mitte mingisest silindri kaanest ma ei tea täpselt kas on viga siduri kaanes või ei ole kuna masin seisab ikka veel kuna see on presenti all ja lume hang on peale tulnud ja ei ole aega seda välja kah kaevata et vaadata mis sellel viga on.
viljovalk- Kasutaja
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3