riga13 1989a
+13
oldmoped
indrek06
canyondrift
jukuftw
v6rrRacing
henri115
Aloke
Syrenius
jawa-veteran
Kevin68
vorrimen
urmet48
tumbleweed
17 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: riga13 1989a
tumbleweed, mul olid samasugused kontaktid, nagu sul. Ostsin Viljandist. Olgem ausad, mul ei KÄINUDKI see asi nendega korralikult. Seega sai sealt maha võetud paar tähtsamat asja ja pandud teisele plaadile, kohe asi parem... Vaata seal kontakti haamri alumine ots, kui sul see loksub, siis soovitan otsida teise kontaktiplaadi ja see koht:
maha võtta ning panna teisele kontaktiplaadile, sest minule hakkas küll nende kontaktidega mähisele vastukäima see värk.
Muide, kui jutt käis süütepooltest, siis näiteks minul läheb küll piip otse mähisest küünla peale ja pole siiamaani sellega mingit muret olnud, soojast peast läheb käima kohe kui sidur lahti ja eile -20ga läks küll mitte nii ruttu aga läks.
maha võtta ning panna teisele kontaktiplaadile, sest minule hakkas küll nende kontaktidega mähisele vastukäima see värk.
Muide, kui jutt käis süütepooltest, siis näiteks minul läheb küll piip otse mähisest küünla peale ja pole siiamaani sellega mingit muret olnud, soojast peast läheb käima kohe kui sidur lahti ja eile -20ga läks küll mitte nii ruttu aga läks.
Aloke- Kasutaja
- Postituste arv : 75
Registration date : 10/01/2011
Need kontaktid läksid ültse sinna imelikult peale nii ,et arvan et sul on täitsa õigus.Kas mähisest tulev juhe läheb kontaktidesse ja kontaktist läheb juhe kondensaatori külge ja see juhe mis piipu läheb läheb selle mähise klemmi küljest.
tumbleweed- Kasutaja
- Postituste arv : 321
Registration date : 18/10/2010
Mul on mingi imelik süsteem, kahjuks pole mingeid pilte. Ma loodan et ma ei aja soga, aga kui ma õigesti mäletan, siis oli teema nii, et üks pool kondekast läks vist sinna magneeto plaadi külge ja teine pool läks kontaktidesse ja mähisesse (palun halvad kommentaarid endale jätta, ma mainisin eespool, et võin eksida!)
Aloke- Kasutaja
Selline on välise süütepooliga toimiv mähis! Sellel mähisel üks ots läheb kontaktidega sama klemmi alla ja teine ots on tulede väljund. Katsun mingi hetk ka ilma välise süütepoolita versioonist pilti teha. Sinu teibitud mähis peaks samasugune olema nagu pildil olev.
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Täna siis käisin sõbra maal ära ja sain kaks mootorit üks on d8 ja teine d6.
Sellelt d8 mootorilt ma saan enda mootorile siduri.
Neil mõlemal oleval mootoril on ka mähised ühejuhtmega, siis peab ikka süütepooli vahele panema.
Mõned pildi ka neist mootoritest mis ma sain:
Sellelt d8 mootorilt ma saan enda mootorile siduri.
Neil mõlemal oleval mootoril on ka mähised ühejuhtmega, siis peab ikka süütepooli vahele panema.
Mõned pildi ka neist mootoritest mis ma sain:
tumbleweed- Kasutaja
Ma ei saa ilmselt niipea teha veel pilte, sest maisaa keldris süütekaant maha võtta (niiskus võib halvasti mõjuda, pole kindel aga ikkagi). Ja järgmine nädal jääb tehnikaring ära, ehk ülejärgmine nädal saaks ma teha pilte sellest süüte värgist, aga ma usun et selleks ajaks on sul see asi juba toimiv, kuna siin on veel teisi minust kõvasti targemaid inimesi, ma ise ka ju alles suht uus sellel alal, kuigi olen mootorit juba mitu korda lahti võtnud ja oskan seda ka kokku panna.
Aloke- Kasutaja
Aloke pilti võid ikka teha ja lisada siis mul lihtsam.
Lisa siis kui saad.
Lisa siis kui saad.
tumbleweed- Kasutaja
Mähisest tulev juhe ja kondensaatorist tulev juhe tuleb panna kontaktidele, kui kondesaator on kahe otsaga siis üks läheb massi ja teine kontaktidesse. Ja kolmas juhe kontaktidelt süüütepooli. Sinu mähistega tulesid ei saa panna.
henri115- Kasutaja
- Postituste arv : 73
Registration date : 16/01/2009
ära aja jama juttu , tulede voolu juhtme võtad süütepooli + klemmi althenri115 kirjutas:Mähisest tulev juhe ja kondensaatorist tulev juhe tuleb panna kontaktidele, kui kondesaator on kahe otsaga siis üks läheb massi ja teine kontaktidesse. Ja kolmas juhe kontaktidelt süüütepooli. Sinu mähistega tulesid ei saa panna.
minu endisel riga 13 oli niimoodi süütesüsteem ja kõik toimis http://motokuur.ee/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&meta=lastup&cat=11757&pos=0
vorrimen- Kasutaja
- Postituste arv : 86
Registration date : 07/06/2010
Mul ei toiminud nii, tule ühendasid siis mootor suri välja.vorrimen kirjutas:ära aja jama juttu , tulede voolu juhtme võtad süütepooli + klemmi althenri115 kirjutas:Mähisest tulev juhe ja kondensaatorist tulev juhe tuleb panna kontaktidele, kui kondesaator on kahe otsaga siis üks läheb massi ja teine kontaktidesse. Ja kolmas juhe kontaktidelt süüütepooli. Sinu mähistega tulesid ei saa panna.
minu endisel riga 13 oli niimoodi süütesüsteem ja kõik toimis http://motokuur.ee/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&meta=lastup&cat=11757&pos=0
henri115- Kasutaja
henri115 kirjutas:Mul ei toiminud nii, tule ühendasid siis mootor suri välja.vorrimen kirjutas:ära aja jama juttu , tulede voolu juhtme võtad süütepooli + klemmi althenri115 kirjutas:Mähisest tulev juhe ja kondensaatorist tulev juhe tuleb panna kontaktidele, kui kondesaator on kahe otsaga siis üks läheb massi ja teine kontaktidesse. Ja kolmas juhe kontaktidelt süüütepooli. Sinu mähistega tulesid ei saa panna.
ju sul oli kuskil mingi juhe valesti
vorrimen- Kasutaja
Noo nii ühendasin juhtmed selle worrimeni skeemi järgi, puudu on süütepool.
Kas kondeka teisest otsast peab ühendama jutme sinna kus kinnitub vasak poolenkontakt.
Pildid:
Kas kondeka teisest otsast peab ühendama jutme sinna kus kinnitub vasak poolenkontakt.
Pildid:
tumbleweed- Kasutaja
Mingi juhe läks sinna ka, kuhu punase ringi tegin ( ei mäleta küll milline, kahjuks ei saa ise hetkel pilte teha nagu enne mainisin )
Aloke- Kasutaja
Ma ei tea tegin selle skeemi järgi:http://motokuur.ee/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&meta=lastup&cat=11757&pos=0
Minu teada küll sinna juhet ei peaks minema.
Minu teada küll sinna juhet ei peaks minema.
tumbleweed- Kasutaja
Seal kus punane ring käibki originaal kondeka mass , antud kondekas pildil plekk kestaga ja pole eraldi maandada vaja .
Kuhu selle punase juhtme vead ? seda pole küll tarvis väline süütepool saab oma massi raamist niigi .
Süütepooli nö + klemmi alt sa voolu kindlasti ei saa võtta , sinna võid panna suretus nupu .
Voolu saab ainult 2 juhtmega mähiselt teistelt ei saa !!!!
Kuhu selle punase juhtme vead ? seda pole küll tarvis väline süütepool saab oma massi raamist niigi .
Süütepooli nö + klemmi alt sa voolu kindlasti ei saa võtta , sinna võid panna suretus nupu .
Voolu saab ainult 2 juhtmega mähiselt teistelt ei saa !!!!
riga5- Postitan harva
- Postituste arv : 4
Registration date : 05/01/2011
Kondensaatoreid on kaht tüüpi! Kahe otsaga kondensaatoril läheb üks ots kontaktide juhtme alla ja teine ots massi (metalliga kokku mootori küljes). Teisel tüübil läheb juhe kontaktidega sama klemmi alla ja korpuse keerad mootori külge nagu ühel pildil on ülevalpool.
urmet48- Moderaator
Mis mõttes, mul oli kolmel mootoril mähisel 1 juhe mis mõttes ei saa kasutada aind tulesi pole ju.
tumbleweed- Kasutaja
Ühe juhtmega mähist saab kasutada aga tuledele ei saa voolu võtta. Süütepooli plus klemmi alt ei saa tuledele voolu võtta.
henri115- Kasutaja
Tervitus
Täna siis sai paindud külge sidur ja hammasrattas
Lõpusk on mootor koos ja on vaja aind süütepoolt.
Kui selle olen saand siis vast saab mõelda käivitamisele.
Tekkis väike küsimus ka:Kas d8 sidur läheb d6 karterisse?
Kas on vahet ka kui pane 12v süütepooli või 6v süütepooli, kumb on parem.
Mõned pildi ka:
Terv:Karl
Mõned pildi ka:
tumbleweed- Kasutaja
pane 12 v süütepooltumbleweed kirjutas:Tervitus
Mõned pildi ka:
vorrimen- Kasutaja
Kas kellegil oleks pakkuda 12v süütepoolt?
tumbleweed- Kasutaja
Parem oleks kohe osta riga 13 originaal süütepool siis on kindel
et saad tuled põlema.
et saad tuled põlema.
menuauto- Kasutaja
- Postituste arv : 32
Registration date : 01/01/2009
Tervitus täna sai pandud üks d6 mootor kokku algul võtsin täiest lahti ja puhastasin ära ja kokku.
Tekkis väike küsinus ka:Kas see on väga hull kui mangetil on mõra?
Tekkis väike küsinus ka:Kas see on väga hull kui mangetil on mõra?
tumbleweed- Kasutaja
Unustasin küsida kas silkust on võimalik roostet eemaldada ja millega.
tumbleweed- Kasutaja
Roostes silinder ei ole üldse hea. Pigem vaata ilma rooste ja kulumissoonteta silinder kuskilt. Ja mõraga magnetit ma ei julgeks üldse kasutada. Mõõda magneti siseava ära, vbl on pakkuda sulle korralikku magnetit.
urmet48- Moderaator
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5