Varastatud ratas...
2 posters
Vanaisa Vokk :: Muu :: Vaba teema
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Varastatud ratas...
Tere!
Ma olen Rasmus.
Ma vabandan, et mul pole päris vana ratas, vaid kõigest retro, kuid minu jaoks oli ta täpselt sama kallis.
Eelmise aasta novembris varastati see Kesklinnast koridorist ära ja seda on isegi nähtud vist ühe korra
Tallinnas. Ratas ise on suhteliselt ainulaadne ja neid on vaid mõni üksik. Äkki põrkab keegi kokku mõne
kuulutuse või hoopis ratta endaga, abi annab igasugune vihje. Kätte saab mind telefonilt 5223220
Ratas ise oli selline:
Vihjeks ka see, et vasak käepide varastati ära, parem oli alles. Orginaalis olid nad nahast, jämeda õmblusega.
Kui on liiga uued käepidemed võrreldes rattaga või siis üldse erinevad, siis on kindlalt minu ratas ...
Lenks on ka veidi kriimustunud...
Ma olen Rasmus.
Ma vabandan, et mul pole päris vana ratas, vaid kõigest retro, kuid minu jaoks oli ta täpselt sama kallis.
Eelmise aasta novembris varastati see Kesklinnast koridorist ära ja seda on isegi nähtud vist ühe korra
Tallinnas. Ratas ise on suhteliselt ainulaadne ja neid on vaid mõni üksik. Äkki põrkab keegi kokku mõne
kuulutuse või hoopis ratta endaga, abi annab igasugune vihje. Kätte saab mind telefonilt 5223220
Ratas ise oli selline:
Vihjeks ka see, et vasak käepide varastati ära, parem oli alles. Orginaalis olid nad nahast, jämeda õmblusega.
Kui on liiga uued käepidemed võrreldes rattaga või siis üldse erinevad, siis on kindlalt minu ratas ...
Lenks on ka veidi kriimustunud...
Rasmus- Postituste arv : 2
Registration date : 05/04/2011
Re: Varastatud ratas...
Raaminumbrit pole sellel rattal?
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Re: Varastatud ratas...
on-on, aga see on arvatavasti maha lihvitud nkn ja mul pole hetkel dokumente üldse käepärast.
aitäh huvi tundmast
aitäh huvi tundmast
Rasmus- Postituste arv : 2
Registration date : 05/04/2011
Similar topics
» Varastatud mootorratas "Punane oktoober"
» M/V: naisterahva ratas
» Mis kokkupandav ratas see on?
» O: Riga 7 ratas
» mingi pikk ratas
» M/V: naisterahva ratas
» Mis kokkupandav ratas see on?