Mis kokkupandav ratas see on?
2 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Mis kokkupandav ratas see on?
Ostsin Tumbleweedi-nimeliselt foorumlaselt huvitava raami (just selle raami kuju pärast ma selle ära ostsingi). Tegu on kokkupandava jalgrattaga, 20-tollised jooksud, kiiludega vändad. Keskjooksu laagrikausid on sissepressitavad. Ma olen selliseid rattaid üldse aruharva näinud, seega äkki mõni teab selliste kohta midagi lähemalt öelda?
Tagajooksu ma kaasa ei saanud (väidetavalt olla rooste tõttu omadega kutu - nii et las olla, mul endalgi neid vedeleb). Kuid esijooks on rummusisese piduriga.
Tuleb uued laagrid osta. Samuti tuleb hankida üks pisike hoob, mis peaks jõu trossilt klotse laiali suruvale võllile üle kandma - ka see on puudu.
Lenksuvars pole lenksukinnituse juures mitte järsu nurga all, vaid kaardub sujuva kurviga ettepoole.
Tagajooksu ma kaasa ei saanud (väidetavalt olla rooste tõttu omadega kutu - nii et las olla, mul endalgi neid vedeleb). Kuid esijooks on rummusisese piduriga.
Tuleb uued laagrid osta. Samuti tuleb hankida üks pisike hoob, mis peaks jõu trossilt klotse laiali suruvale võllile üle kandma - ka see on puudu.
Lenksuvars pole lenksukinnituse juures mitte järsu nurga all, vaid kaardub sujuva kurviga ettepoole.
hall kass- Kasutaja
- Postituste arv : 35
Registration date : 20/08/2010
Re: Mis kokkupandav ratas see on?
Meenutab Kama raami.
viskoossus- Kasutaja
- Postituste arv : 113
Registration date : 10/12/2008
Similar topics
» mingi pikk ratas
» Mis ratas?
» M/V: naisterahva ratas