JJVV - Riga 13 (D8E) 1992
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
JJVV - Riga 13 (D8E) 1992
Tegu siis selle eksponaadiga: http://varjupaik.jjts.ee/?action=eksponaat&P=51&lang=est&S_ID=265 .
Olen Järva-Jaanis käies sellega vaikselt ikka tegelenud ja sõitnud. Tegu vähe sõitnud võrriga, mille originaalvärv on kahjuks küll asendatud.
Eelmise suve lõpul jäi seisma seoses õhukummi purunemisega. Nüüd eile, 3. mail sai õhukumm vahetatud ja üritatud masinat sel aastal siis elule ajada. Kütus paagis oli eelmisest suvest, kui sel paagi täis panin.
Kui rehv alla sai ja proovimiseks läks, et lubanud masin üldse käimaminekut. Sai settepott lahti võetud ja tühjaks kallatud - ei midagi. Igaks juhuks sai ka süütemängu kaas maha võetud, et päike seda kuivataks, kuid sellestki polnud tolku.
Lõpuks, kui käega löömine enam kaugel polnud, tuli mõni mees lagedale ideega karbuss läbi puhuda. Mõeldud - tehtud ja võrr käis nagu varem.
Tuju oli kohe tõstetud ja sõidud alevi vahel võisid alata!
Olen Järva-Jaanis käies sellega vaikselt ikka tegelenud ja sõitnud. Tegu vähe sõitnud võrriga, mille originaalvärv on kahjuks küll asendatud.
Eelmise suve lõpul jäi seisma seoses õhukummi purunemisega. Nüüd eile, 3. mail sai õhukumm vahetatud ja üritatud masinat sel aastal siis elule ajada. Kütus paagis oli eelmisest suvest, kui sel paagi täis panin.
Kui rehv alla sai ja proovimiseks läks, et lubanud masin üldse käimaminekut. Sai settepott lahti võetud ja tühjaks kallatud - ei midagi. Igaks juhuks sai ka süütemängu kaas maha võetud, et päike seda kuivataks, kuid sellestki polnud tolku.
Lõpuks, kui käega löömine enam kaugel polnud, tuli mõni mees lagedale ideega karbuss läbi puhuda. Mõeldud - tehtud ja võrr käis nagu varem.
Tuju oli kohe tõstetud ja sõidud alevi vahel võisid alata!
regardman- Kasutaja
- Postituste arv : 39
Registration date : 13/03/2009
Re: JJVV - Riga 13 (D8E) 1992
Oled Sa kindel, et masin pole originaalvärvi? Ma olen seda kogu aeg originaalvärviks pidanud, aga seda ma nüüd küll põhjendada ei oska, miks. Tegu peaks olema sama värvitooniga, nagu Kevini masin enne üle värvimist (sellel küll olid porilauad mustad). Eeldatavalt värviti neid sellist värvi alles alates 90ndate algusest, kuna väga palju ma sellist värvi isendeid pole näinud. Aga kui Sulle on kindlalt teada, et varjupaiga masin on üle värvitud, siis vastu vaielda ma ei oska.
Minu meelest on see super ilus võrr! Kui ma enda oma esimest korda üle värvisin selliseks kollakas, lootsin ma alguses saada selle masina samasse värvitooni. Kuid minul see kahjuks ei õnnestunud. Tundub minule endalegi, et see on orginaal värv.. või noh olen koguaeg nii arvanud.
Kevin.
Kevin.
Värvi valimine on ju kõige lihtsam - võrri mõni väiksem jupp kaenlas värvipoodi, kus saad värvikaardi järgi sobivaima tooni valida, mis Sulle kohe ka valmis segatakse.
Üldjuhul, tahtsin samat värvi nagu on Järva-Jaani eksponaat. Seal just tükki küljest kruvima ei lähe. Minu raam polnud ka minumeelest täitsa see sama, vaid oli natukene tumedam.
Vabandust OT pärast.
Kevin.
Vabandust OT pärast.
Kevin.
Ei ole jalgratta sadulat tal enam. Vana võrri sadul on. Aga järjekordselt seisab ka seegi võrr - ise aretatud õhukumm ei pidanud vastu ja andis järele herr. muuseumipapa sõitmise tagajärjel. Seega tuleb sinnagi midagi välja mõelda. Kui kellegil on midagi pakkuda, siis muuseum ootab!
Ja tõesti minu eksimus - on originaalvärv tõesti!
Ja tõesti minu eksimus - on originaalvärv tõesti!
regardman- Kasutaja
- Postituste arv : 39
Registration date : 13/03/2009
Similar topics
» Kauri: Masinad (Riga-11 1977, Riga-12 1974, Riga-13 1987, Stella 1991)
» minaise, riga 7,4xriga 13,riga 11,, riga 5,
» Aloke - Riga 7, Riga 13
» Riga 13 1990a ja Riga 11
» antsus1000 Riga 13 ja Riga 11
» minaise, riga 7,4xriga 13,riga 11,, riga 5,
» Aloke - Riga 7, Riga 13
» Riga 13 1990a ja Riga 11
» antsus1000 Riga 13 ja Riga 11
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1