Oldmoped'i jalgrattad
+7
indrek
viskoossus
reymo1995
kuivati
indrek06
Kevin68
oldmoped
11 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: Oldmoped'i jalgrattad
Ma märkasin et sul pole kogus Saljuti,kas poleks plaan osta? Mul oleks pakkuda suhteliselt korralik Saljut
andreas- Kasutaja
- Postituste arv : 113
Registration date : 22/11/2010
Mis sa ´arvad tõesti, et OM´il pole saljutit, ära tee nalja mees, OM´il on terve kuuritäis jalgrattaid ja veel ülegi
Mehed, võtke elu natukene rahulikumalt - ei võida see, kel on surres kõige rohkem asju, räägitagu mida tahes!
Päriselt on mul kogu seda kaherattalist, nii mootoriga kui ka ilma kraami juba liiga palju kogunenud ja juba tükkaega mõtlen, et peaks asja natukene kriitilisema pilguga üle vaatama ja suuremat sorti harvenduse tegema.
Aga Saljute on mul olemas küll ja lausa kolm versiooni - vanema tüübi kokkukäiv ja mittekokkukäiv ning uuema tüübi (533 velgede asemel 507) kokkukäiv.
Päriselt on mul kogu seda kaherattalist, nii mootoriga kui ka ilma kraami juba liiga palju kogunenud ja juba tükkaega mõtlen, et peaks asja natukene kriitilisema pilguga üle vaatama ja suuremat sorti harvenduse tegema.
Aga Saljute on mul olemas küll ja lausa kolm versiooni - vanema tüübi kokkukäiv ja mittekokkukäiv ning uuema tüübi (533 velgede asemel 507) kokkukäiv.
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
Olgu aga igatahes mulle väga meeldivad su jalgrattad,eriti kokukas.
Viimati muutis seda andreas (Esm Juun 11, 2012 8:00 pm). Kokku muudetud 1 kord
andreas- Kasutaja
- Postituste arv : 113
Registration date : 22/11/2010
Monark on ikka kõige uhkem! Üleüldse on too Monark üks ilusamaid taastatuid rattaid Eestis. Väga-väga tubli töö on sellega tehtud!
Syrenius- Kasutaja
- Postituste arv : 58
Registration date : 06/10/2009
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Kauri, Jalgrattad.
» Andrease jalgrattad
» Müüa jalgrattad
» Renoveeritud ja huvitavad jalgrattad
» Mitte orginaalsed jalgrattad, mopeedid..
» Andrease jalgrattad
» Müüa jalgrattad
» Renoveeritud ja huvitavad jalgrattad
» Mitte orginaalsed jalgrattad, mopeedid..
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2