riga-13
+5
canyondrift
kuivati
reymo1995
koppel
dann10
9 posters
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
riga-13
mure hakkasin võrril sädet proovima aga kui taga ratast tõmban tuleb bensiini sealt kuhu küünal käib mis võib olla
dann10- Kasutaja
- Postituste arv : 50
Registration date : 14/10/2009
Re: riga-13
Võrr on sul täis , lükkad siis ära vänta nii palju gaasi ja ega seal peabki bensiin olema , pane kraan ka ikka kinni , pärast midagi põleb
koppel- Kasutaja
- Postituste arv : 58
Registration date : 06/07/2009
mul pole vänte ja mul pole praegu enam bena paaki peal mida tuleks teha et tõõle saaks
dann10- Kasutaja
Kuidas sul masin bensiini saab kui paaki pole ,ma mõtlesin ära vänta nii palju gaasi ,et ära keera gaasi nii palju kui lükkad
koppel- Kasutaja
- Postituste arv : 58
Registration date : 06/07/2009
ma ei lükkagi ma tõmban taga ratast.nüüd lasin mootorist bensiini välja.kas keegi oskab õelda kuidas sädet paika saab panna nagu et juhtmed
dann10- Kasutaja
Kõigepealt mine korda koolis teist klassi ja õpi veidike paremini kirjutama, siis otsi kedagi kes asjast vähe rohkem jagab ja lase tal süüde õigeks panna ja kui ta sädeme kätte saab, siis täna teda ja proovi ise edasi toimetada näiteks karpa ja settepoti puhastamisega. Kui Su võrri mootor on end täis ''joonud'', siis vaata, kas karteri all on üks kruvi, kui on siis keera see ära ja jookse masinaga veidike, kui arvad, et jooksid piisavalt, siis keera see tagasi ja ära unusta bensupaaki Peale kõike seda peaks Su võrril olema säde ja kui karpaga on kõik korras peaks ta ka kütust kätte saama, nüüd keera küünal peale kinni, tee kraan lahti, vajuta ujutusnuppu, hakka masinaga koos jooksma ja ''mängi'' natuke gaasirutskaga. Kui käima ei lähe, siis kirjuta siia uuesti.
P.S. Kui Sa tahad ise süüdet õigeks panna, siis selle jaoks on siin foorumis selline asi nagu otsing ja kui otsid õiget sõna, siis peaks ette tulema seoses süüte õigeks panemisega mitu teemat, milles on asi ära seletatud.
P.S. Kui Sa tahad ise süüdet õigeks panna, siis selle jaoks on siin foorumis selline asi nagu otsing ja kui otsid õiget sõna, siis peaks ette tulema seoses süüte õigeks panemisega mitu teemat, milles on asi ära seletatud.
dann10 kirjutas:mida tuleks teha et tõõle saaks
Paranda oma kirjavead. Alusta lauset suure tähega. Punkti järele pane tühik.
Kirjelda probleemi täpsemalt.
Juhtmete paika panekuks leiad skeemit siis foorumist ja ka mujalt. Vaja on vaid otsingut kasutada.
Kuna mul on hea tuju ja tean, mis teemas skeemid on, siis teen viimast punkti sinu eest.
Skeemid
Aga kui kirjavead pole täna kell 23.59 ära likvideeritud, siis sulgen teema.
Kirjelda probleemi täpsemalt.
Juhtmete paika panekuks leiad skeemit siis foorumist ja ka mujalt. Vaja on vaid otsingut kasutada.
Kuna mul on hea tuju ja tean, mis teemas skeemid on, siis teen viimast punkti sinu eest.
Skeemid
Aga kui kirjavead pole täna kell 23.59 ära likvideeritud, siis sulgen teema.
kuivati- Moderaator
- Postituste arv : 258
Registration date : 15/11/2008
Olgu vabandan kirja veade pärast ,aga ma lähen teen paar pilti kas keegi saaks mulle õelda kuidas juhtmed lähevad.
dann10- Kasutaja
Kas sa eelmise posti lugesid läbi? Seal oli link skeemide juurde. Ja ma ütlesin veel seda ka, et skeemid leiab otsingut kasutades.
Postitan selle skeemide lingi uuesti.
https://vanaisavokk.forum.co.ee/tehniline-f2/skeemid-joonised-t43.htm
Postitan selle skeemide lingi uuesti.
https://vanaisavokk.forum.co.ee/tehniline-f2/skeemid-joonised-t43.htm
kuivati- Moderaator
- Postituste arv : 258
Registration date : 15/11/2008
Ma ei sa eriti sellest aru. Mul ei ole esi tulesi ja taga tulesi.
dann10- Kasutaja
Olles ise skeemide autor ja üritasin nad teha nii, et kõik aru saaks, siis tõesti.dann10 kirjutas:Ma ei sa eriti sellest aru. Mul ei ole esi tulesi ja taga tulesi.
Need veetud jooned on juhtmed, kõik kohad on välja joonistatud, mis juhtmed kuhu käima peavad. Kui sul tulesid pole, siis jäta nad lihsalt välja.
Kõik asjad on üles kirjutatud, loe palun.dann10 kirjutas:Aga mis vedru to seal on
Ma arvan siiski, et sa mõtlesid drosselmähist. Drosselmähise eesmärk on sarnane dioodile e takistab voolu teisipidi liikumist.
Siit on näha palun abi http://fotoalbum.ee/photos/dann10/61106115/
dann10- Kasutaja
Nüüd proovisin skeemi järgi aga ei midagi milles võib veel probleem seisneda.
dann10- Kasutaja
Kõigepealt küsi endalt, milles üldse probleem on ja misasi sul seal mootori juures puudu on?
See info, et silindrist kütet lendab ei anna mitte kellegile mitte midagi.
Kui sul puudub säde, siis kontrolli kõiki juhtmeid, ühendusi, et säde kuskilt teisest kohast üle ei lööks jne.
Kui sul on säde olemas, siis kas õigel hetkel (süüte paikapanemist ausõna ei viitsi seletada) ja kui süüde paigas ja säde olemas, siis kobista karburaator üle.
See info, et silindrist kütet lendab ei anna mitte kellegile mitte midagi.
Kui sul puudub säde, siis kontrolli kõiki juhtmeid, ühendusi, et säde kuskilt teisest kohast üle ei lööks jne.
Kui sul on säde olemas, siis kas õigel hetkel (süüte paikapanemist ausõna ei viitsi seletada) ja kui süüde paigas ja säde olemas, siis kobista karburaator üle.
Mootori juures on ainult puudu siduri kaan ja midagi muud ei tohiks ollla. Kõik juhtmed olen üle kontrollinud.
dann10- Kasutaja
Oled sa loll või mängid ainult seda?
Kui kaua võib inimesele seletada, et mine nüüd garaaži ja kontrolli kas sul säde üldse on.
Kui kaua võib inimesele seletada, et mine nüüd garaaži ja kontrolli kas sul säde üldse on.
SÄdet ei ole kui oleks siis vast ta tõõtaks juba
dann10- Kasutaja
Kui sädet ei ole, siis miks?
Kontaktid avanevad?
Ega mähis märg ei ole?
Sädet kuskil teises kohas ei teki?
Mähisejuhtmed on korras?
Piibus vool on?
Süütepool ei ole läbi?
Küsimusi on palju, kui need kõik korras, siis räägime edasi.
Kontaktid avanevad?
Ega mähis märg ei ole?
Sädet kuskil teises kohas ei teki?
Mähisejuhtmed on korras?
Piibus vool on?
Süütepool ei ole läbi?
Küsimusi on palju, kui need kõik korras, siis räägime edasi.
kui panen näpu piipu tõmban taga ratast kui palju voolu sealt võib saada
dann10- Kasutaja
Sul on mõni müüdupuu peal või?
Voolu peab nii palju saama, et see vool paneb sind kiiresti kiiresti tegutsema ja näppu piibust välja tõmbama.. Kui nii ei ole, siis on jama.
Voolu peab nii palju saama, et see vool paneb sind kiiresti kiiresti tegutsema ja näppu piibust välja tõmbama.. Kui nii ei ole, siis on jama.
Pinge on ~11000V, voolu suurust ei oska pakkuda.
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
See vool mis piibust tuleb on natuke erksam kui sääse hammustus ja sellest löögist saad sa ainult adrenaliini ja ei midagi hullemat
Viimati muutis seda reymo1995 (Laup Nov 14, 2009 12:12 am). Kokku muudetud 2 korda
aga muidu võib proovida ja kas teise ka olete nii teinud
dann10- Kasutaja
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Kauri: Masinad (Riga-11 1977, Riga-12 1974, Riga-13 1987, Stella 1991)
» minaise, riga 7,4xriga 13,riga 11,, riga 5,
» Riga 13 1990a ja Riga 11
» antsus1000 Riga 13 ja Riga 11
» Aloke - Riga 7, Riga 13
» minaise, riga 7,4xriga 13,riga 11,, riga 5,
» Riga 13 1990a ja Riga 11
» antsus1000 Riga 13 ja Riga 11
» Aloke - Riga 7, Riga 13
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2