Vanaisa Vokk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Foorumi probleemid!

+13
minaise
vorrimen
raits121
kass
wex
Sillu
guits
regardman
Soobel
canyondrift
kuivati
reymo1995
Kevin68
17 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Foorumi probleemid! - Page 2 Empty Re: Foorumi probleemid!

Postitamine by guits Nelj Mai 14, 2009 8:55 am

Ausalt öeldes ,vöiks selle foorumi üldse pensa tallapresside ja riga 13 foorumiks nimetada! Iga kirjavea pärast on irisemist modede poolt! Siis kulla mehepojad, vaadake enne oma öigekiri üle, kui ütlemiseks läeb! Twisted Evil Ok, edu teile! _NB! paluks minu minu teemad kustutada!!sellest foorumist
guits
guits
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 175
Registration date : 17/11/2008

http://www.profid.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine by guits Nelj Mai 14, 2009 9:41 am

Minupoolest blokkige mu ip! kui ikka tatikari ,om heas tarkuses klähvib ilma austuseta"kuule"jne ,siis töesti on pädevamaid foorumeid , kui see siin! Edu!! paluks kustutada minu teemad ja postitused siit!
guits
guits
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 175
Registration date : 17/11/2008

http://www.profid.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine by Soobel Nelj Mai 14, 2009 9:46 am

Kisub kurioosseks... See aga ajendab vastama.

Eeldasin, et tuuninguvokke on kaunis vähe, siis jätsin pealkirjast välja rõhu enda töödele. Et samas teemas saaksid ka teised kaasfoorumlased oma põnevamatest töödest pajatada. See sai ka teema sissejuhatuses kajastatud. Keegi võiks siis täpsemalt kirjutada, kudamoodi ühte teemat sisse juhatatakse.

Enda rattast hakkasin pajatama ikka seepärast, et see oli parasjagu käepäerast. Kelle rattast ma siis pajatama oleks pidanud?

Ja kui aus olla, siis ma tõesti ei osanud selle alafoorumi reegleid lugeda ega tähele panna - selle ülesehitus on ikka uskumatult jabur. Praegu on veel asi kontrolli all, aga kujutan ette, mis saaks, kui isand Praust oma vokikogu sinna vokkhaaval kokku loeks, siis vaataks veel Kuke-Indrek, pikk Toomas ja Karu Märt ka, et lahe koht ning peatselt saaks 300-400 teemat kokku. Otsi siis, mis huvitab!

Otsisin siin muidu jupp aega kohta, kuhu sellist teemat teha, kõige ligilähedasemalt klappis alafoorum "Liikmete projektid ja tegemised." Selle peale ei osanud kohe kuidagi tulla, et see veel vabateemasse toppida.

Mis aga puudutab emakeelt, siis võiks seadusetegijad esmalt õppida "ültsegi pole kärpseid" asemel kirjutama "üldsegi pole kärbseid." Siis võiks tutvust teha kijanduse põhireeglitega ja alles siis hakata hindama, kas pealkiri sisuga klapib või mitte.

Tavaliselt inimene lollustega kokku puutudes esmalt vihastab. Kui sama lollusega uuesti kokku puutub, siis naerab. Kui aga ümbrus mattub lauslollusesse, siis hakkab nutma. Mina parasjagu ületasin vihastamise ja naermise vahelise piiri.

Edu,

Soobel.
Soobel
Soobel
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 120
Registration date : 12/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sillu Nelj Mai 14, 2009 7:49 pm

Kui teema tõepoolest kustutati ainult pealkirja pärast, siis ei kiida mina seda samuti heaks ja olen nõus, et sedapuhku keerati vint üle - oleks tõesti võinud esimesel korral pealkirja ise reeglitele vastavaks muuta ja/või vajadusel ka teema sobivamasse kohta tõsta ning võib-olla ka sellele teemaalgataja tähelepanu juhtida. Ma vist ähmaselt isegi mäletan seda teemat ja minu arvates oleks see siia foorumisse sobinud küll.

Foorumi ülesehitusel aga pole minu arvates viga suurt midagi (mis ei tähenda, et asja ei võiks/saaks veel paremaks muuta). Peaks olema ju arusaadav, et alajaotus "Liikmete projektid ja tegemised" on mõeldud eeskätt ENDA projekti(de) tutvustamiseks, muu üldisem jutt (minu pärast kasvõi tuuningratastest) aga läheks (kui ei leita muud sobivamat alajaotust) "Vaba teema" alla.

Ja mis puudutab seda igivana õigekirja-teemat, siis kordan siinkohal üle enda arvamuse, mida olen mitmes foorumis välja öelnud - olen igati korrektse keelekasutuse poolt, mis aga ei tähenda, et peaks hakkama iga kogemata vahelejäänud tähe või veidi ekslikult kasutatud koma pärast norima. Kindlasti aga ei kiida ma heaks, kui jutt koosneb ühest katkematust sõnajorust ilma ühegi kirjavahemärgita (ei pea hetkel kedagi konkreetset silmas, aga aeg-ajalt selliseid postitusi esineb nii siin kui ka teistes foorumites) - ma ka tõesti ei viitsi hakata ise välja mõtlema, kus teoreetiliselt peaks üks lause/mõte lõppema ja uus algama.

Enda postitusi ja enda alustatud teemasid aga saavad tõepoolest kõik kasutajad ise kustutada (vähemalt minu teada pole adminnid seda võimalust ära blokeerinud), sellega ei pea tõesti hakkama demonstratiivselt adminne ja modesid tüütama!

Sillu
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 66
Registration date : 06/11/2008

http://www.kolhoos.pri.ee/

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kevin68 Nelj Mai 14, 2009 10:15 pm

Lugupeetud kaasfoorumlane Soobel, Sinu teemal ei olnud mitte ainult ju pealkiri vale. Mina sain esimestest lõikudest nii aru, et selles teemas võivad kõik enda tuuning ratastest pildid ülesse lisada. Kuigi see alafoorum on ikkagi enda projekti esitlemiseks. Sa küll rääkisid lõpu poole enda projektist, kuid esimene pool ei sobinud kohe mitte kus Sa kutsusid kõiki enda tuuning projekte samasse teemasse esitlema. Nagu ma ennist ütlesin, pole mul väikese ratta moodsamaks muutmise vastu mitte midagi.

Ning kaasfoorumlane Guits, mis siis Sinul äkkist sisse lõi? Kellegil pole ju Sinu jalgrataste vastu mingisugust vihavaenu olnud, vähemalt minuteada. Tatikarjaks sõimamine pole nüüd ka kohe ilus, mina austan väga vanemaid inimesi kes tegelevad vanatehnikaga või vähemalt on sellega kokku puutunud, sest alati saab nende käest teada väga palju teadmata tarkust vanatehnika kohta! Riga-13'ne ja Pensa tehase foorumiks pole see kohe kindlasti muutunud. Lihtsalt vanemaid masinaid on kordades vähem säilinud ning kajastatakse nendest vähem.

Alati ei ole vaja sõimama ja protestima tulla, pigem pange siia kirja mida meie kui Vanaisavoki juhtkond siin foorumi keskkonnas saaksime muuta paremaks ning sõbralikumaks, et enam selliseid probleeme ei tekiks. Ning kindlasti on meie foorumitest tõsiselt etemaid foorumeid, ma üldse ei vaidlegi selles vastu. Kuid ka meie üritame seda foorumit paremaks muuta ning kui ka jõuame edasi kolida tasulisele serverile peaks ka kujundus paremaks muutuma!

Seniks aga, meeldivat suhtumist,
Kevin.
Kevin68
Kevin68
Lehekülje haldaja
Lehekülje haldaja

Postituste arv : 1084
Registration date : 04/11/2008

http://www.vanaisavokk.forumotion.com

Tagasi üles Go down

Postitamine by Soobel Reede Mai 15, 2009 12:14 am

Kevin68 kirjutas:Lugupeetud kaasfoorumlane Soobel, Sinu teemal ei olnud mitte ainult ju pealkiri vale.

Laughing

Teema koosnes kahest asjast: pealkirjast ja postitusest - järelikult oli kõik vale!
Soobel
Soobel
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 120
Registration date : 12/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kevin68 Reede Mai 15, 2009 12:41 am

Ei olnud ju kõik vale, teine pool sisust oli sobilik selle alafoorumi jaoks.
Kevin68
Kevin68
Lehekülje haldaja
Lehekülje haldaja

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sillu Reede Mai 15, 2009 10:23 am

Nojah, saan aru, et ehkki Soobeli postitus "peaaegu" vastas foorumi reeglitele, ei meeldinud Kevinile selles sisalduv üleskutse teistelegi samas teemas enda tuuningrataste projektide esitlemiseks. Kindlasti oleks sel juhul leidunud kogu teema kustutamisest vähem räigeid meetodeid olukorra lahendamiseks - kui see projektiteemasse ei sobinud, siis tõstnud see näiteks sobivamasse kohta foorumis. Iseenesest konkreetne projekt oli minu meelest täitsa huvitav!

Nojah, ja mis puudutab seda meie foorumi "Pensade ja Riga-13te foorumiks" sõimamist, siis kindlasti ei ole see niimoodi mõeldud. Kindlasti on siia oodatud ka muude vanade jalgrataste ja mopeedide omanikud. Põhjuseid, miks tõsised, vanemate jalgrataste restaureerijad siin ei kirjuta, võib olla peamiselt kaks - nad kas ei ole seda foorumit veel avastanud või ka peavad selle taset enda jaoks liiga madalaks. Ja las ta olla igalühel oma - valdavalt kirjutavad siin praegu inimesed (peamiselt noorem põlvkond), kellele on südamelähedased vene jalgrattad kui sellised, kusjuures pole oluline, et see oleks viimase kui seibini originaal. Aga kordan veelkord, et ka nõukaperioodist vanemate rataste omanikud-taastajad on siia alati oodatud! Kindlasti aga ei tule vastastikku haukumine meie foorumi mainele kuskilt otsast kasuks!

Ausalt öeldes ise loen siit ka peamiselt jalgrataste osa, kuna ei viitsi näiteks umbes kümmet Riga-13 projekti pidevalt jälgida. Wink Aga see selleks, ega nad mind ei sega ka.

Nii, et elame ikka sõbralikult edasi!

Sillu
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 66
Registration date : 06/11/2008

http://www.kolhoos.pri.ee/

Tagasi üles Go down

Postitamine by wex Kolm Okt 14, 2009 6:10 am

Iga päev on leht mingil ajal maas.
Vahest foorum jällegi jube uimane
Vahest hakkab lehte blokkima AVG viirusetõrje(pole ennem siukest probleemi üheski foorumis olnud)
Ning täna on ka hakkanud viskama ette valget lehte, peab back nuppu panema, et foorumit uuesti näha
wex
wex
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 115
Registration date : 13/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kevin68 Kolm Okt 14, 2009 6:51 am

Tundub jah, et enam pole serveri vahetus kaugel.. probleem ei paikne Vanaisavokis, vaid forumotionis..
Kevin68
Kevin68
Lehekülje haldaja
Lehekülje haldaja

Tagasi üles Go down

Postitamine by reymo1995 Kolm Okt 14, 2009 6:59 am

Forumotion teeb kirjade järgi uuendusi Shocked
reymo1995
reymo1995
Lehekülje haldaja
Lehekülje haldaja

Postituste arv : 337

http://talleks.pri.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine by kuivati Teis Nov 10, 2009 11:06 am

Kutsun inimesi üles postitama siia veel asju, mis on foorumi juures häirivad.

Viimasel ajal on jäänud silma palju õigekirjaoskamatuid inimesi. Nüüdsest läheb nende inimeste elu karmimaks.

Kuid kas keegi leiab veel probleeme, mis häirivad ja vajavad lahendamist?
Kas on kellegil mingeid ettepanekuid foorumi jaoks?

Ideed ja arvamused on teretulnud.

kuivati
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 258
Registration date : 15/11/2008

Tagasi üles Go down

Postitamine by kass Teis Nov 10, 2009 8:45 pm

Mõnevõrra häirib "õigekirjaoskamatute inimeste" tagakiusamine siin foorumis !
Lisaks häirib fakt, et müügikuulutuste reeglite teemas punktis 6.1 on sõna vead käänatud või väänatud vormi "vigasi" , mis minu hella keelemaitsega kokku ei sobi !

Aga tegelikult on Sul õigus, keele- ja kirjakasutust tuleb jälgida ja ohjeldada, kuigi see on üsna tuuleveksitega võitlemise teema.

kass
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 144
Registration date : 05/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine by kuivati Teis Nov 10, 2009 10:39 pm

Parandasin oma vea ära. Nüüd peaks see sõna õigesti kirjutatud olema. Pean tunnistama, et see on minu puhul tüüpviga. Loodetavasti ma seda viga enam ei korda.

Aga tagakius peab jätkuma niiakaua, kui inimesed hakkavad oma vigasid parandama.
Põhiline probleem on selles, et ei kasutata punkti, koma ja suurt algustähte. Pikemad tekstid peaksid ka lõike sisaldama. Mõnikord on ka lause sõnastus väga raskesti arusaadav.

Keegi ju reaalselt selle kiusu pärast ei kannata. Õigekirja tuleb osata ja kasutada terve elu. Ilma elementaarseid asju oskamata pole võimalik isegi põhikooli eesti keele lõpueksamit läbida. Rääkimata siis edasises elus toime tulekust.

Ja õigekiri pole vaid eesti keele eksamil tähtis. Seda läheb ka kõigis muudes ainetes vaja, kuna muidu loetakse vastus lihtsalt valeks, kui see ei vasta reeglitele. Näiteks Geograafia riigieksamil loeti iga väikse tähega kirjutatud riigi nimi valeks.

Kui inimene teeb vigu, mis otseselt tekstist aru saamist ei sega, siis mina sellepärast kedagi kiusama ei hakka. Ja ma usun, et seda ei tee ka teised.

kuivati
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 258
Registration date : 15/11/2008

Tagasi üles Go down

Postitamine by raits121 Püh Sept 05, 2010 8:44 am

Mul selline jama et kui sisse login siis jookseb ``Latest topics`` veerg kokku kui on kolm tükki ära näidanud. Evil or Very Mad Üldse on suht kahtlased probleemid tulema hakkanud peale seda kui see avaleht tuli.
raits121
raits121
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 82
Registration date : 12/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine by vorrimen Nelj Okt 28, 2010 5:30 am

kas ma olen ainus kellel foorumis näitab mõnda asja soome(?) keeles

vorrimen
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 86
Registration date : 07/06/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine by minaise Nelj Okt 28, 2010 5:35 am

Ei ole, minul näitab ka
minaise
minaise
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 187
Registration date : 22/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine by urmet48 Nelj Okt 28, 2010 5:50 am

Kasutajad on postitanud 5487 teadet
Kokku on 239 liitunud kasutajat
Uusim liitunud kasutaja on harland98
Foorumis on hetkel kokku 15 kasutajat :: 6 Liitunud, 0 Varjatud ja 9 Külalist :: 1 hakurobotti
Rekordarv külastajaid(27) oli siin foorumil Püh Mai 16, 2010 8:52 pm

Foorumil olevad liitunud kasutajad: einar157, marts97, minaise, tüübel, urmet48, vorrimen
Hakurobotteja : Google
Kenelläkään käyttäjistä ei ole tänään syntymäpäivää.
Kenelläkään käyttäjistä ei ole syntymäpäivää seuraavien 7 päivän aikana.
Selite : [ Administraator ] [ Moderaator ]

Samamoodi on ka paljud muud asjad siin soomekeelsed!!!

Oikeudet tällä foorumilla: Sa saad vastata siinsetele teemadele
Sa saad seda alafoorumit modereerida
urmet48
urmet48
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raiks Nelj Okt 28, 2010 11:17 pm

Jap mul ka osad asjad soomekeeles Nagu "POSTITA" nupp ja "HOME" nupp ka
Raiks
Raiks
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 164
Registration date : 08/08/2009

http://oblastforce.forumotion.org

Tagasi üles Go down

Postitamine by reymo1995 Reede Okt 29, 2010 2:30 am

Eks see üks Forumotioni korraldatud jama jälle on. Mis teha, tuleb ära kannatada. Seadetes kahjuks veel rohkem eesti keelsemaks foorumit muuta ei saa.
reymo1995
reymo1995
Lehekülje haldaja
Lehekülje haldaja

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kevin68 Teis Dets 14, 2010 7:10 am

Foorumiga toimuvad hetkel mõned uuendused, sellepärast ka selline segadus siin lehel hetkel. Vabandame!
Kevin68
Kevin68
Lehekülje haldaja
Lehekülje haldaja

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kevin68 Teis Dets 14, 2010 7:46 am

Uuendustest siis nii palju, et.. sai kolitud versioonilt phpBB2 edasi phpBB3'le. Sellega seoses sai uuendatud ka foorumi välja nägemist mis vajab veel kõvasti sättimist.. lähiajal võib toimuda veel mõni pisem tõrge, kuid üritame anda endast parima! Smile
Kevin68
Kevin68
Lehekülje haldaja
Lehekülje haldaja

Tagasi üles Go down

Postitamine by reymo1995 Teis Dets 14, 2010 8:50 am

Nüüd peaks viimne lihv tehtud olema. Kui mingeid vigu ilmneb või probleeme tekib andke teada. cyclops
reymo1995
reymo1995
Lehekülje haldaja
Lehekülje haldaja

Tagasi üles Go down

Postitamine by reymo1995 Kolm Dets 22, 2010 6:29 am

Umbes pool tundi tagasi IEga foorumis olles kadus lihtsalt pilt ära ja nüüd valitseb suur segadus. Sisselogimise katsel peksab segast ja ainsa alafoorumina näitab turuplatsi. Kas kellegil on veel selline probleem?
reymo1995
reymo1995
Lehekülje haldaja
Lehekülje haldaja

Tagasi üles Go down

Postitamine by jukuftw Kolm Dets 22, 2010 8:26 am

Ei ole, ning ei oska aidata, ega öelda mis viga võiks olla.
jukuftw
jukuftw
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 289
Registration date : 13/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3  Next

Tagasi üles

- Similar topics