21.11.2009 - Sõit sääreväristajatega.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
21.11.2009 - Sõit sääreväristajatega.
Täna oli üle pika aja ilus ilm, hommikul oli küll pilves kuid umbes kella kaheks polnud taevas enam ühtegi pilve. Umbes sellel ajal helistas mulle ka Kauri ning ütles, et ta hakkab enda Riga-13nega Ristiväljalt liikuma. Ega's midagi, ajasin riided selga ning tõin enda võrri ka välja, kui võrri ülesse tõin oli Kauri juba minu maja ette jõudnud. Maja ees leppisime kokku, et teeme nõmmeküla ringi ( 2-3 km ) . Algul sõitsime läbi Käina ning siis sõitis Kauri suure maantee peale, ilma mulle midagi ütlemata. Sõitsin talle järgi ning siis peatusimegi paar kilomeetrit enne Männamaad. Mõistsin ta plaanist, tal oli kavas teha Aadma ring mis on umbes ~20 ja sutsu peale kilomeetreid pikk. Aga mis mul selle vastu olla sai, võrr tõõtas mul laitmatult ja paksud kindad oli ka käes. See oli ka esimene kord minu elus, kui Männamaale sattusin. Tehnikat oli seal väga kõvasti, igas hoovis leidus midagi, Zigulle, mossesi, Multicar'e ( kaks tükki ) , NIVA kombain, E301 niiduk jne jne.. ühesõnaga vaatamist oli küllaga. Umbes 2 km peale Aadmat oli jäänud veel umbes 8 kilomeetrit Käinasse, tagasipöörates 12 kilomeetrit. Siis lõppes aga Kauri võrril kütus. Lõpuks andsin enda võrri Kauri kätte ning ta tõi 1,5 liitrise kalja pudeli, seejärel sai minu võrril bensiinivoolik küljes võetud ning natukene bensiini pudelisse lastud. Ülejäänud sõit mõõdus muretult ning jõudsime õnnelikult tagasi Käinasse. Sõit kestis ca poolteist tundi ning keskmine sõidukiirus jäi sinna 30-35 km/h vahele.
Sai üks minutine video tehtud,
http://toru.ee/view/dafcd3f7abb3
Sai üks minutine video tehtud,
http://toru.ee/view/dafcd3f7abb3
Similar topics
» 19.06.2009 - Sõit Emmastesse
» 21.08.2009 - Sõit võrridega
» 04.11.2009 - Sõit Pensakatega.
» Tunnine~ sõit üksi. [27.09.2009]
» 25.07.2009 - Sõit "kokukatega"
» 21.08.2009 - Sõit võrridega
» 04.11.2009 - Sõit Pensakatega.