jukuftw - riga 5
5 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
jukuftw - riga 5
Ostsin siis detsembris Raiks'i käest võrri, Riga-5. Ostsin 600 eeguga. Praegu on küünal vaja välja vahetada ja uus sisekumm ka. Sidur ka korda. Plaanid ongi, et masin korda teha, ja tuled juurde osta, ja peeglid ka. KUI KELLELGI ON PEEGLEID VÕI TULESID, SIIS ANDKE TEADA! Et siis laadisin mõned pildid ka:
http://nagi.ee/photos/jukuftw/sets/249145/
http://nagi.ee/photos/jukuftw/sets/249145/
Viimati muutis seda jukuftw (Laup Aug 21, 2010 5:55 am). Kokku muudetud 2 korda (Muutmise põhjus : lisasin , mida võrriga teen , ja mida vaja oleks .)
jukuftw- Kasutaja
- Postituste arv : 289
Registration date : 13/12/2009
Re: jukuftw - riga 5
Ära sa mingil juhul sellele võrrile peegleid pane.. Ilma peegliteta on ilusam ja sellel võrril ei käinud peegleid originaalis. Võrri ostsid sa 650.- aga alguses oleks ma saand ta ühele 1100.- maha müüa. Siis see leidis teise võrri ja siis ma müüsin selle sulle palju odavamalt . Aga nh sain enda võrri 500.- plus varujupid
Hetkel on kuuriall, sest talvel ma niikuinii ei sõida, ja on mitu probleemi: on vaja uut tagasiselohvi ja küünalt. Sidur oleks ka vaja korda teha. Mingi küünla ma leidsin kuurialt, aga ma ei tea kas see töötab. Küünal pärineb mu vanalt Riga 13'lt, mida me kaasfoorumlase Raiks'iga lammutasime.
Kahju et selle võrri maha müüsin .
Kahju et selle võrri maha müüsin .
Viimati muutis seda jukuftw (Laup Aug 21, 2010 5:56 am). Kokku muudetud 1 kord
jukuftw- Kasutaja
jukuftw - riga 5 ütles:
mingi küünla ma leidsin kuurialt , aga ma ei tea kas see töötab .
No kui sa küündla piipu paned, küünla vastu silindripead paned ja ratast keerad, siis saad vaadata, kas säde tekib, kui ei teki, siis küünal korrast ära, kui tekib, siis pole.
PS: süüde on masinal paigas
mingi küünla ma leidsin kuurialt , aga ma ei tea kas see töötab .
No kui sa küündla piipu paned, küünla vastu silindripead paned ja ratast keerad, siis saad vaadata, kas säde tekib, kui ei teki, siis küünal korrast ära, kui tekib, siis pole.
PS: süüde on masinal paigas
Nonii, lõppude lõpuks on võrr korras! Prbleem oli selles, et bensiinipaak oli sodi täis ja tõmbas koguaeg karbussi umbe. Pesin bensiinipaagi survepesuriga ära, puhastasin karbussi, ja nüüd töötab ideaalselt. Veel, tänaks väga Raiks'i, kes selle võrriga niipalju vaeva on näinud, ja mind aidanud on!
Mõned pildid hetkeseisust:
Mõned pildid hetkeseisust:
jukuftw- Kasutaja
Siin ka üks hädise kvaliteediga video sellest, et tõestada, et mu võrr sõidab .
https://www.youtube.com/watch?v=Vq2alEJL5qQ
https://www.youtube.com/watch?v=Vq2alEJL5qQ
jukuftw- Kasutaja
Nii, Delta istme eemaldamisel tuli peidust välja igavene kõver pakiraam. See pakiraam on arvatavasti saanud tunda natuke inimraskust, kui Delta iste peal oli, sest see ju kattis pool pakiraami ära. Pakiraam on praeguseks sirgeks tagasi väänatud.
Siin üks pilt sellest, kui pakiraam oli veel kõver:
Sirgeks väänatud pakikast pilt õhtupoole.
jukuftw- Kasutaja
Minu "kõhutunne" ütleb, et tegemist on hoopis Riga jalgratta pakiraamiga, mis peabki selline olema.jukuftw kirjutas:Nii, Delta istme eemaldamisel tuli peidust välja igavene kõver pakiraam. See pakiraam on arvatavasti saanud tunda natuke inimraskust, kui Delta iste peal oli, sest see ju kattis pool pakiraami ära. Pakiraam on praeguseks sirgeks tagasi väänatud.
Kauri- Moderaator
- Postituste arv : 141
Registration date : 04/11/2008
Minu "kõhutunne" ütleb, et tegemist on hoopis Riga jalgratta pakiraamiga, mis peabki selline olema.
Seda arvas ka Reymo, et see pakiraam originaal pole.
Siin siis väänatud pakiraami pilt:
Mina seda rohkem väänama ei hakanud ja mulle sobib
Lisasin ka hetkeks ühe tavalise vene jalgratta sadula, sest Delta iste ei sobi sinna. Niikauaks kuni õige võrri sadul kohale jõuab:
Ning hetkeseis selline:
[quote]
Viimati muutis seda jukuftw (Laup Aug 21, 2010 5:37 am). Kokku muudetud 1 kord
jukuftw- Kasutaja
Mul küll Delta iste istub ilusti Riga 7-e raami peal - aga mul on pakiraami natuke ümber keevitatud - teise kohta. Delta istme saad panna küll enda pakiraamile, aga siis jääb paagi ja istme vahele vaba ruumi. Lihtsalt puurid pakiraami õigetesse kohtadesse neli auku ja nelja pika poldiga keerad istme sinna kinni. Päris hästi peab muide.
silinder- Kasutaja
- Postituste arv : 36
Registration date : 17/06/2010
Mulle see Delta iste võrripeal ei meeldigi, sellep ma ta maha võtsingi. Aga eks igalühel oma maitse .
jukuftw- Kasutaja
Jajah - maitse asi muidugi.
Ega mullegi see praegu eriti meeltmööda pole - kisub koguaeg peal istudes paagivahele. Aga muidu kui ees 19" ratas oleks siis seda jama poleks. Praegu nimelt all Delta ratas.
Kas su võrr uue värvi ka saab?
Ega mullegi see praegu eriti meeltmööda pole - kisub koguaeg peal istudes paagivahele. Aga muidu kui ees 19" ratas oleks siis seda jama poleks. Praegu nimelt all Delta ratas.
Kas su võrr uue värvi ka saab?
silinder- Kasutaja
- Postituste arv : 36
Registration date : 17/06/2010
Kui olen piisavalt originaaljuppe hankinud (esihark, esiporilaud, sadul), siis hakkab vaikselt uus värv peale tulema. Uueks värvilahenduseks olen valinud rohe-valge, sest mulle see valik meeldib ja see on suht ilus ka. Esihargi ja esiporilaua peaksin homme saama Raiks'i käest.
jukuftw- Kasutaja
Kui huvi on siis mul ka riga 5e esiporikas ja hark olemas.
minaise- Kasutaja
- Postituste arv : 187
Registration date : 22/09/2009
Nii, olen vahepeal juurde hankinud endale peegli (tänud ksf! canyondrift), originaal esihargi ja esiporilaua (tänud ksf! Raiks) ning ühe korraliku, sirge seisujala (tänud ksf! arli). Kõik see läks mulle kokku maksma 160.-
Siin ka mõned pildid:
Siin ka mõned pildid:
jukuftw- Kasutaja
Võrr on nüüdseks maha müüdud!
jukuftw- Kasutaja
Similar topics
» jukuftw: Riga-13 19??
» jukuftw - Riga-13, 1991
» Kauri: Masinad (Riga-11 1977, Riga-12 1974, Riga-13 1987, Stella 1991)
» minaise, riga 7,4xriga 13,riga 11,, riga 5,
» jukuftw - Saljut 1987
» jukuftw - Riga-13, 1991
» Kauri: Masinad (Riga-11 1977, Riga-12 1974, Riga-13 1987, Stella 1991)
» minaise, riga 7,4xriga 13,riga 11,, riga 5,
» jukuftw - Saljut 1987
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1