Raiks-Rootsi sõjaväe jalgratas
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Raiks-Rootsi sõjaväe jalgratas
Tere.
Selle ratta tõi, siis onu mu vanaisale 2000 aasta. Ratas on meiekäes olnud 10 aastat. 2001 aasta võttis isa selle ratta omale. Ratas on üldiselt meie käes vähe kasutatud. 2009 aasta suvel hakkasin ise seda ratas kasutama, sest sa seisis liiga kaua . Hea on sõita, enam ei vaata oma lääneka poolegi. Kui keegi oskab ratta marki öelda, siis öelgu kohe või vaikigu igavesti.
Ei hakka lehte palju koormama, panen lingi
http://nagi.ee/photos/Raiksss/14085705/in-set/250285/
Raiks
Selle ratta tõi, siis onu mu vanaisale 2000 aasta. Ratas on meiekäes olnud 10 aastat. 2001 aasta võttis isa selle ratta omale. Ratas on üldiselt meie käes vähe kasutatud. 2009 aasta suvel hakkasin ise seda ratas kasutama, sest sa seisis liiga kaua . Hea on sõita, enam ei vaata oma lääneka poolegi. Kui keegi oskab ratta marki öelda, siis öelgu kohe või vaikigu igavesti.
Ei hakka lehte palju koormama, panen lingi
http://nagi.ee/photos/Raiksss/14085705/in-set/250285/
Raiks
Re: Raiks-Rootsi sõjaväe jalgratas
Raiks kirjutas:Hea on sõita, enam ei vaata oma lääneka poolegi.
Ja millest tuleneb Sinu arvamus, et see eksemplar on kas siinne kohalik toodang või siis mingi aasia päritolu masin?
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
Raiksi mõtteteras on rõhk ilmselt siiski sõnal "OMA" ja lääneka on teisejärguline. Või on ka ilmakaared kuidagi nihkes, et peaks olema oma kaguka - aga on lääneka ja siis saaks selle vea välja arvutada, kuhu Rootsi sel juhul rikkis kompassiga jääb.
Aga kas Raiks ei kahtle "oma lääneka" või rootslase aasia päritolus, jääb segaseks - nagu ilmselt ka minu tekst.
Aga see igavesti vaikimise käsk on väga karmilt öeldud, ehk saaks mingeid vihjeid ja 3 võimalust rattatootja arvamiseks, koos soovilooga muidugi ?
Üldiselt enamik neid armee rootslasi peaks olema Monarki tehase toodang aga on ka Husqvarna toodangut . Erinevusi konstruktsioonis ei oska välja tuua, vastus võiks paikneda raami sadulatoru esiküljel - seal on osadel ratastel silt käinud aga võib ka mitte olla - kokkuvõtteks ma siis vaikin (aga esialgu mitte igavesti!)
Aga kas Raiks ei kahtle "oma lääneka" või rootslase aasia päritolus, jääb segaseks - nagu ilmselt ka minu tekst.
Aga see igavesti vaikimise käsk on väga karmilt öeldud, ehk saaks mingeid vihjeid ja 3 võimalust rattatootja arvamiseks, koos soovilooga muidugi ?
Üldiselt enamik neid armee rootslasi peaks olema Monarki tehase toodang aga on ka Husqvarna toodangut . Erinevusi konstruktsioonis ei oska välja tuua, vastus võiks paikneda raami sadulatoru esiküljel - seal on osadel ratastel silt käinud aga võib ka mitte olla - kokkuvõtteks ma siis vaikin (aga esialgu mitte igavesti!)
kass- Kasutaja
- Postituste arv : 144
Seletan oma norimise siis natuke lahti igaksjuhuks.
See sinu väidetav "läänekas" on 99,9% tõenäosusega tõupuhas asiaat ja tehtud kas Hiinas või Taiwanis (kui sa just juhuslikult mõnd kurja Itaalia maanteeratast või Shwinni Cruiserit ei oma).
See Rootsi sõjaväeratas on aga toodetud läänes.
See sinu väidetav "läänekas" on 99,9% tõenäosusega tõupuhas asiaat ja tehtud kas Hiinas või Taiwanis (kui sa just juhuslikult mõnd kurja Itaalia maanteeratast või Shwinni Cruiserit ei oma).
See Rootsi sõjaväeratas on aga toodetud läänes.
oldmoped- Moderaator
Seda ma ju räägingi, et läänega ei ole mittemidagi pistmist!
Merida Industry Co., LTD.
P.O. Box 56
Yuanlin Taiwan R.O.C.
Tel.: +886-4-8526171
Fax: +886-4-8527881
Krt, jube OT'ks kisub, aga vähemalt toimub mingigi arutelu.
Merida Industry Co., LTD.
P.O. Box 56
Yuanlin Taiwan R.O.C.
Tel.: +886-4-8526171
Fax: +886-4-8527881
Krt, jube OT'ks kisub, aga vähemalt toimub mingigi arutelu.
oldmoped- Moderaator
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1