sillu7 vörrid: riga 5 ja 13
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
sillu7 vörrid: riga 5 ja 13
Esimene võrr- riga 5 sai siis täiesti naljaga osetud, et odavalt müüdi ja kuna polnud muud teha sai talle kuskile võru metsadesse järgi mindud.
Ja selline ta on.
Vead tal sellised, et kett vaja peale panna, et pedaalidega saaks vändata ja kunagi ka tuled korda teha. Tagumine pidur ka ei tööta. Muidu anna võtit ja sõida.
Teine võrr sai siis vahetatud ühe kõlari vastu, mis mul juba üle aasta müügis oli.
Sellel ainuke viga, et tuled ei tööta, muidu anna samuti võtit ja sõida.
Sellega sai siis ka kaasa ühe täiesti palja raami
Kuna nägime vedelemas veel ühte riga 13 raami siis sai mõeldud, et küll küllale liiga ei tee ja sai ka see garaaži veetud ära.
Vigu tal on. Nimelt siis tuled, mis ühelgi mu võrril ei tööta. Puudu on tagumine hammakas mis ratta külge kinnitub, tagaratta võll ja pidurid. Välimus jääb nii nagu tal on, ratstyle
Kuna võrre oli juba kaks ja rohkm, siis oli ka juppe juurde vaja ja sai toodud kuskilt tallinna lähedalt kiisalt juppe.
Kaasa tuli veel selline riga 7 raam
Vead nagu eelmiselgi, et puudu tagumine hammakas, vändad, ja tagaratta võll.
Veel sai asjadega kaasa kaks riga 13 raami.
Sellise:
ja sellise:
Puudu neil täpselt samad asjad mis eelmistelgi.
Mootoreid ja asju mul on. Puudu ja vaja oleks siis pedaale(keskmisi jookse), tagumisi hammakaid ja tagaratta võlle ja ka paar esimest oleks ka vaja. Paluks siis abi, et kui kellegil on vedelemas mingeid eelnimetatuid asju, siis oleks mul huvi nende ostu vastu. Samuti võib ka teisi raame ja asju pakkuda.
Ja kui kellegil mootorile mingeid juppe vaja, siis mul on nii mõndagi pakkuda ja võite küsida julgesti.
Ja selline ta on.
Vead tal sellised, et kett vaja peale panna, et pedaalidega saaks vändata ja kunagi ka tuled korda teha. Tagumine pidur ka ei tööta. Muidu anna võtit ja sõida.
Teine võrr sai siis vahetatud ühe kõlari vastu, mis mul juba üle aasta müügis oli.
Sellel ainuke viga, et tuled ei tööta, muidu anna samuti võtit ja sõida.
Sellega sai siis ka kaasa ühe täiesti palja raami
Kuna nägime vedelemas veel ühte riga 13 raami siis sai mõeldud, et küll küllale liiga ei tee ja sai ka see garaaži veetud ära.
Vigu tal on. Nimelt siis tuled, mis ühelgi mu võrril ei tööta. Puudu on tagumine hammakas mis ratta külge kinnitub, tagaratta võll ja pidurid. Välimus jääb nii nagu tal on, ratstyle
Kuna võrre oli juba kaks ja rohkm, siis oli ka juppe juurde vaja ja sai toodud kuskilt tallinna lähedalt kiisalt juppe.
Kaasa tuli veel selline riga 7 raam
Vead nagu eelmiselgi, et puudu tagumine hammakas, vändad, ja tagaratta võll.
Veel sai asjadega kaasa kaks riga 13 raami.
Sellise:
ja sellise:
Puudu neil täpselt samad asjad mis eelmistelgi.
Mootoreid ja asju mul on. Puudu ja vaja oleks siis pedaale(keskmisi jookse), tagumisi hammakaid ja tagaratta võlle ja ka paar esimest oleks ka vaja. Paluks siis abi, et kui kellegil on vedelemas mingeid eelnimetatuid asju, siis oleks mul huvi nende ostu vastu. Samuti võib ka teisi raame ja asju pakkuda.
Ja kui kellegil mootorile mingeid juppe vaja, siis mul on nii mõndagi pakkuda ja võite küsida julgesti.
Viimati muutis seda sillu7 (Teis Juul 20, 2010 7:53 am). Kokku muudetud 1 kord
sillu7- Kasutaja
- Postituste arv : 19
Registration date : 02/08/2009
Re: sillu7 vörrid: riga 5 ja 13
Tere ja edu ehitustöödes! Mulle hakkas su teemas silma ainult 2 võrri a muu kola on varuosad. Ära hakka igat võrri raami pildistama ja võrrina eksponeerima. Usu mind, sa ei jõua neid kõiki korraga teha. Hakka ühekaupa pihta. Teed ühe lõpuni valmis ja siis alles järgmine. Mul endal läks kaa asi vahepeal üle pea suureks see ehitamine. Praegu 3 poolikut projekti seetõttu.
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Usu mind, ma jõuan neid teha. Mul kõik jupid olemas (kõik rattad, mootorid, sumpad, lenksud jne). Polegi neid kõiki võrridena eksponeerinud, sest nagu pealkirjaski kirjas oli- on nad poolikud, mitte tervikud. Teemas reklaamin neid, et saada juppe siinsetelt inimestelt.
Näiteks saaks kaks võrri(13 ja7) kohe kokku, kui oleks paar puuduvat juppi olemas(tagumised hammakad- varsti olemas, võllid). Pakiraamid, poriplekid külge, rattad alla ja ongi nad peaaegu korras. Esialgne eesmärk ongi nad liikuma saada ja pärast saab juba välimust korrikeerida.
Näiteks saaks kaks võrri(13 ja7) kohe kokku, kui oleks paar puuduvat juppi olemas(tagumised hammakad- varsti olemas, võllid). Pakiraamid, poriplekid külge, rattad alla ja ongi nad peaaegu korras. Esialgne eesmärk ongi nad liikuma saada ja pärast saab juba välimust korrikeerida.
sillu7- Kasutaja
Eks see liikuma saamine on jah põhiline. Kui masin on juba komplekteeritud ja tuled-viled toimivad, siis välimusele saab hiljem kaa rõhku panna. Ise olen üritanud ikka enne värvitud saada ja siis korralikud osad kokku monteerida. Kiiret ei ole, kuid kohe tahaks ju sõita Edu ja õliseid näppe!
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Praegu sain veel juurde kaks riga 13-st. Mõlemal vaja mootor ära vahetada ja natukene nokiitseda. Ühel uus mootor ka peal juba.
Mõned poolikud raamid jäävad praegu mõneks ajaks seisma ja kui keegi ära ostab, siis nägemist nendega
Mõned poolikud raamid jäävad praegu mõneks ajaks seisma ja kui keegi ära ostab, siis nägemist nendega
sillu7- Kasutaja
Riga-13 on küll väga kena, hea et õigetesse kätesse sai masin. Mina siis vana omanik.
keitz12- Postituste arv : 2
Registration date : 17/09/2009
Similar topics
» Kauri: Masinad (Riga-11 1977, Riga-12 1974, Riga-13 1987, Stella 1991)
» minaise, riga 7,4xriga 13,riga 11,, riga 5,
» Tormas: Võrrid
» Võrrid ,mopeedid jne.matkale
» Riga 13 1990a ja Riga 11
» minaise, riga 7,4xriga 13,riga 11,, riga 5,
» Tormas: Võrrid
» Võrrid ,mopeedid jne.matkale
» Riga 13 1990a ja Riga 11
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1