kuidas teha sääreka sidurit jäigaks?
+2
reymo1995
raits12
6 posters
Vanaisa Vokk :: Muu :: Vaba teema
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
kuidas teha sääreka sidurit jäigaks?
ja kuidas tuleks d4 mootorit tuunida et kiiremini edasi läheks? prg läheb 50km/h välja ilma vaevata.
raits12- Kasutaja
- Postituste arv : 6
Registration date : 29/03/2010
Re: kuidas teha sääreka sidurit jäigaks?
Misasja sa sellest mootorist veel tahad, kui ta sul juba niigi 50 km/h lippab!?!!!
Selle teema lõpetame küll kohe ära, tahad, mine võta Palu õpik ette, tee selgeks kahetaktilise tööpõhimõte, loe foorumeid ja saa targaks. Võiksid viia end ka kurssi kulutustega, mis tuleb võrri kiiremaks tegemisega teha.
D4 tuunida Leia omale tuunimiseks mingi muu mootor! Las see jääb huvilistele!!
Pealkirjale vastuseks.raits12 kirjutas:kuidas teha sääreka sidurit jäigaks?
Mina tegin nii, et keevitasin tühja siduriklotside ketta (ketas, kus on siduri klotsid muidu sees, kinnitub siduri sisse rõngastega) ja pealmise ketta (mis kruvitakse sidurile peale, hoidmaks klotse ja alumist klotsidega ketast kinni) kokku. Kui seletusest aru ei saanud, siis võin mingiaeg pilti teha.
Corpy kirjutas:
Pealkirjale vastuseks.
Mina tegin nii, et keevitasin tühja siduriklotside ketta (ketas, kus on siduri klotsid muidu sees, kinnitub siduri sisse rõngastega) ja pealmise ketta (mis kruvitakse sidurile peale, hoidmaks klotse ja alumist klotsidega ketast kinni) kokku. Kui seletusest aru ei saanud, siis võin mingiaeg pilti teha.
See jah üks võimalus. Aga siis sul enam sidurit kui sellist ei ole ju. On lihtsalt hammasvöö ülekanne ketilt väntvõllile.
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Täpselt nii, kuna mul oli suur sõidu isu sel ajal ja vanad klotsid olid liiga kulunud ja libisesid üle, siis tegingi sellise asja.
Poes ometi müüakse ju autode siduri ketta katteid! Ma olen nendest uued sidurilamellid teinud. Siiani ei kurda siduri toimimise üle. Jäigema siduri kui sellise mõte jääb mulle arusaamatuks.
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Similar topics
» O:Võrri d6 sidurit
» Pilt müügikuulutustes: Kas teha kohustuslikuks või mitte?
» Mida annab võrri mootoriga teha.
» Kuidas suhtuksite ...
» Kuidas sai alguse minu hobi.
» Pilt müügikuulutustes: Kas teha kohustuslikuks või mitte?
» Mida annab võrri mootoriga teha.
» Kuidas suhtuksite ...
» Kuidas sai alguse minu hobi.
Vanaisa Vokk :: Muu :: Vaba teema
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1