Võrr ei lähe käima !
+4
kuivati
Kevin68
reymo1995
koppel
8 posters
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Võrr ei lähe käima !
See pole settepottiga nagu tavaline vene võrri kraan ,see on vene krossika Zeti kraan , see põhimõtteliselt nagu bensufilter , aga lihtsalt paagis , mitte vooliku sees, homme näpin süüdet ja proovin siis ,sest see fekaal ajab tõsiselt närvi 1-2km ja jõud kadunud
koppel- Kasutaja
- Postituste arv : 58
Registration date : 06/07/2009
Vähemalt säilib lükates füüsiline vorm ning muskel kasvab. Küünlavahe tee korralikuks tagasi, kuid sellest ei tohiks küll suurt midagi sõltuda. Kuid, kas hakkab ta Sul "gaas põhjas" lärisema või tagasi lõõma ka või teeb seda "õiget" võrri häält?
Kevin.
Kevin.
Ehk ongi su viga küünlas just, kui sul see vahe nii väike, siis teadupärast ju kuumenevad asjad paisuvad, paisub ka sinu küünlavahe kokku.
Aga suuremaks tehes ,ei taha mul üldse vedu võtta , oeh eks jälle tuleb mingi tund kaks suurema küünlavahega neid kontakte näppida, tavaliselt on nii ,et mootor soe siis näpin küünlavahet , jõudu kõike rohkem siis loomulikult ( suurem küünlavahe rohkem jõudu ) , siis sõidan koju , masin jahtub jälle käima ei lähe,aga ok , näpin jälle siis
koppel- Kasutaja
Mina läheks praegu poodi ja ostaks igaks juhuks uue küünla. Need ei maksa ka eriti palju ja su probleem võib väga kiirelt laheneda.
kuivati- Moderaator
- Postituste arv : 258
Registration date : 15/11/2008
See oli mul ka endal plaanis
teistes uudistes : ratas varastati öösel maja kõrvalt ära :S
teistes uudistes : ratas varastati öösel maja kõrvalt ära :S
koppel- Kasutaja
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Vanaisa Vokk :: Üldine :: Tehniline