Saljut-S, Kevin68
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Saljut-S, Kevin68
Kui keegi mäletab, siis see ratas on minu käes ka ennem olnud, kuid aja/huvi puudumise tõttu andsin ma selle Reymole. Nüüd on see ratas rännanud Reymo ning Kauri vahet päris mitu korda ning viimati oli see Reymo käes. Aga kuna tal oli vaja kokukas kokku saada, siis ta võttis sealt küljes paar juppi milletõttu Saljut nukralt seisma jäi. Seisis ta nii kuu-kaks kuni tänaseni. Kuna see ratas on meie vahel alati sellises "mustas" nimekirjas, siis keegi seda ehitada eriti ei tahtnud, eile olin aga Reymo keldris ning silmitsesin seda ratast ning tekkis mul selle vastu huvi.. küsisin, kas ta sellest nõus loobuma on. Tegime diili ning vahetasime selle minu pooliku PVZ'i vastu ning nii see ratas minu omaks sai. Täna peale kooli läksin rattale järgi ning kaasa sain veel vändad koos pedaalidega ning keti. Ratas on kõva tolmu ning sodi kihi all. Puudu on hetkel üks vändakiil, pedaalide kummikatted, ketilukk, sadulatoru ning sadul ja esimene helkur. Esihark on vahetatud ning seetõttu on see ka üle võõbatud, kui õnneks on see pea et 1:1le orginaalvärviga. Plaanin ratta enamvähem orginaali teha, kuid lisan korvi ning eemaldan esipiduri lingi. Arvatavasti on vaja kõik veel üle määrida ning korralikult pingutada.
Üks halb pilt telefoniga,
Üks halb pilt telefoniga,
Similar topics
» Kevin68, Saljut - 1984
» Kuivati: Saljut, sinist värvi, 1988a
» M: Saljut, 1990a
» Indrek06: Saljut, 1990
» jukuftw - Saljut 1987
» Kuivati: Saljut, sinist värvi, 1988a
» M: Saljut, 1990a
» Indrek06: Saljut, 1990
» jukuftw - Saljut 1987