Kevin68, Saljut - 1984
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kevin68, Saljut - 1984
Sai mindud täna Reymoga venekatega sõitma, sõitma läksimegi selle põhimõttega, et äkki leidub kuskil mingeid üleliigseid jalgrattaid.. ja täna imekombel näkkas ka. Sõitsime mõõda ühest majast, kus viimane aasta aega räästa all seisnud üks roheline Saljut. Juhtumisi oli selle jalgratta omanik ka seal hoovis, omanik suhtus igati postiivselt sellesse, et me vene jalgrattaid korrastame ning ta otsustas selle tasuta mulle anda. Ratas on täielikult orginaalina säilinud ning ainsaks puuduseks on tehasesildid ning seisujalg. Värvkate on kerge samblakihi all kuid üldiselt heas korras ning üle värvima ma seda ei hakka, piirdun puhastamise ja poleerimisega. Vahetust tahab kindlasti tagumine rehv ning võibolla ka õhukumm ning ka kõik jooksud peaks kindluse mõttes üle käima. Raaminumbriks oli tal 179170 kui mälu ei peta ning väljalaske aastaks 1984 nagu pealkirjaski õeldud.
Mingi eelaimduse saamiseks üks kehva telefonipilt
Mingi eelaimduse saamiseks üks kehva telefonipilt
Re: Kevin68, Saljut - 1984
Seda ta ka on, pole jõudnud veel hetkel midagi ratta kallal teha kuna pole kodus olnud.. homme ehk hakkan tegelema, praegu kiired ajad.. eksamid jne. Kui ma jooksud üle määrinud olen ning ratta üle puhastanud siis tuleb ka korralik pildiseeria!
See Saljut`i mudel on natuke haruldasem kui tavaline Saljut. Täpne mudel on Салют-С ("С" on siis nagu складной-vene keeles kokkupandav). Toodetud on ratas Permi jalgrattatehas (Пермский велосипедный завод-ПВЗ).
viskoossus- Kasutaja
- Postituste arv : 113
Registration date : 10/12/2008
Täna sai natukenegi ratta kallal tegutsetud, käisin kiiresti bensiininiiske lapiga üle ning määrisin esimese ratta jooksu ära, vahetasin ka ventiilikorgi ja tagumise ratta ventiili kuna vanad olid kasutuskõlbamatud. Lisasin veel orginaal käsipumba.
viskoossus kirjutas:Toodetud on ratas Permi jalgrattatehas (Пермский велосипедный завод-ПВЗ).
Oled sa endas ikka kindel, et mitte Йошкар-Ола omas ja mudel ei ole 113-912?
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
oldmoped kirjutas:viskoossus kirjutas:Toodetud on ratas Permi jalgrattatehas (Пермский велосипедный завод-ПВЗ).
Oled sa endas ikka kindel, et mitte Йошкар-Ола omas ja mudel ei ole 113-912?
Enam nii kindel ei ole, minu info pärines Järva-Jaani vanatehnika varjupaiga kodulehelt aga netist leidsin jah, et tegu Йошкар-Ола tehases toodetud rattaga. Tõestusmaterjal: http://www.velopiter.ru/pages/aboutvelo/rusbike.htm
viskoossus- Kasutaja
Minu 1990. aasta Saljutil oli ja tean ka ühte 1984. aasta Saljuti, millel esipidur küljes.
viskoossus- Kasutaja
Similar topics
» Saljut-S, Kevin68
» Kuivati: Saljut, sinist värvi, 1988a
» M: Saljut, 1990a
» Indrek06: Saljut, 1990
» jukuftw - Saljut 1987
» Kuivati: Saljut, sinist värvi, 1988a
» M: Saljut, 1990a
» Indrek06: Saljut, 1990