Kevin68: meesterahva jalgratas Pensa, 1991
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Kevin68: meesterahva jalgratas Pensa, 1991
Teen taaskord sellest rattast teema.. alati kui olen teema ära kustutanud, siis olen kindel olnud et see ratas enam minu kätte ei jõua - aga võta näpust, rohkem ei kustuta ka. Tegu on siinse kaasfoorumlase Kauri vanaisa endise tallapressiga. Kauri tõi selle endale ning sõitis sellega ise paar aastat ringi ning seejärel sai see vahetuskaubana minu omaks. Peale seda on see masin minupoolt mitu korda ära vahetatud/müüdud ning nüüd on see jälle ringiga minu käes. Viimati kui ratas minu kätte jõudis, võtsin selle laiali ning plaanisin värviparandused teha ja taas kokku panna, siis oli see veel must. Seejärel sai see vahetatud Riga-1 jäänuste vastu ning ratas jõudis Reymo käest edasi Kauri kätte, Kauri värvis selle ilusasti sini-valgeks ning paar päeva tagasi jõudis see vahetuskaubana minu kätte. Nüüd on kindel plaan see endale jätta ning hakata kasutama pea igapäevaselt. Kui ratas nüüd minu kätte jõudis, olid puudu rehvid, õhukummid, vändad, kiilud, pedaalid + väiksemat pudipadi. Keskjooksus oli samuti suur loks ning mõtlesin et piirdun ainult peale keeramisega, siis hakkas aga asi pooma ning võtsin asja laiali, laagrid olid valepidi sees. Sai asi korralikult puhastatud, võll vahetatud (oli üsna kulunud teine) uuesti määritud ning jälle kokku pandud. Veel sai hangitud kiilud ja vändad, kett sai külge pandud millel puudus ketilukk ning praegu ootab rehve ning õhukumme ja siis peaks praktiliselt sõitma. Rehvid pidin homme saama ning õhukummid proovin järgmise nädala sees ära osta. Ratas jääb orginaaliks, ainsateks lisadeks tuleb korv ning tööriistakott (mis on vist isegi orginaalis käinud?)
Aastal 2008 märtsis nägi ratas välja selline
Selle aasta jaanuari kuus oli seis selline
Ning praeguseks on ratas selline
Aastal 2008 märtsis nägi ratas välja selline
Selle aasta jaanuari kuus oli seis selline
Ning praeguseks on ratas selline
Viimati muutis seda Kevin68 (Kolm Juun 16, 2010 9:43 am). Kokku muudetud 1 kord
Re: Kevin68: meesterahva jalgratas Pensa, 1991
Kas oled rattaga ka midagi vahepeal teinud ?
jukuftw- Kasutaja
- Postituste arv : 289
Registration date : 13/12/2009
Jah ja ei..
vahepeal oli ratas Reymo käes järiekordselt ning täna rändas see minu kätte tagasi. Õhukummid vaja ära lappida või uued osta ning siis saan vist ratta kokku, loodan et enda kolahunnikust nii palju vajalike juppe leian.
vahepeal oli ratas Reymo käes järiekordselt ning täna rändas see minu kätte tagasi. Õhukummid vaja ära lappida või uued osta ning siis saan vist ratta kokku, loodan et enda kolahunnikust nii palju vajalike juppe leian.
Mis aasta Pensa see muidu on ?
jukuftw- Kasutaja
Kui mul nüüd mälu ei peta, siis on see 1991. aasta Pensa.
Võtsin ennast täna kokku ning leidsin jälle natukene aega selle rattaga tegelemiseks. Esmalt sai toodud Reymo käest üks väliselt terve õhukumm ning õhtul sai esimene jooks määritud, üks võlli koonusmutter vahetatud ning õhukumm ja rehv peale pandud. Samuti olen vahepeal jõudnud külge panna Käina vanakola laadalt ostetud praktiliselt uue esimese helkuri. Sõitma saab selle ratta niipea, kui teine õhukumm lapitud ning üks vändakiil parandatud.
Mõlke ja muid vigu rattal ikka leidub, porilauad on mõlke täis ning paljud asjad ei ole enam oma esimeses nooruses, aga mulle see ratas meeldib.
üks väike teaser kah..
Mõlke ja muid vigu rattal ikka leidub, porilauad on mõlke täis ning paljud asjad ei ole enam oma esimeses nooruses, aga mulle see ratas meeldib.
üks väike teaser kah..
Ja ta sõidab! Teha on veel palju, kuid täna sain juba 500 meetrit proovisõitu tehtud. Tehtud sai tagumine jooks, puhastasin ning määrisin, sain Reymo käest veel ühe terve õhukummi (tänud taaskord) ning samuti ka puuduoleva vända. Hetkel vajavad tegemist veel pedaalid (üks pole orginaal), sadul, tagumine rehv tuleks välja vahetada ning üks vändakiil on ka otsa lõppemas (pea maha pekstud), arvatavasti vahetan tagumise helkuri ka välja kuna praegu logiseb hirmsat moodi.
Kell on üks öösel ning normaalsed inimesed sel kella ajal juba magavad, mina aga jõudsin just praegu keldrist. Peale väsitavat nädalavahetust võtsin ennast kokku ning tegelesin veidi selle jalgrattaga, vahetasin ära tagumise porilaua helkuri, samuti vahetasin sadula välja mida sai eelnevalt puhtamaks küüritud ning täna kõige pikemaks tööks kujunes pedaalide komplekteerimine.. mul on ligikaudu 10-15 mittekomplektset 80ndatest pedaali ning nendest pidin kaks korraliku valmis tegema, unise peaga sai ühel vale vindiga võll sisse pandud ning tuli see uuesti ära vahetada. Praeguseks on mõlemad pedaalid orginaalid ning ilusasti määritud ja puhastatud. Samuti otsisin välja tööriistakoti, mille ma homme külge panen.
Homme kostitan piltidega, ainus asi mis ma hetkel jaksan veel teha on magamine.
lugupidamisega,
Kevin
Homme kostitan piltidega, ainus asi mis ma hetkel jaksan veel teha on magamine.
lugupidamisega,
Kevin
Nüüd siis lubatud pildid..
tööriistakott ning selle sisu mis sai kiiruga komplekteeritud
ning ratas ise näeb välja hetkel selline
tööriistakott ning selle sisu mis sai kiiruga komplekteeritud
ning ratas ise näeb välja hetkel selline
Väga ilus . Edu sulle selle rattaga !
jukuftw- Kasutaja
Ratas on ilus! Uue sadula ning selle tööriistakotiga näeb kohe palju parem välja.
Aga edu Sulle selle rattaga ning muretuid kilomeetreid!
Aga edu Sulle selle rattaga ning muretuid kilomeetreid!
Similar topics
» Kevin68: meesterahva jalgratas Minsk, 1978
» Kevin68: naisterahva jalgratas Pensa, 1979
» Kevin68: naisterahva jalgratas Pensa, 1988
» Kevin68: naisterahva jalgratas Pensa - 1990
» Wex, Pensa 1991
» Kevin68: naisterahva jalgratas Pensa, 1979
» Kevin68: naisterahva jalgratas Pensa, 1988
» Kevin68: naisterahva jalgratas Pensa - 1990
» Wex, Pensa 1991
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1