Urmet48 Projekt Riga-13 (1990)
+6
jukuftw
Kevin68
wex
canyondrift
Raiks
urmet48
10 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Re: Urmet48 Projekt Riga-13 (1990)
Mulgi peaks äkki üks pedaal alles olema teisest põrr põrrist. Pedaalisüsteem sai seal kunagi asendatud raudlatiga.
Muidu väga viis masin, ilma gondli ja süütepoolita näeb kuidagi armetu ja tühi välja.
Muidu väga viis masin, ilma gondli ja süütepoolita näeb kuidagi armetu ja tühi välja.
canyondrift kirjutas:Mulgi peaks äkki üks pedaal alles olema teisest põrr põrrist. Pedaalisüsteem sai seal kunagi asendatud raudlatiga.
Et siis 2 pedaali koos! Pange aga mõlemad oma pedaalid mulle posti. Suvel Hiiumaale tulles luban sõita oma masinapargiga
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
... looda, et Sulle kaks ühepoole pedaali ei satu juhuslikult.
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
oldmoped kirjutas:... looda, et Sulle kaks ühepoole pedaali ei satu juhuslikult.
Siis veel 2 teise poole pedaali vaja ja veel üks võrr tegemiseks muretseda
urmet48- Moderaator
Hammakapoolne pedaal koos võlliga on mul kindlasti olemas ja võin loobuda sellest.
Extinction- Kasutaja
- Postituste arv : 31
Registration date : 03/11/2009
Extinction kirjutas:Hammakapoolne pedaal koos võlliga on mul kindlasti olemas ja võin loobuda sellest.
Loobu jah! Minu kasuks. Anna privas teada siis et kuidas asi välja näeb.
urmet48- Moderaator
Tänaksin siis kasutajaid Extinction ja Reymo1995. Sain pedaalid oma projektile.
Küsimus ka paagil oleva kleebise kohta. Kust saaks sellist kleepsu?
Kleepsu läbimõõt on muide 4,5cm!
Kellel vedeleb sellist seisuhargi fiksaatorit? See rääkigu nüüd või vaikigu igavesti!
Kui kellegil pole, siis teen replika olemas olevast. See pildil olev on mu teise Riga-13 oma.
Küsimus ka paagil oleva kleebise kohta. Kust saaks sellist kleepsu?
Kleepsu läbimõõt on muide 4,5cm!
Kellel vedeleb sellist seisuhargi fiksaatorit? See rääkigu nüüd või vaikigu igavesti!
Kui kellegil pole, siis teen replika olemas olevast. See pildil olev on mu teise Riga-13 oma.
urmet48- Moderaator
Kui ma õigesti mäletan ja kui mäletan, siis on mul see fiksaator täiesti olemas ja tükis, ühte teise tagaporika küljes veel.
Homme saab teada, kas on või mitte.
Homme saab teada, kas on või mitte.
Selles värviskeemis ja mõõtmetes klepsu mul momendil ei ole aga võin millalgi lähiajal valmistada.
Praegu vaid kollaste "tiivakestega" ja ~5cm läbimõõdus, nagu osadel kasutati.
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
oldmoped kirjutas:Selles värviskeemis ja mõõtmetes klepsu mul momendil ei ole aga võin millalgi lähiajal valmistada.
Oleksin väga tänulik, kui sa lähitulevikus sellised kleepsud kuskilt hangid. Mul on ainult 2tk vaja.
urmet48- Moderaator
Pedaalid küljes!
Aitähh kõigile, kes asja edenemisele on kaasa aidanud ja oma panuse andnud. Endiselt puudu seisuhargi fiksaator. Kahjuks polnud täna piisavalt aega, et paagi kraaniga tegeleda. Muidu oleks saanud hääled ära kuulata juba
Kadunud D8E süsteemi süütepool ilmus kah välja. Kui praeguse süütesüsteemiga tööle hakkab, siis vahetan ringi D8E süüte vastu. D6 süüdet endiselt vaja Riga-11 jaoks. See juba pikem jutt.
Aitähh kõigile, kes asja edenemisele on kaasa aidanud ja oma panuse andnud. Endiselt puudu seisuhargi fiksaator. Kahjuks polnud täna piisavalt aega, et paagi kraaniga tegeleda. Muidu oleks saanud hääled ära kuulata juba
Kadunud D8E süsteemi süütepool ilmus kah välja. Kui praeguse süütesüsteemiga tööle hakkab, siis vahetan ringi D8E süüte vastu. D6 süüdet endiselt vaja Riga-11 jaoks. See juba pikem jutt.
urmet48- Moderaator
Väga kena.
Üritan lähiajal sul selle fiksaatori ka teele panna.
Üritan lähiajal sul selle fiksaatori ka teele panna.
wex- Kasutaja
- Postituste arv : 115
Registration date : 13/06/2009
Tänud Wex! Sain detaili kätte ja juba masina küljes
Selline gaasirutska. Kas kellegil on kaa selline?
Ja kerge ühispilt mõlemast sõitvast masinast.
Muidugi ilmnes ka paar probleemi. Nimelt Riga-13 käivitus ilusti, kuid sõidu ajal jätaks nagu vahele. Ei tööta nagu korralikult. Ei saanud asjale pihta kohe,et mis tal viga on. Kahtlustaks kas süütemängu (D6 Süsteem) või siis valesid karburaatori reguleerkruvisid. Kruvid pole originaalid vaid ise sobivad asjad leitud. Teha on veel jäänud siis tulede juhtmestik algusest lõpuni ja padaali ajami remont. Vändad ei toiminud peale proovisõitu ettenähtud viisil. Üldiselt masinal oli jõudu et sõita. Olen temaga suhteliselt rahul. Nagu ka miniga, nii ka selle võrriga. Ei suutnud vastu panna ja ikka oli vaja porisel teel sõitma minna. Minu jaoks on siis sel aastal mopeedi hooaeg alanud
Selline gaasirutska. Kas kellegil on kaa selline?
Ja kerge ühispilt mõlemast sõitvast masinast.
Muidugi ilmnes ka paar probleemi. Nimelt Riga-13 käivitus ilusti, kuid sõidu ajal jätaks nagu vahele. Ei tööta nagu korralikult. Ei saanud asjale pihta kohe,et mis tal viga on. Kahtlustaks kas süütemängu (D6 Süsteem) või siis valesid karburaatori reguleerkruvisid. Kruvid pole originaalid vaid ise sobivad asjad leitud. Teha on veel jäänud siis tulede juhtmestik algusest lõpuni ja padaali ajami remont. Vändad ei toiminud peale proovisõitu ettenähtud viisil. Üldiselt masinal oli jõudu et sõita. Olen temaga suhteliselt rahul. Nagu ka miniga, nii ka selle võrriga. Ei suutnud vastu panna ja ikka oli vaja porisel teel sõitma minna. Minu jaoks on siis sel aastal mopeedi hooaeg alanud
urmet48- Moderaator
Nüüd vähemalt jalg seisab kenasti paigal
Paagile rant ka ümber, ongi stiilne liikur valmis
Paagile rant ka ümber, ongi stiilne liikur valmis
wex- Kasutaja
- Postituste arv : 115
Registration date : 13/06/2009
Täitsa viks ja viisakas näeb välja. Minule enam konkurendiks Sa olla ei saa.
Masin on päris ilus, kui sõitsid temaga täna lõunal, siis oma 13ga Rebasselja lähedal peatust tehes vist ikkagi päris viirastusi ei kuulnud
Paagile vaja kleepsusi ja ranti. Ei taha teise masina paagilt ära võtta seda kummiranti. Reymo, ma Värssus ehitan seda masinat! Viirastusi kuulsid
urmet48- Moderaator
Ok, aga loodetavasti siiski viirastusi ei kuulnud ja ehk oli see keegi teine - oli täna ilus ilm ja igasuguseid masinaid oli liikvel
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Similar topics
» Urmet48 projekt Gauja
» Urmet48 Riga-7 1976
» Urmet48 Mopeed Riga-16
» Riga-13, 1990 - MAZ
» Wex Riga 13 1990
» Urmet48 Riga-7 1976
» Urmet48 Mopeed Riga-16
» Riga-13, 1990 - MAZ
» Wex Riga 13 1990
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2