Riga-30, rahvakeeli "Mini-mopeed" - Kevin68
4 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Riga-30, rahvakeeli "Mini-mopeed" - Kevin68
Sai seda masinat juba miski kuu aega tagasi jahitud kuid siis raha eest seda masinat müüa ei tahetud. Täna toodi see mulle vahetuskaubana ning senimaani olen ma vahetusega rahul. Mootoriks on tal V-50 ning pärineb see aastast 86, raamil olev tehasesilt on üle värvitud, raaminumbriks lugesin ma välja 20506 ning raaminumbrist eemal on sisse pressitud "9". Värvida ma seda masinat esialgu ei plaani, korrastan tehnilise poole ning sõidan sellega selle hooaja sellise välimusega, suve lõpul kavatsen ka masina välimusega midagi ette võtta. Mootor sai juba maha kisutud ning paak samuti.
Puuduvad, või remonti vajavad asjad:
korralik ja toimiv käiguvaheti tross
käimalõõmis vänt
korralik tagutule klaas
karburaatori tihend laseb läbi
siduri pronks puks?
tagumised hammasratta kummipuhvrid puudu
süüde vaja kinni keerata
kraan koos bensiinivoolikuga puudu
Eks neid asju on veel, aga ei tule kohe meelde kõike kirja panna.
Pildimaterjali kah:
peale toomist
piilume kaane alla ka
esimene töö on tehtud, paagile lisatud kummirant
tänase päeva lõpuks seis selline
Puuduvad, või remonti vajavad asjad:
korralik ja toimiv käiguvaheti tross
käimalõõmis vänt
korralik tagutule klaas
karburaatori tihend laseb läbi
siduri pronks puks?
tagumised hammasratta kummipuhvrid puudu
süüde vaja kinni keerata
kraan koos bensiinivoolikuga puudu
Eks neid asju on veel, aga ei tule kohe meelde kõike kirja panna.
Pildimaterjali kah:
peale toomist
piilume kaane alla ka
esimene töö on tehtud, paagile lisatud kummirant
tänase päeva lõpuks seis selline
Re: Riga-30, rahvakeeli "Mini-mopeed" - Kevin68
Spidoka trossi on sul kaa vaja
Ma olen nii paha-paha Eks teis mõlemaid pidi pisut mõjutama, et vahetus teoks saaks Edu ehitamisel ja õliseid näppe. Tagaratta detaile on sul teisigi veel puudu. Vaatan oma mini kola läbi ja leian sulle miskit vbl kah. Oma vana minirape sebi tagasi. Seal mõned asjad olemas, mida sellel isendil ei ole. Tuleklaasi sellist mul kahjuks pole pakkuda sulle.
Ma olen nii paha-paha Eks teis mõlemaid pidi pisut mõjutama, et vahetus teoks saaks Edu ehitamisel ja õliseid näppe. Tagaratta detaile on sul teisigi veel puudu. Vaatan oma mini kola läbi ja leian sulle miskit vbl kah. Oma vana minirape sebi tagasi. Seal mõned asjad olemas, mida sellel isendil ei ole. Tuleklaasi sellist mul kahjuks pole pakkuda sulle.
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Korralik hammasratas, pidurisüsteem, taguratta võll jms on olemas. Kõige suuremaks peavaluks on need kummipuhvrid mida Tondi motopoes ka saada ei ole. See pakkumine tuli tõesti ootamatult ning esimesel hetkel ei osanud midagi arvata.
Täna sai siis kergelt nokitsetud mootorit, tänud siis Kaurile tänu kellele sidur nüüd toimib. Nimelt sidurikorvi kinni hoidval mutril praktiliselt vint puudus ning see oli ka põhjus miks kogu sidurikorv lishalt küljest ära kukkus, sai ostetud uus mutter ning nüüd asi korralikult kinni keeratud. Samuti sai ostetud uus küünal - A11P, 19 krooni. Kas karburaatori ja silindripea vahelise tihendi materjali paksus omab mingit tähtsust ka? Tahaks sellega nüüd ka lähipäevil ühelepoole saada.
Kust muidu paagile ümber käiva kummirandi ärisid !?
WaZ- Kasutaja
- Postituste arv : 56
Registration date : 08/12/2009
Selle karburaatori ja silindri vahelise tihendi paksus ei ole vast määrav. Oluline on, et õhutihe oleks!
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Vabandust, ei kontrollinud, pidasin loomulikult silindrit silmas.
Similar topics
» Kevin68: mopeed Riga-16
» Riga-30 "Mini" 198X - PCYX
» Urmet48 Mopeed Riga-16
» Riga-13, 1987 - Kevin68
» Kevin68, Riga-11 - 1980
» Riga-30 "Mini" 198X - PCYX
» Urmet48 Mopeed Riga-16
» Riga-13, 1987 - Kevin68
» Kevin68, Riga-11 - 1980
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1