Ereliukas-8, 1988
3 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Ereliukas-8, 1988
Ereliukase ajad on minujaoks juba ammu-ammu mõõdas, ei mäletagi enam aega millal viimati sellise riistapuuga sõidetud sai. Kunagi üle eelmine suvi pakuti mulle 200 krooniga Ereliukast millest ma keeldusin.. täna õhtul hakkas too omanik taaskord minuga messengeris rääkima ning pakkus seda mulle tasuta, ei saanud pakkumisest keelduda ning läksin kohe järgi.
Eks ta ole päevinäinud Ereliukas nagu iga teinegi. Vanemad on ostnud poisikesele Ereliukase, see on viimseni "peeneks" sõidetud ning samal ajal on üritanud pereisa mutrivõtme ja geniaalsete leiutistega järgi joosta. Sadul on asendatud juba tänapäevase lääne jalgrataste pealt tuntud sadulaga, pakiraam pärineb arvatavasti jalgrattalt Minsk, tagumine helkur arvatavasti pärit mõne traktori küljest mis paigaldatud suure rauatükiga ja nagu vanasti kombeks oli, siis kõik nätsude seest saadud "tatokad" tuli kleepida oma stiilse velo külge. Nii on ka selle konkreetse isendiga juhtunud, kõik torud on kleepekaid täis. Kõik laagrid on arvatavasti õhtale sõidetud, kiilud paistsid ka otsakorral olema, kõik loksus peale esimese ratta. Esihark ja esimene porilaud silm kinni üle värvitud ning vigu jätkub veelgi.. kuid minuarust need vead teevadki ühest Ereliukasest ühe poisikese õige Ereliukase. Eks ma ajapikku hakkan vigu kõrvaldama, kuid osad asjad jätangi nii nagu on võibolla.
Natukene enda kolahunnikus tuhnides tuli välja selline sadul, ei tea kas kuulub Ereliukasele? Variase silt on igastahes sadula küljes olemas..
Eks ta ole päevinäinud Ereliukas nagu iga teinegi. Vanemad on ostnud poisikesele Ereliukase, see on viimseni "peeneks" sõidetud ning samal ajal on üritanud pereisa mutrivõtme ja geniaalsete leiutistega järgi joosta. Sadul on asendatud juba tänapäevase lääne jalgrataste pealt tuntud sadulaga, pakiraam pärineb arvatavasti jalgrattalt Minsk, tagumine helkur arvatavasti pärit mõne traktori küljest mis paigaldatud suure rauatükiga ja nagu vanasti kombeks oli, siis kõik nätsude seest saadud "tatokad" tuli kleepida oma stiilse velo külge. Nii on ka selle konkreetse isendiga juhtunud, kõik torud on kleepekaid täis. Kõik laagrid on arvatavasti õhtale sõidetud, kiilud paistsid ka otsakorral olema, kõik loksus peale esimese ratta. Esihark ja esimene porilaud silm kinni üle värvitud ning vigu jätkub veelgi.. kuid minuarust need vead teevadki ühest Ereliukasest ühe poisikese õige Ereliukase. Eks ma ajapikku hakkan vigu kõrvaldama, kuid osad asjad jätangi nii nagu on võibolla.
Natukene enda kolahunnikus tuhnides tuli välja selline sadul, ei tea kas kuulub Ereliukasele? Variase silt on igastahes sadula küljes olemas..
Re: Ereliukas-8, 1988
Täitsa ereka sadul pildil, kuigi tõenäoliselt sellest konkreetsest rattast tunduvalt vanem.
oldmoped- Moderaator
- Postituste arv : 428
Registration date : 05/07/2009
Vohh! Minu lapsepõlve relv mis leidis oma õnnetu otsa kokkupõrkes sõnnikulaoturiga (põhjustades juhi vaatemängulise õhulennu laoturi kasti ). Teine Ereliukas (valge) murdus lihtsalt hargikinnituse juurest pooleks peale väikest hüpet.
Ei, autentne relv. Pakiraam oli neil vist selline jämedamast traadist? Peab otsima, võibolla leiaks miskit.
Ei, autentne relv. Pakiraam oli neil vist selline jämedamast traadist? Peab otsima, võibolla leiaks miskit.
PCYX- Kasutaja
- Postituste arv : 79
Registration date : 13/10/2009
See sadul läheb siiski suure tõenäosusega käiku.. vahepeal võtsin keskjooksu lahti, vahetasin keskjooksu kuulid ära mis ei püsinud enam separaatoris ning sai uuesti üle määritud ning õlitatud, üks vändakiil sai vahetatud ning asi sai uuesti kokku tagasi pandud. Ühest suurest loksust sain nüüd vähemasti lahti. Kummid said ka uuesti õhku üle pika aja, peavad isegi õhku sees. Raami ikka päris mitmest kohast keevitatud, homme nokitsen veitsa edasi ja siis tuleb pildimaterjali kah.
Similar topics
» Uusi rattaid:Käigukas,Tair,Ereliukas,Ereliukas 8,Vela
» Ereliukas-8
» Kuivati: Ereliukas.
» Sillu: Ukraina, 1988
» O:Ereliukas (vanema tüübi raamiga)
» Ereliukas-8
» Kuivati: Ereliukas.
» Sillu: Ukraina, 1988
» O:Ereliukas (vanema tüübi raamiga)
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1