Vanaisa Vokk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aloke - Riga 7, Riga 13

+6
indrek06
oldmoped
urmet48
tumbleweed
Kevin68
Aloke
10 posters

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Aloke - Riga 7, Riga 13 - Page 3 Empty Re: Aloke - Riga 7, Riga 13

Postitamine by Kauri Esm Juun 27, 2011 10:13 am

oldmoped kirjutas:

....teades päris mitut standardklassi esiotsas sõitva masina omaniku, võin väita, et enamus neist mootoritest on lihtsalt ideaalselt täpselt selliseks viimistletud ja ka kokku pandud nii, nagu see mootor oli enamvähem inseneride poolt mõeldud, mitte nii, nagu need lohakalt masstoodangu ülejala tootmisest tulid.....

Kisub teemast välja aga tahaks teada mis tehtud. Oleks võimalik mingit infot saada?
Kauri
Kauri
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 141
Registration date : 04/11/2008

Tagasi üles Go down

Postitamine by Aloke Esm Juun 27, 2011 10:52 pm

hmm kui sa tead esiotsa masinaid siis peaksid ka teadma et enamus masinatest mis üldse võrride võidusõitu sõidavad on türikolbide peal.
ja muidu arvad sa , et meil siin ei ole motoklubis viimistletud masinad? viimse piirini välja on ära tehtud. lihtsalt ma ütlen veelkord, et palun ära hakka vaidlema kui sa neist mitte võrri süüdetest ei tea, oldmoped.
Aloke
Aloke
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 75
Registration date : 10/01/2011

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kauri Esm Juun 27, 2011 11:40 pm

Aloke kirjutas:hmm kui sa tead esiotsa masinaid siis peaksid ka teadma et enamus masinatest mis üldse võrride võidusõitu sõidavad on türikolbide peal.
ja muidu arvad sa , et meil siin ei ole motoklubis viimistletud masinad? viimse piirini välja on ära tehtud. lihtsalt ma ütlen veelkord, et palun ära hakka vaidlema kui sa neist mitte võrri süüdetest ei tea, oldmoped.
Saaks oma jutu kinnituseks ehk pildi või paar sellest "Türikolvist" ja tavalisest? On nendel müstilistel elukatel üldse erinevusi või pole nii salapärast kraami võimalik fotoaparaadiga tabadagi? Teil motoklubis peaks ju mõlemaid jaguma, ehk raatsiksite harimata maarahvale ka näidata Laughing
Kauri
Kauri
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Aloke Teis Juun 28, 2011 12:03 am

harimata maarahvas te nüüd kindlasti pole:D vb lihtsalt pole kokkupuudet olnud sellega:) muidu mul enda oma on... aga see on juba suht ära hooratud, vabandan väljendi pärast! oli seda juba siis, kui ma ta kasutatuna ostsin. uued veel vist on türilt tulemata. kui tulevad siis üritan klõpsu teha.
ja teised on mootorite sees.
Aloke
Aloke
Kasutaja
Kasutaja

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raiks Teis Juun 28, 2011 10:35 am

Aloke kirjutas:harimata maarahvas te nüüd kindlasti pole:D vb lihtsalt pole kokkupuudet olnud sellega:) muidu mul enda oma on... aga see on juba suht ära hooratud, vabandan väljendi pärast! oli seda juba siis, kui ma ta kasutatuna ostsin. uued veel vist on türilt tulemata. kui tulevad siis üritan klõpsu teha.
ja teised on mootorite sees.

Ma saan su jutust nii aru, et kui sa kasutatuna ostsid hooratud türikolvi, aga kui see on hooratud türikolb, siis miks sa selle enda võrri sisse toppisid, kui see nii ära hooratud oli? Ahjaa see ka, et see hiinaka süüde ei tee võrri kiiremaks, sest säde tekib ikka samamoodi ju, nagu tavalise kontaktsüütega, lihtsalt pole kontaktidega jamamist selle hiina süütega...
Raiks
Raiks
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 164
Registration date : 08/08/2009

http://oblastforce.forumotion.org

Tagasi üles Go down

Postitamine by Aloke Teis Juun 28, 2011 9:50 pm

Noh, ta oli juba korra kokku jooksnud aga paremaks läks ikkagi, kui mu sinine enne oli. Süüte kohalt maiviitsi enam vaielda. Arvake teie siis nii, mina arvan naa:) Ei viitsi enam vaielda sel teemal.
Aloke
Aloke
Kasutaja
Kasutaja

Tagasi üles Go down

Postitamine by Kauri Kolm Juun 29, 2011 10:15 am

Ma ei tea, miks aga mind on hirmsat moodi huvitama hakanud see tehnikaring, kus sa käid. Tegemist Abja tehnikaringiga?
Kauri
Kauri
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine by Aloke Kolm Juun 29, 2011 1:12 pm

Ei ole Abja tehnikaring.
Aloke
Aloke
Kasutaja
Kasutaja

Tagasi üles Go down

Postitamine by Raiks Reede Juul 01, 2011 1:16 pm

Mis tehnikaring on? Ja tee ikkagi türikolvast pilti, ma tahaks näha seda...
Raiks
Raiks
Kasutaja
Kasutaja

Postituste arv : 164
Registration date : 08/08/2009

http://oblastforce.forumotion.org

Tagasi üles Go down

Postitamine by Aloke Laup Juul 09, 2011 8:36 am

Tehnikaringi kohta: http://huvikool.suure-jaani.ee/?Huviringid:Tehnikaring
Türikolvi kohta jätkuvalt pilti teha ei saa, võin küll niipalju öelda, et jääb hiina võrri mootori kolviga enamvähem ühte mõõtu.
Igatahes ma loobun sellest foorumist, põhjuseks siis see, et siin teemas on juba mitu korda olnud igast vaidlusi ja mulle ei meeldi see, et igakord kui ma siia lehele tulen, siis ma tunnen väga ebasõbralikku keskkonda, näpuga näitama ei hakka ja vaidlust selleüle alustada ei taha, see jääb minu arvamuseks ja seda ei kõiguta miski ega keegi. teema lukku, palun. võrridega tegelen jätkuvalt edasi, kuni võimalust on. isegi täna sai jälle mõlema kallal nokitsetud. edu, jõudu ja jaksu kõigile oma sõidukitega!
Aloke
Aloke
Kasutaja
Kasutaja

Tagasi üles Go down

Postitamine by Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 Previous  1, 2, 3