Corpy's, Rīga 7
+16
WaZ
Raiks
Extinction
minaise
oldmoped
koppel
GauyaHull
reymo1995
Andre
wex
canyondrift
Kauri
Kevin68
PisikePoiss
kuivati
Corpy
20 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Corpy's, Rīga 7
ära müü maha.igal asjal polegi rahalist väärtust.ma müüsin ka võrri maha nüüd kahetsen.jäta ikka alles.igatahes see on minu soovitus.
minaise- Kasutaja
- Postituste arv : 187
Registration date : 22/09/2009
Ise kahetsen ,et võrri müüsin ja ostsin delta
koppel- Kasutaja
- Postituste arv : 58
Registration date : 06/07/2009
Asju osta ja müüa tuleb siiski olenevalt vajadusest. Kui on kindlasti vaja müüa, siis ei pruugi sa leida ostjat kes sulle vaja mineva summa eest seda ostaks. Niisama huvi pärast müüki pannes juhtus minul et asi läks kõvasti odavamalt kui oleks võinud küsida, kuna olin väga vales meeleolus - masin oli juba paar päeva enne müüki halbu üllatusi teinud, kuigi kõik mu oma hooletusest.
Soovin sulle müües kainet mõistust ja pikka järelemõtlemist, kuna endal oleks mul seda erinevate müügitehingutega kõige rohkem vaja läinud.
Ma oma yamu müüsin ilma mõjuva põhjuseta maha ja takkajärgi mõeldes oli igatpidi loll tegu.
Soovin sulle müües kainet mõistust ja pikka järelemõtlemist, kuna endal oleks mul seda erinevate müügitehingutega kõige rohkem vaja läinud.
Ma oma yamu müüsin ilma mõjuva põhjuseta maha ja takkajärgi mõeldes oli igatpidi loll tegu.
Extinction- Kasutaja
- Postituste arv : 31
Registration date : 03/11/2009
Aitäh vastuste eest. Mõtlen pikalt asja üle veel. Aga küsimus oleks, et kui palju see maksaks. Kui suur oleks rahaline väärtus. Eriti suur vist mitte. Ma arvan, et masin vist jääb siiski alles. Aga eks vaatab. Kui müüngi siis inimese kätte kes oskab seda klassikut hoida.
olemeb kui palju on sinul hinnasoov.kui lähedal asud või isegi ära osta kui niiväga müüa tahad.aga soovitan sul siiski mitte müüa.
minaise- Kasutaja
- Postituste arv : 187
Registration date : 22/09/2009
Jou
Ega sul juhuslikult sellist tagatuld müüa ei ole nagu su võrril ? Kui on siis kirjuta PM
tänan
Ega sul juhuslikult sellist tagatuld müüa ei ole nagu su võrril ? Kui on siis kirjuta PM
tänan
Kui noorem oli, siis mõtlesin ka, et oooh, mul on Mini, hästi lahe, aga kui kõik poisid panid rolleritega mööda, tahtsid ka muidugi järgi panna. Tükk aega mõtlesin, kas hakkan müümisega jamama ja ostan endale rolleri vms lääne taolise tsikli. Aga ei, mõtle, ajad mööduvad ja sul on see võrr ikka alles. Võtad ühel soojal päikse paistelisel hommikul välja ja teed väikse sõidu näiteks küla ümber või kus iganes ja näed kuidas sa sõidad inimestest mööda ja nad imetlevad sinu ilusat Riga 7t. Kui tüdinedki ära, hoia ikka alles, müüd selle aja möödudes maha, kui nende hinnad alla lähevad ja kõik neid uuesti saada tahavad. Siis võid head hinda saada.
Aga jah, ennem võisin mina tunda kahetsust, et ma Mini ostsin, aga siis tunnevad teised kahetsust, et küll ma tahaks ise sellega sõita ja tunda mahedat tuult näos, bensu varajast lõhna ja kärbseid silma augus
See on minu kujutlus hiljematel aegadel !
Aga jah, ennem võisin mina tunda kahetsust, et ma Mini ostsin, aga siis tunnevad teised kahetsust, et küll ma tahaks ise sellega sõita ja tunda mahedat tuult näos, bensu varajast lõhna ja kärbseid silma augus
See on minu kujutlus hiljematel aegadel !
WaZ- Kasutaja
- Postituste arv : 56
Registration date : 08/12/2009
Ega see vale pole isegi präegu kui ma sõtmas käin siis inimesed vaatavad
Ja kui vanad mehed näevad siis nad naeratavad,et näevad veel vene võrri liikumas(on juhuseid olnud)
Ära müü oma võrri veel maha oota õiget aega
Ja kui vanad mehed näevad siis nad naeratavad,et näevad veel vene võrri liikumas(on juhuseid olnud)
Ära müü oma võrri veel maha oota õiget aega
menuauto- Kasutaja
- Postituste arv : 32
Registration date : 01/01/2009
Ei, ei ole.Raiks kirjutas:
See on hea tunne, olen näiteks sõbra vanaisa pool käinud külas võrriga suvel, aga ta uuris ja puuris, rääkis sellest ja värki, andis mulle isegi pooliku mootori ja veel mingeid ülejäänud ja enam mitte kasutusel olnud võrrijuppe. Ja ütles, et ma asja ikka korras hoiaksin. Eks tänud teile vastuste eest. Võrr jääb.menuauto kirjutas:
Teine asi oli ka see, et isa ostab mulle sõiduks kevadel uue rolleri naguinii nii, et sellega enam probleeme ei ole.
Nii räägin siis oma võrri talvisest sõidust. Sai sõbraga sõitmas käidud nimelt. Pumpasin kummid uuesti täis, (aja jooksul tühjaks läinud arvatavasti) lükkasin siis õuepeale, panin veidi bensiini ka. Sai siis karbuss täis pumbatud ja kaas peale ja lükkama, 2-3 meetrit lükamist ja käivitus. Väga supper! Et masin sellise külmaga käivitus, vene power omab sajaga .
Sõidsin väikse prooviringi 200 meetrit vn, masin liikus alguses natuke aeglasemini aga lõpuks harjus ära selle külmaga (loe, mootor sai soojemaks) ja sõidsin sõbra poole. Sõber ajas oma hiinaka välja ja ma siis näppisin selle karbussi veidi külmale vajadusele (hiinakas ei käivitu just lihtsalt) Tegime siis nii, et ma istusin peale ja tema lükkas, umbes 50 - 70 meetrit jooksu ja ka hiinakas käivitus, mida ta just nii lihtsalt ei tee isegi vahest suvel. Sõidsime minu poole olime veidi aega toas, masinad olid samal ajal mul garaažis jahtusid seal maha. Toas mängisime veidi arvutimänge. Läksime tunni- veerand, paiku tagasi. Panime masinad uuesti käima, mõlemad käivitusid ideaalilähedaselt. Ma panin uuesti masina seisu, sama tegi ka sõber. Lükkasin enda masina garaaži tagasi. Sai siis proovitud ka rollerit ja Yamaha mootorratast külmaga käima, roller käivitus ilusti aga Yamaha tänava-soolokas ei läinud käima, kuupe peaks tal olema mingi 300~ not sure thu.
Võrrid tegid suurele "koljatile" ära.
Nii, väike sõit üle pika aja...
Viimane käivitus oli siis kui viimane post siia teemasse tehtud sai. (:
Masin alguses turtsus veidi, kuid mõni sekund sõitu ja masin läks kohe hea kiirusega!
Ei oskagi midagi head kirjutada, paar pilti mis mobla jubeda kvaliteetiga aga ehk käravad ka:
Viimane käivitus oli siis kui viimane post siia teemasse tehtud sai. (:
Masin alguses turtsus veidi, kuid mõni sekund sõitu ja masin läks kohe hea kiirusega!
Ei oskagi midagi head kirjutada, paar pilti mis mobla jubeda kvaliteetiga aga ehk käravad ka:
- Spoiler:
Viimati muutis seda Corpy (Kolm Apr 07, 2010 5:14 am). Kokku muudetud 2 korda (Muutmise põhjus : Panin spoileri alla, pildid veidi suured)
Pilte pole pigem üldse!
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Pole nendel piltidel ju viga miskit ja täitsa olemas nad on
urmet48 kirjutas:Pilte pole pigem üldse!
Vajuta tekstile "Spoiler"urmet48 kirjutas:Pilte pole pigem üldse!
- Spoiler tag peidab ajutiselt pildid ära, küll aga klikkides sellele näeb ilusti pildid ära.
Mõeldud selleks, et foorumit paigast ära ei nihutaks suurte piltidega, ma muidugi ei tea kas see foorum mingi koodiga ka downsize pilti näitab, et täpselt foorumi raamistikku mahtuda.
Pilt nähtud! Tüüpiline koolipoisi võrr Edu ja õliseid näppe!
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Hehe, Tänud!
No masin selline vahest sõitmiseks nüüd. Eelmisel suvel ajasin ta siis käima nagu siin kirjas eelnevalt oli... Põhisõidukiks on siiski roller(id) ja see selline tore külavahel liikumise riist, liigub hästi ja mõnusalt, nalja saab jne. (: Fun!
No masin selline vahest sõitmiseks nüüd. Eelmisel suvel ajasin ta siis käima nagu siin kirjas eelnevalt oli... Põhisõidukiks on siiski roller(id) ja see selline tore külavahel liikumise riist, liigub hästi ja mõnusalt, nalja saab jne. (: Fun!
http://www.upload.ee/image/201383/P9230077.JPG
Mis pulk see on mis läheb alt jala kinnituse juurest tagapiduri juurde?
Mis pulk see on mis läheb alt jala kinnituse juurest tagapiduri juurde?
henri115- Kasutaja
- Postituste arv : 73
Registration date : 16/01/2009
See peaks hoopis olema see hoob, mis pidurdamisel hoiab piduriklotse paigal.
StenR- Kasutaja
- Postituste arv : 9
Registration date : 27/01/2009
Piduriklotse hoiab ikkagi seal kinni raami sees olev ristküliku kujuline metall osa. Ei oska selle asja nimetust õelda, igatahes ta hoiab piduriklotsi poolset ratta rummu vm iganes kinni.
Niisiis, ma pole siia foorumisse juba PIKKA aega jõudnud. Samuti pole enam oma Riga 7-ega ammu tegelenud(elan ühikas nädalavahetustel ainult kodus ja siis samuti teiste masinatega tegelemine kui üldse.), eile sai lükatud siis ... well, millal mu viimane post siin teemas oli, üle selle pika aja siis välja.
Suts bensiini paaki ja karbuss täis pumbatud, sai tagurattast käima tõmmatud, minu imestuseks käivitus esimesest tõmbest.
Nüüdsiis tuli mõte, et peaks masina täiesti molekulideks lammutama, samuti on mul sõbraga väike diil tehtud, tal vedeleb garaaži all vana riga 7 samuti, kogu komplekt koos väntadega, (pedaalid vist ainult puudusid)
Mõtlen siis, et komplekteeriks ühe masina kokku kahest ja seda täielikult. Samuti paneks detailidele uue värvi peale, küll aga ei ole mul kuskilt lähedusest võtta liivapritsi ega värvijat.
See selleks hetkeseisuga.
Suts bensiini paaki ja karbuss täis pumbatud, sai tagurattast käima tõmmatud, minu imestuseks käivitus esimesest tõmbest.
Nüüdsiis tuli mõte, et peaks masina täiesti molekulideks lammutama, samuti on mul sõbraga väike diil tehtud, tal vedeleb garaaži all vana riga 7 samuti, kogu komplekt koos väntadega, (pedaalid vist ainult puudusid)
Mõtlen siis, et komplekteeriks ühe masina kokku kahest ja seda täielikult. Samuti paneks detailidele uue värvi peale, küll aga ei ole mul kuskilt lähedusest võtta liivapritsi ega värvijat.
See selleks hetkeseisuga.
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kauri: Masinad (Riga-11 1977, Riga-12 1974, Riga-13 1987, Stella 1991)
» minaise, riga 7,4xriga 13,riga 11,, riga 5,
» Riga 13 1990a ja Riga 11
» antsus1000 Riga 13 ja Riga 11
» Aloke - Riga 7, Riga 13
» minaise, riga 7,4xriga 13,riga 11,, riga 5,
» Riga 13 1990a ja Riga 11
» antsus1000 Riga 13 ja Riga 11
» Aloke - Riga 7, Riga 13
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 4