Operatsioon "Minski päästmine"
+2
PCYX
Kevin68
6 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Operatsioon "Minski päästmine"
Hei-hei.
Vene Liiga esimesele liikmele sai esimene ning arvatavasti kõige hullem katse tehtud. Läksime Reymo ja Kauriga eile õhtul umbes seitsme ajal Nõmme tiigi juurde ning pakkusime Minskile imelist võimalust saada igasugusest sodist puhtaks.. lootsin ta isklikult kohe ka välja tuua kuid asi sai liiga kaugele lennutatud ning ratas vajus põhja. Kuna väljas oli kottpime ning tiigivesi üpris läbinähtamatu siis otsustasime Käina tagasi triivida. Minul aga südametunnistus ei lasknud tal ööseks sinna vette ligunema jääda ning võtsin taskulambi ja kõbla ning saigi orantži pensakaga kell kaheksa õhtul veel tagasi vändatud. Taskulambiga tiigivee peale näidates polnud kahjuks midagi näha ning kõblaga kaldaäärest vett surkides ei hakkanud ka midagi nagu pihta käima. Suundusin tagasi koju..
Täna hommikul sai Reymoga tagasi mindud, võtsin kaasa taaskord selle kõbla ning ühe pisikese puulaua igajuhuks. Arvasime, et ratas on suht lähedal kaldal, kuid peale poolt tundi kalda ääres kõblaga põhja kombitsedes me siiski ratast ei leidnud. Siis ronis Reymo trambliinile ning hakkas kõblaga sealt otsima, kuid ka sealt tema ei leidnud seda. Mina siiski ei tahtnud alla anda ning läksin ise trambliinile, kuna trambliin oli eestpoolt vee all tuli mul katkiste jalatsitega umbes 30-40 cm sügavusest veest läbi talluda, mille tagajärjel muidu jalad läbimärjaks said. Ei leidnud ka mina seal lähima kümne minuti jooksul midagi.. kuid järsku käis kõbla ots millegi vastu, kostus justkui suur kivi, kui kõbla veest välja tõmbasin märkasin, et kõbla ots oli sinine, siis oli asi kindel.. Minsk mis Minsk. Lõpuks hakkas kõbla sadula vedru külge ning nii ma ta kätte ka lõpuks sain..
Pilt sellest, kui Reymo trambliinil oli.
Ning video algusest lõpuni, kui ma seda välja kangutasin.. video sisaldab ka pisut roppusi, kuna nii "äktsioonis" ei mõista mida välja ütled, vabandan.
Vene Liiga esimesele liikmele sai esimene ning arvatavasti kõige hullem katse tehtud. Läksime Reymo ja Kauriga eile õhtul umbes seitsme ajal Nõmme tiigi juurde ning pakkusime Minskile imelist võimalust saada igasugusest sodist puhtaks.. lootsin ta isklikult kohe ka välja tuua kuid asi sai liiga kaugele lennutatud ning ratas vajus põhja. Kuna väljas oli kottpime ning tiigivesi üpris läbinähtamatu siis otsustasime Käina tagasi triivida. Minul aga südametunnistus ei lasknud tal ööseks sinna vette ligunema jääda ning võtsin taskulambi ja kõbla ning saigi orantži pensakaga kell kaheksa õhtul veel tagasi vändatud. Taskulambiga tiigivee peale näidates polnud kahjuks midagi näha ning kõblaga kaldaäärest vett surkides ei hakkanud ka midagi nagu pihta käima. Suundusin tagasi koju..
Täna hommikul sai Reymoga tagasi mindud, võtsin kaasa taaskord selle kõbla ning ühe pisikese puulaua igajuhuks. Arvasime, et ratas on suht lähedal kaldal, kuid peale poolt tundi kalda ääres kõblaga põhja kombitsedes me siiski ratast ei leidnud. Siis ronis Reymo trambliinile ning hakkas kõblaga sealt otsima, kuid ka sealt tema ei leidnud seda. Mina siiski ei tahtnud alla anda ning läksin ise trambliinile, kuna trambliin oli eestpoolt vee all tuli mul katkiste jalatsitega umbes 30-40 cm sügavusest veest läbi talluda, mille tagajärjel muidu jalad läbimärjaks said. Ei leidnud ka mina seal lähima kümne minuti jooksul midagi.. kuid järsku käis kõbla ots millegi vastu, kostus justkui suur kivi, kui kõbla veest välja tõmbasin märkasin, et kõbla ots oli sinine, siis oli asi kindel.. Minsk mis Minsk. Lõpuks hakkas kõbla sadula vedru külge ning nii ma ta kätte ka lõpuks sain..
Pilt sellest, kui Reymo trambliinil oli.
Ning video algusest lõpuni, kui ma seda välja kangutasin.. video sisaldab ka pisut roppusi, kuna nii "äktsioonis" ei mõista mida välja ütled, vabandan.
Re: Operatsioon "Minski päästmine"
Hahhaha, segased vanad Vaheajal peabki midagi lõbusat tegema...
PCYX- Kasutaja
- Postituste arv : 79
Registration date : 13/10/2009
Enne Vene liigasse saamist peabki natukene vastupidamis katseid tegema, aga mis see ära ole.. enamus venekaid seisavad ju õues, üheks ööks soojast ruumi külma vette saada pole ju nii hull midagi.
Tõesti üks geniaalsemaid mõtte välgatusi. Algusest peale ei uskunud ma eriti, et sa seda teed, aga jah ilmselt palju lootsin.Kevin68 kirjutas:Enne Vene liigasse saamist peabki natukene vastupidamis katseid tegema, aga mis see ära ole.. enamus venekaid seisavad ju õues, üheks ööks soojast ruumi külma vette saada pole ju nii hull midagi.
Kauri- Moderaator
- Postituste arv : 141
Registration date : 04/11/2008
Kauri kirjutas:Tõesti üks geniaalsemaid mõtte välgatusi. Algusest peale ei uskunud ma eriti, et sa seda teed, aga jah ilmselt palju lootsin.Kevin68 kirjutas:Enne Vene liigasse saamist peabki natukene vastupidamis katseid tegema, aga mis see ära ole.. enamus venekaid seisavad ju õues, üheks ööks soojast ruumi külma vette saada pole ju nii hull midagi.
Eks olid ju Sina see, kes selle mõtte välja käis. Ma ei arvanud isegi, et ma seda teha taha, aga kui ratas vette sulpsatas oli juba hilja mõelda. Tee peal mõtlesin mitu korda Reymole õelda, et vist jääb siiski see asi katki. Aga noh, mis tehtud see tehtud, pole ta ju veel mingi muuseumi eksponaat.. ja küll ma jõuan ta veel ükskord korda teha.
Huvitav küll - seni olen siin sedasorti videoid seal "kole-kole-kole" teemas kohanud...
Mis vene liiga vastupidavusse puutub, siis parem test on neil ehk minu 120kg perse all talv läbi 12km taha läbi Tallinna linnaliikluse tööle käia. Ütlen ära: ei pea vastu. Minu Riga Peletisel on all Schawalbe naelkummid, Torpedo rummud, taga 3mm ratastooli kodarad. Raami on ka korra keevitatud.
Mis vene liiga vastupidavusse puutub, siis parem test on neil ehk minu 120kg perse all talv läbi 12km taha läbi Tallinna linnaliikluse tööle käia. Ütlen ära: ei pea vastu. Minu Riga Peletisel on all Schawalbe naelkummid, Torpedo rummud, taga 3mm ratastooli kodarad. Raami on ka korra keevitatud.
Soobel- Kasutaja
- Postituste arv : 120
Registration date : 12/05/2009
Sinna koleda video alla käivad ikka sellised tõelised lõhkumised, kus näiteks hüppatakse võrridega krossirajal või pistetakse neid sootuks põlema. Mina siin praegu lõhkumist kui sellist ei näe, tõsi küll.. jooksud tuleb üle määrida ning õlitada ja sõit võib jätkuda!
Üsna tavaline on vahel jalgratas mõneks ajaks tiiki hoiule viia, midagi ebatavalist see kindlasti ei ole.Kevin68 kirjutas:Sinna koleda video alla käivad ikka sellised tõelised lõhkumised, kus näiteks hüppatakse võrridega krossirajal või pistetakse neid sootuks põlema. Mina siin praegu lõhkumist kui sellist ei näe, tõsi küll.. jooksud tuleb üle määrida ning õlitada ja sõit võib jätkuda!
Kauri- Moderaator
- Postituste arv : 141
Registration date : 04/11/2008
Jätkuvalt ma ei väsi kordamast, kelle idee see oli. Mina pakkusin ju muid varjante välja, aga see selleks.
hehe, Ma nägin seda videot eile youtubes, nüüd näen ka teemat .
Einoh jah mõtlesingi kuidas see sinna sattus.
Einoh jah mõtlesingi kuidas see sinna sattus.
Similar topics
» wex: Minski meestekas 1975
» Kuivati: Minski meestekas 1964a.
» 25.07.2009 - Sõit "kokukatega"
» Riga-30, rahvakeeli "Mini-mopeed" - Kevin68
» Riga-30 "Mini" 198X - PCYX
» Kuivati: Minski meestekas 1964a.
» 25.07.2009 - Sõit "kokukatega"
» Riga-30, rahvakeeli "Mini-mopeed" - Kevin68
» Riga-30 "Mini" 198X - PCYX
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1