Kevin68, РМЗ 1.413-6 ( Riga-13 ) 1990
+11
wex
Sergo
Corpy
koppel
urmet48
indrek06
regardman
reymo1995
canyondrift
kuivati
Kevin68
15 posters
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 7
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kevin68, РМЗ 1.413-6 ( Riga-13 ) 1990
Vahepeal sai teostatud siduriremont ning vahetatud sai sidurivõll, surveplaat, sai tehtud uus esimene lamellketas (tänud Kaurile), siduripulk sai vahetatud ning siduri pulga järel käiv kuul ja lõppudelõpuks sai uus siduritross tehtud.
Sain kätte ka kaasfoorumlase oldmopedi käest ostetud Riga kleepsu repliikad - suured tänud!
Sain kätte ka kaasfoorumlase oldmopedi käest ostetud Riga kleepsu repliikad - suured tänud!
Väga viis tulemus kleepsudega. Peaks kah Jaanilt kleepse pommima
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Kui masin sügisel värvimises käis, unustasin ketikaitsme värvimisse saatmast. Õnneks õnnestus mul see ketikaitse nüüd värvi alla saada samas töökojas - tänaksin siin kohal Urmetit! Tegin täna ketikaitsme seest poolt kivikaitsmega üle ja külge see läkski. Sõela puhastasin ka ükspäev summutis ära.. muud nagu teinud polegi.
Pimedas ruumis kahjuks head pilti ei saa.. kui ilmad ilusamad teen päeva valges ka ühe pildi.
Pimedas ruumis kahjuks head pilti ei saa.. kui ilmad ilusamad teen päeva valges ka ühe pildi.
Läinud ta ongi.. ehk uus omanik hoolitseb masina eest paremini kui mina seda suutsin. Jätan teema avatuks, sest uus omanik lubas seda kunagi jätkada.
Rohukülla sõit, ehk siis viimased kilomeetrid minukäes:
Rohukülla sõit, ehk siis viimased kilomeetrid minukäes:
Nuuks nuuks. Niikauaks seda siis oligi aga kuskil teemas veel ütlesid ka et seda masinat sa ei müü.
raits121- Kasutaja
- Postituste arv : 82
Registration date : 12/11/2009
Üle aasta aja oli, tavaliselt kaherattalised minu käes üle kuu aja ei püsi.. aga ehk ma olengi selline inimene, nooruspõlves tuleb võimalikult palju vanatehnikat läbi sõita ning siis kindla masina peale jääma. Ei need Riga-13ned kuskile kadunud pole, neid on piisavalt siin maailmas ja hinge kui sellist neil ka pole.
Kevin68 kirjutas:hinge kui sellist neil ka pole.
Oled sa selles väites kindel?
Masinale tekib hing, kui temaga piisavalt kaua ja põhjalikult oled tegelenud. Mul Gauja on juba nimegi saanud niimoodi
urmet48- Moderaator
- Postituste arv : 539
Registration date : 24/03/2009
Eks selline kui moraalne väärtus on tal jah olemas.. aga nad siiski ei ole elusolendid. See müümise otsus ei tulnud mulle kergesti ning praegu ma keldris ei käi ning vast see on põhjus, miks väga puudust ei tunne. Aga kui keldrisse taas asja on, küll siis kahetsema hakkan ka.. üks mis kindel. Aga ma olen veendunud, et peaaegu iga masin mis mul olnud on, olen ma müümise järel mingi aja pärast kahetsema hakanud, et sai nii kergekäeliselt käest antud.. aga kahjuks pole mul nii palju rahalisi võimalusi, et saaks mitut masinat korraga ülal pidada, samas mõnikord tahaks jällegi uut ja huvitavat masinat, avastamis- ja remondirõõm mulle meeldib.
Arvan, et lukustan nüüdseks teema lõplikult, kuna uus omanik vast seda enam uuendama ei hakka.. viimane kiri mis ma tema käest sain oli selline:
mootori ehitus on juba kõvasti üle 5 tuhande läinud + muud asjad .ainuke asi mis ei ole ringi tehtud on tõesti veel raam ja paak. nagu ma sulle ütlesin ehitasin rattast võistlus ratta mitte ei jätnud kuuri . peale sinu võrri olen veel 3 tk ostnud millest momendil teen kokku ühte korraliku..............
Ehk siis reaalselt seda konkreetset masinat enam ei eksistreeri, on vaid osad mis sellest alles jäänud on. Meenutuseks üks video, mis mul kunagi sai valmis tehtud ehitusloost.
https://www.youtube.com/watch?v=zJD3JZ5hWZM&feature=related
mootori ehitus on juba kõvasti üle 5 tuhande läinud + muud asjad .ainuke asi mis ei ole ringi tehtud on tõesti veel raam ja paak. nagu ma sulle ütlesin ehitasin rattast võistlus ratta mitte ei jätnud kuuri . peale sinu võrri olen veel 3 tk ostnud millest momendil teen kokku ühte korraliku..............
Ehk siis reaalselt seda konkreetset masinat enam ei eksistreeri, on vaid osad mis sellest alles jäänud on. Meenutuseks üks video, mis mul kunagi sai valmis tehtud ehitusloost.
https://www.youtube.com/watch?v=zJD3JZ5hWZM&feature=related
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 7